Voor vrouwelijke ondernemers die op zoek zijn naar een plan dat wél werkt.

 • Je vraagt je af hoe je de start van jouw bedrijf het beste kunt aanpakken
 • Of je bent al een tijdje bezig met jouw bedrijf maar het gaat nog niet zoals je zou willen
 • Je hebt niet echt heldere doelen gesteld en je hebt ook geen plan van aanpak
 • Je hebt zo veel te doen, je weet niet waar je nu het beste op kunt focussen
 • Je hoort en leest dat je van alles ‘moet’, en dat maakt jou onrustig
 • Je wordt al zenuwachtig bij de gedachte aan woorden als ‘verkopen’ en ‘zichtbaarheid’
 • Je twijfelt wel eens aan jezelf, dat zeurende stemmetje in je hoofd…..

Als jij jezelf in een of meer van deze punten herkent dan is deze workshop voor jou!

Zakenmam Actieplan is een no-nonsense workshop boordevol kennis en inspiratie over hoe jij jouw bedrijf kunt starten of verder kunt laten groeien.

Hoi, ik ben Marieke. Moeder van twee kinderen en zelfstandig ondernemer sinds 1997. 

Een succesvol bedrijf hoeft niet ten koste te gaan van het gezin. Met mijn producten en diensten help ik vrouwen om hun bedrijf te laten groeien op een manier waarbij ze ook de moeder kunnen zijn die zij willen zijn.

Dit doe ik door middel van training en coaching.

En o ja, wat ‘succes’ is dat bepaal jij natuurlijk zelf, dat zijn jouw doelen. Heb jij die helder? Het hebben van doelen maakt alles makkelijker, ik zie helaas nog te veel ‘doelloze’ vrouwelijke ondernemers.

Zakenmam Actieplan, een middag workshop

In deze workshop gaan we aan de slag met jouw bedrijf. Je krijgt kennis die je meteen kunt toepassen. Ik zal je zeggen wat jij anders mag gaan doen om wél de resultaten te krijgen die je wilt. Ik zet je in de goede richting.      Geen zweverig gedoe maar praktisch en to the point. Je gaat naar huis met een schat aan informatie en een goed gevulde maar overzichtelijke actielijst. Natuurlijk weet je ook welke acties het meest belangrijk zijn om als eerste mee verder te gaan.

Er is naast alle waardevolle informatie die je krijgt veel ruimte voor vragen en interactie.

Resultaten voor jou na deze workshop:

 • Je hebt een helder plan voor jouw bedrijf want je hebt doelen gesteld
 • Hiermee breng je focus aan en dat bespaart je een hoop tijd
 • Je hebt meer zelfvertrouwen om de volgende stappen te nemen
 • Je hebt (meer) kennis over wat jij kunt doen om verder te groeien
 • Je voelt je geïnspireerd om nu (eindelijk) eens die volgende stap te zetten!

Mijn doel om aan deze workshop mee te doen was om erachter te komen hoe ik mijn bedrijf en mijn gezin meer in balans kon krijgen. En hoe ik door meer structuur ook de juiste stappen kon gaan zetten met mijn bedrijf. Tijdens de middag werd duidelijk dat het vooral gaat om alles in de juiste volgorde te doen.
Marieke is echt een warme, open, maar ook een to-the-point zakenmam die goed de focus weet te houden en ons stap voor stap door het proces leidt. En daarmee geeft ze al in de workshop het voorbeeld over hoe je het beste aan de slag kunt gaan. Gewoon door ervoor te gaan, gefocust and gestructureerd. Maar hoe dan ook, Just do it! Voor mij was dit een heerlijke middag op een prachtige locatie met gelijkgestemden, allemaal uniek in hun ideeën en bedrijven, samen in hun passie voor hun bedrijf in combinatie met hun gezin. En aan het einde van de middag gewoon lekker een kort overzichtelijk stappenplan en actiepunten om stappen te zetten. Zeer waardevol.

Vanessa Ouahmar-van Dalen
IKspeditie Kindercoaching

Voor mij kwam de workshop op het juiste moment. Ik had zoveel projecten en puntjes op mijn lange to-do-lijst staan dat ik de focus kwijt was, het
voelde aan als een lawine die op mij afkwam. Door de workshop bij Marieke te volgen heb ik in een middag mijn prioriteiten kunnen kiezen en weet ik
nu welke 3 projecten ik als eerste moet aanpakken.
Ik heb veel bijgeleerd en mijn focus is terug. Ik heb er veel bewondering voor dat Marieke in elke situatie kon inspelen op ons als groep en individueel op de deelnemers.
Heel erg bedankt!

Silvia Deprez
Training & Taal

Ik kwam binnen met gebrek aan structuur en focus. Marieke heeft mij geleerd meer te gaan staan voor mijn missie en mijn visie en om dat te verwerken in mijn producten. Ook leerde ze mij hoe ik meer structuur in mijn aanbod kan krijgen zodat ik nog meer moeders kan helpen met moeiteloos moederschap en ze laten genieten van hun kind. Op deze manier kan ik zelf ook meer genieten van mijn werk!

Maroeska Ellen
Maroeskaellen.nl

Praktische informatie:

Vrijdag 13 september van 13.00 tot 17.00 uur in Utrecht vlakbij het Centraal Station.
Inclusief koffie en thee.
Jouw investering is slechts € 50 ex btw.
Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan!

Deze interactieve workshop heeft mij erg gemotiveerd om mijn bedrijf verder op te bouwen.
Ik ben mijn ideale klant verder gaan uitwerken, heb al verschillende ideeën om hen te helpen.
Ik heb onderwerpen bedacht waar ik over kan gaan schrijven en ik ben met mijn planning aan de slag gegaan om meer structuur in mijn werk aan te brengen.
Door te schrappen in mijn prioriteiten krijg ik meer rust in mijn hoofd. Marieke is een prettig, rustig en inspirerend persoon die met je meedenkt om je verder te helpen.

Erica Besselink
Massagepraktijk In Perfect Harmony

Het is fijn voor mijzelf en mijn praktijk om af en toe weer de koers te bepalen, om focus en structuur aan te brengen waarmee ik zakelijk en persoonlijk verder groei. Dat was de reden om naar deze workshop te gaan. Gegeven op een mooie locatie en in een klein groepje wat het geheel persoonlijk maakte. Stap voor stap doorliepen we onder leiding van Marieke de vier gebieden die het succes van je bedrijf kunnen versterken. Er was tijd om na te denken, vragen te stellen en om elkaar te voorzien van tips en trucs. Ik ging met veel energie, inspiratie en een concrete actielijst naar huis. Ik heb deze workshop als heel praktisch en waardevol ervaren. Ik kan weer verder met hernieuwde energie en ideeën.
Marieke bedankt!

Hester Geerdinck
Kindercoachpraktijk Wijs!


Heb je vragen over deze workshop?
Mail direct naar info@zakenmam.nl dan hoor je van mij.
Voor deze workshop gelden de algemene voorwaarden.

>