👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Klanten vertellen: Simone de Kimpe

november 5, 2017 • Klanten vertellen

Ik was net begonnen als interieurontwerper en worstelde met de tijd die ik aan mijn eigen bedrijf kon besteden – ik werk namelijk ook voor het bedrijf van mijn man en de kinderen die op de middelbare school zitten vragen ook de nodige aandacht.
Ik merkte dat ik mijn bedrijf onderaan zette en wilde dat veranderen. Ik wist dat als ik zo door zou gaan mijn bedrijf geen succes zou worden en dit maakte mij zenuwachtig.

Ik volgde een webinar van Marieke en werd blij van al haar tips. Wat zij vertelde klonk logisch en het was herkenbaar, over de uitvluchten die je verzint, het jezelf kleiner maken. Ze zei ook: ‘Aan besparen zit een limiet, aan meer geld verdienen niet.’ Die opmerking sprak mij zo aan dat die mij over de drempel hielp.
Ik besloot om mee te doen met de Zomerschool.

De zomervakantie van school kwam eraan, en ik wilde wel gewoon doorwerken.
Ik wilde niet dat mijn bedrijf al die weken lang stil zou liggen. Ik had het gevoel dat ik wel wat hulp kon gebruiken. Door de Zomerschool te volgen kon ik ook tijdens de vakantie met mijn bedrijf bezig zijn.

Wat de Zomerschool mij vooral heeft opgeleverd is dat ik serieuzer over mijn bedrijf praat (en het nooit meer over mijn bedrijfJE heb). Ook dat ik geld durf te vragen hoewel dat soms lastig blijft. Ik ben ook in gaan zien dat ik goed bezig ben. De verdeling werk/gezin blijft nog wel eens wringen maar door zaken kleiner te maken hou ik het overzicht, dit helpt echt.
Vooral de module over de mindset heeft mij enorm geholpen, ik lees die nog regelmatig door. Ik heb tijdens de tien weken die het programma duurde nog niet alle modules afgerond maar dat is niet erg. De pdf’s heb ik gedownload dus ik kan het altijd weer oppakken. Ondanks dat ik er dus meer uit had kunnen halen werkt het nog steeds door en vond ik het mijn investering zeker waard.

Ik vind Marieke deskundig, zij is prettig om naar te luisteren, en echte ervaringsdeskundige, Ik heb haar als toegankelijk ervaren.

Meedoen heeft mij geholpen om meer vertrouwen in mijzelf te hebben en dat het gewoon kan lukken. Ik straal dat ook meer uit denk ik want sinds de zomer heb ik toch echt veel leuke opdrachten, meer dan ik had durven dromen!

Simone de Kimpe
Interieurontwerp & Styling

 Wil jij ook aan de slag met jouw bedrijf? Plan hier een kennismakingsgesprek.

>