Zakenmam Actieplan

Voor vrouwelijke ondernemers die op zoek zijn naar een plan dat wél werkt, zelfs als ze alles al geprobeerd hebben.

 • ​Je vraagt je af hoe je de start van jouw bedrijf het beste kunt aanpakken
 • ​Of je bent al een tijdje bezig met jouw bedrijf maar het gaat nog niet zoals je zou willen
 • ​Je hebt niet echt heldere doelen gesteld en je hebt ook geen plan van aanpak
 • ​Je hebt zo veel te doen, je weet niet waar je nu het beste op kunt focussen
 • ​Je hoort en leest dat je van alles ‘moet’, en dat maakt jou onrustig
 • ​Je wordt al zenuwachtig bij de gedachte aan woorden als ‘verkopen’ en ‘zichtbaarheid’
 • ​Je twijfelt wel eens aan jezelf, dat zeurende stemmetje in je hoofd…..

Als jij jezelf in een of meer van deze punten herkent dan is deze training voor jou! Zakenmam Actieplan is een no-nonsense online training boordevol kennis en inspiratie over hoe jij jouw bedrijf kunt starten of verder kunt laten groeien.

Hoi, ik ben Marieke. Moeder van twee kinderen en al meer dan twintig jaar zelfstandig ondernemer. Met Zakenmam help ik vrouwelijke 'small business owners' om hun bedrijf te laten groeien, zelfs als ze met tig redenen aan komen zetten waarom dat nu lastig is. Dit doe ik door middel van training en coaching. Succes hebben met je bedrijf is leuk maar geen doel. Jouw bedrijf is een middel om het leven te leiden zoals jij dat wilt. Dát is het doel.

En o ja, wat ‘succes’ is dat bepaal jij natuurlijk zelf, dat zijn jouw doelen. Heb jij die helder? Het hebben van doelen maakt alles makkelijker, ik zie helaas nog te veel ‘doelloze’ vrouwelijke ondernemers. Herken jij jezelf, dan is deze workshop voor jou!

Zakenmam Actieplan, online training + werkboek + persoonlijke sessie.

In deze online training, die iets meer dan een uur duurt, ga je aan de slag met jouw bedrijf. Je krijgt kennis die je meteen kunt toepassen. Ik zet je in de goede richting. Geen zweverig gedoe maar praktisch en to the point. Je sluit de training af met een schat aan informatie en je gaat jouw actieplan maken. Daarna plan je jouw persoonlijke sessie met mij. Deze sessie van 45 minuten hebben we via Zoom.
Je kunt mij dan al jouw vragen stellen en jouw plan voorleggen. We kijken ook naar jouw website. We maken jouw plan scherper.

Resultaten voor jou na deze training:

 • Je hebt een helder plan voor jouw bedrijf en je hebt doelen gesteld
 • ​Hiermee breng je focus aan en dat bespaart je een hoop tijd
 • ​Je hebt meer zelfvertrouwen om de volgende stappen te nemen
 • ​Je hebt (meer) kennis over wat jij kunt doen om verder te groeien
 • ​Je voelt je geïnspireerd om nu (eindelijk) eens die volgende stap te zetten!

Ik gaf deze training live in Utrecht en zal dat ook weer gaan doen.

Met deze online versie van de training hoef jij niet te wachten maar kun je meteen aan de slag. De testimonials hieronder zijn van vrouwen die bij de live middag waren. 

Mijn doel om aan deze workshop mee te doen was om erachter te komen hoe ik mijn bedrijf en mijn gezin meer in balans kon krijgen. En hoe ik door meer structuur ook de juiste stappen kon gaan zetten met mijn bedrijf. Tijdens de middag werd duidelijk dat het vooral gaat om alles in de juiste volgorde te doen.
Marieke is echt een warme, open, maar ook een to-the-point zakenmam die goed de focus weet te houden en ons stap voor stap door het proces leidt. En daarmee geeft ze al in de workshop het voorbeeld over hoe je het beste aan de slag kunt gaan. Gewoon door ervoor te gaan, gefocust and gestructureerd. Maar hoe dan ook, Just do it! Voor mij was dit een heerlijke middag op een prachtige locatie met gelijkgestemden, allemaal uniek in hun ideeën en bedrijven, samen in hun passie voor hun bedrijf in combinatie met hun gezin. En aan het einde van de middag gewoon lekker een kort overzichtelijk stappenplan en actiepunten om stappen te zetten. Zeer waardevol.

Vanessa Ouahmar-van Dalen

IKspeditie Kindercoaching

Voor mij kwam de workshop op het juiste moment. Ik had zoveel projecten en puntjes op mijn lange to-do-lijst staan dat ik de focus kwijt was, het voelde aan als een lawine die op mij afkwam. Door de workshop bij Marieke te volgen heb ik in een middag mijn prioriteiten kunnen kiezen en weet ik nu welke 3 projecten ik als eerste moet aanpakken. Ik heb veel bijgeleerd en mijn focus is terug. Ik heb er veel bewondering voor dat Marieke in elke situatie kon inspelen op ons als groep en individueel op de deelnemers. Heel erg bedankt!

Silvia Deprez

Training & Taal

Ik kwam binnen met gebrek aan structuur en focus. Marieke heeft mij geleerd meer te gaan staan voor mijn missie en mijn visie en om dat te verwerken in mijn producten. Ook leerde ze mij hoe ik meer structuur in mijn aanbod kan krijgen zodat ik nog meer moeders kan helpen met moeiteloos moederschap en ze laten genieten van hun kind. Op deze manier kan ik zelf ook meer genieten van mijn werk!

Maroeska Ellen

Maroeskaellen.nl

Praktische informatie

Online training van een uur die je gewoon vanuit huis volgt + een persoonlijke sessie via Zoom.
Jouw investering is slechts € 50 ex btw.

Na jouw aanmelding ontvang je binnen 24 uur een mail met een link naar de training.
Daar vind je ook het werkboek + een link naar mijn agenda om jouw individuele sessie te plannen.

 
Ik vond het echt een geweldige middag. De eerste workshop waar ik vandaan ga met inzichten en helderheid in plaats van paniek en ‘holy jezus, ik ga dit allemaal nooit kunnen’ gedachtes. Ook kwam ik erachter dat ik mij vaak te veel heb laten leiden door anderen. 
Ik ben gelijk begonnen met alles kleiner maken en het opdelen in projecten. Ik heb heel veel dingen afgezegd en geannuleerd. Eerst maar eens tijd voor de basis. Het inzicht dat niet alles op miljoenen niveau moet is ook erg fijn. Want natuurlijk wil ik ‘rijk’ zijn maar wel op zo’n manier dat het niet ten koste gaat van mijn kinderen en mijn mooie leven met hun. 
 
Femke Aukema

Mileda’s Horse Center

Het is fijn voor mijzelf en mijn praktijk om af en toe weer de koers te bepalen, om focus en structuur aan te brengen waarmee ik zakelijk en persoonlijk verder groei. Dat was de reden om naar deze workshop te gaan. Gegeven op een mooie locatie en in een klein groepje wat het geheel persoonlijk maakte. Stap voor stap doorliepen we onder leiding van Marieke de vier gebieden die het succes van je bedrijf kunnen versterken. Er was tijd om na te denken, vragen te stellen en om elkaar te voorzien van tips en trucs. Ik ging met veel energie, inspiratie en een concrete actielijst naar huis. Ik heb deze workshop als heel praktisch en waardevol ervaren. Ik kan weer verder met hernieuwde energie en ideeën. Marieke bedankt!

Hester Geerdinck

Kindercoachpraktijk Wijs!

Deze interactieve workshop heeft mij erg gemotiveerd om mijn bedrijf verder op te bouwen. Ik ben mijn ideale klant verder gaan uitwerken, heb al verschillende ideeën om hen te helpen. Ik heb onderwerpen bedacht waar ik over kan gaan schrijven en ik ben met mijn planning aan de slag gegaan om meer structuur in mijn werk aan te brengen. Door te schrappen in mijn prioriteiten krijg ik meer rust in mijn hoofd. Marieke is een prettig, rustig en inspirerend persoon die met je meedenkt om je verder te helpen.

Erica Besselink

Massagepraktijk In Perfect Harmony

Heb je vragen over deze online training?
Mail direct naar
info@zakenmam.nl dan hoor je van mij.
Voor deze workshop gelden de algemene voorwaarden.

>