👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Klanten vertellen: Patricia Djukić

februari 26, 2017 • Klanten vertellen

Ik zocht naar tips en sturing om verder te werken aan mijn onderneming. Hoe mijn aanbod te presenteren en hier met focus en duidelijk plan mee aan de slag te gaan. Voor mij was het ook goed om weer eens stil te staan bij waar ik nu sta in mijn ontwikkeling.
We hebben tijdens de tweedaagse training Succes Factor bij verschillende belangrijke aspecten stilgestaan. Inzoomen op mijn klantprofiel leverde mooie inzichten op en het was heel fijn om ongestoord aan mij productaanbod en plan te kunnen werken en hierbij mijn vragen te stellen. Het aanbod kwam direct van pas, ook op de website aangepast, dus heel concreet toepasbaar. 
De training vond plaats op een mooie, sfeervolle plek, en de lunch was netjes verzorgd, heerlijk eten! Fijn en inspirerend om andere vrouwen te ontmoeten en met hen ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.
Marieke heeft een prettige, open houding en begeleiding, ze is heel toegankelijk en duidelijk. Ze geeft duidelijk de lijnen aan en deelt haar mening en ervaring. Zo was het in het werken aan ons plan heel fijn om haar ervaringen en voorbeelden te zien, ze deelt hoe zij het aanpakt. Tegelijkertijd geeft ze heel mooi de ruimte om je eigen koers te bepalen. Er wordt niet één manier of antwoord opgelegd, maar Marieke nodigt je uit om je eigen manier te bepalen. Sommige trainingen lijken gericht op het volgen van een voorbeeld, Marieke laat je juist je eigen antwoord vinden, wat jou als ondernemer sterker maakt.
Sinds de training voel ik me geïnspireerd om verder te werken aan mijn doelen. Ik heb een duidelijk concreet plan en aanpassingen op mijn website gedaan. Dit plan kon ik al direct na het weekend inzetten, heel fijn.

Patricia Djukić
Doenya’s Danswereld

>