­čĹë Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Klanten vertellen: Saskia Zwijnenburg

september 22, 2016 • Klanten vertellen

Saskia ZwijnenburgMarieke haar heldere berichten en duidelijke basis hebben me doen besluiten met haar aan de slag te gaan en ik heb me aangesloten bij haar Moeders met een Missie community.
Marieke heeft met deze community een mooie manier gevonden om niet overspoeld te worden door alles wat aangeboden wordt in ondernemingsland. Om te blijven vertrouwen in jezelf, en in beweging te blijven.
Ik heb geleerd dat als het tegenzit, je best mag voelen en overpeinzen, maar altijd in beweging moet blijven, hoe klein de stapjes ook kunnen zijn.
Ik ben ochtendworkshops gaan organiseren en hieruit zijn individuele trajecten met klanten gerold. Ik ben artikelen gaan schrijven, heb een mooi e-book gemaakt dat ik weggeef, mijn website is er en zo groei ik langzaam maar zeker verder. Ik voel me hier goed bij.
De support van de groep is geweldig. Marieke is een steun voor je en helpt je jouw bedrijf van je missie op te zetten en erin te blijven geloven. Ik vind haar een spontane vrouw met passie en rust.

Saskia Zwijnenburg

>