ZAKENMAM
MOVEMENT


Vier dagen gratis business coaching voor groei en succes met jouw bedrijf


20 - 23 mei 2019
Meld je hieronder aan


Meld je aan voor deze gratis vierdaagse movement, dan is jouw plek verzekerd! Een paar dagen van te voren ontvang je een startopdracht per mail ter voorbereiding op deze vier dagen.

Hoe gaat het met jou en jouw bedrijf?

Lig je op koers met de doelen die je aan het begin van het jaar hebt gesteld? Lukt het je om de focus te houden? Of  is ‘het leven’ er ondertussen al meerdere keren tussendoor gekomen? Heb je überhaupt wel doelen gesteld en vanuit die doelen jouw plan van aanpak gemaakt?

Herken jij jezelf hierin:

Je bent een vrouw die met een super goede intentie maar zonder plan heel veel uren werkt. Vakinhoudelijk zit het wel goed maar je hebt nooit geleerd hoe je nu eigenlijk een bedrijf neerzet en/of verder laat groeien. Je werkt versnipperd. Waar zijn die klanten? Waar is die balans? Je ziet veel beren op de weg. En voor je het weet is er weer een dag, een week, een maand en een jaar voorbij ……..

Hier wil ik wat aan doen, hier wil ik jou bij helpen!

Een bedrijf starten, runnen en laten groeien is het mooiste wat er is. Het is een groot persoonlijk avontuur waarin je vaak zult vallen. Dan sta je weer op. Het kost tijd, geld en energie. Je bent jouw eigen baas. Dat vraagt een bepaalde houding. Je hebt een plan nodig. En een strategie. Doorzettingsvermogen. Humor. Lef. Geduld. Leiderschap. Focus. 


Gelukkig kun je op elk moment in het jaar opnieuw gaan kijken naar jouw bedrijf en wat jij er mee wilt bereiken. Het is hierbij belangrijk om realistisch te zijn. Iedere zakenmam heeft haar eigen definitie van succes, jij bepaalt de jouwe. Daar mag je dan wel de rek in opzoeken, want daar zit jouw groei! Wat mag jij vanaf vandaag op een andere manier gaan aanpakken om jouw doelen WEL te gaan halen? Welke kennis heb jij nodig om die volgende stap te kunnen zetten? Wie geeft jou een liefdevolle schop onder je kont als je jezelf weer eens tegenwerkt?


Die laatste vraag kan ik meteen beantwoorden: Ik! Ik ga jou gedurende vier dagen helpen zodat jij meer succes met jouw bedrijf krijgt. Meer focus, meer kennis, meer actie en dus meer resultaat. Meer of betere klanten, een betere omzet. Meer voldoening voor jou. Het kost je niets! Nou, goed, het kost je wel wat tijd ;-)

Als jij weet, voelt dat je meer uit jezelf en jouw bedrijf kunt halen dan zijn deze vier dagen voor jou.

Van 20 t/m 23 mei geef ik jou vier dagen lang business coaching zodat jij meer succes krijgt met jouw bedrijf.

Wat gaan we doen tijdens deze vier dagen?

Met de Zakenmam Movement wil ik jou (meer) in beweging zetten om te gaan voor jouw bedrijf en jouw definitie van succes. Jouw volgende stap, jouw movement. Dat begint ermee dat jij het besluit neemt dat het hier hoognodig tijd voor is! Ik ga je vier dagen lang leren en laten zien hoe jij jouw bedrijf verder kunt laten groeien. Je krijgt kennis waar je op een praktische manier mee aan de slag kunt. We gaan ook werken aan jouw mindset, want die bepaalt voor 80% jouw succes. Jij bent zelf jouw grootste obstakel. Om jouw movement in gang te zetten heb daarnaast dus een plan van aanpak nodig. Die krijg je ook van mij.

Geen zweverig gedoe, gewoon lekker aan de slag. Vooral dit laatste is waar het mee staat of valt. Van het kijken naar video’s word je niet succesvol, je zult in actie moeten komen.

Elke dag is er een live online sessie van 09.30 tot 10.30 uur

Hierin behandel ik een stuk theorie en geef ik antwoord op de vragen die jij hebt. Je krijgt ook elke dag een mail met daarin de video met de theorie dus als je niet bij de live sessies kunt zijn is dat geen probleem. Bij de dagelijkse video ontvang je ook een werkboek met daarin een opdracht die je kunt uitwerken.

Ik heb een Facebook groep waar je lid van kunt worden

Dit is niet verplicht maar een toevoeging. In deze groep tref je andere vrouwen die meedoen aan de Zakenmam Movement en ook daar kun je vragen stellen en natuurlijk jouw successen vieren! Want dat is ook belangrijk en doen we te weinig: Vieren wat we allemaal hebben gedaan en bereikt.

Na deze dagen heb jij veel meer helderheid en kennis over jezelf en jouw bedrijf, inclusief een realistisch actieplan. Je bent geïnspireerd om verder te gaan en je hebt meer vertrouwen dat het je gaat lukken!

Reserveer elke dag van 09.30 tot 10.30 uur in je agenda om bij de live online sessie te zijn. En als je toch bezig bent: Plan ook meteen een uur daarna om met de kennis aan de slag te gaan. Want voor je het weet is de dag weer voorbij. 

Wie ben ik?

Ik ben Marieke, al twintig jaar zelfstandig ondernemer. Moeder van twee kinderen. Anderen zeggen over mij dat ik praktisch, actief, scherp, zorgzaam en grappig ben. Ik kan mij daar zeker in vinden! Ik werk graag en vaak en dat heeft mij gebracht waar ik nu ben: Een fijn bedrijf met de leukste klanten, een prima omzet en ik blijf mijzelf ontwikkelen.  Daarnaast  heb ik genoeg tijd voor al het andere belangrijke in mijn leven. In de eerste plaats is dat natuurlijk mijn gezin. Verder hou ik van wandelen met onze hond, leuke dingen doen met mijn vriendinnen, ga ik met mijn man William regelmatig naar een concert en kijk ik van alles op Netflix. 

Met Zakenmam leer en coach ik vrouwelijke ondernemers naar meer succes met hun bedrijf. Ik wil dat meer vrouwen gaan staan voor hun kennis en kwaliteiten. Zonder dat dit ten koste gaat van het moederschap. Het een hoeft absoluut niet ten koste te gaan van het andere, dat zie ik elke dag bij mijn klanten en in mijn eigen leven. Ik geloof juist dat je een betere moeder wordt als jouw bedrijf beter loopt. Dit vraagt wel een bepaalde houding van je. Net als het hebben van kennis en een realistisch plan van aanpak om dit te bereiken. Het is mijn missie om zo veel mogelijk vrouwen hierbij te helpen. Vrouwen die bereid zijn verantwoordelijkheid te nemen voor hun definitie van succes!

Bijna vier jaar geleden leerde ik Marieke kennen tijdens een workshop. De indruk die ik toen van haar had, is sindsdien alleen maar versterkt. 
Marieke denkt concreet en praktisch mee, geeft bruikbare tips voor meer structuur en overzicht, zet je aan tot doen en is bovenal een fijn mens. Haar openheid over haar eigen ervaringen als ondernemer waardeer ik enorm. Dat maakt haar makkelijk benaderbaar. Als geen ander weet zij wat het is om business en gezin te combineren.

Heleen Hoppesteyn

Ik heb Marieke leren kennen als een vrouw en coach met een doortastende persoonlijkheid, humor en altijd een luisterend oor. Ze geeft me steun op zakelijk gebied, denkt mee en spoort me aan om kansen te zien en te pakken. Ze geeft me het gevoel dat ik er toe doe met mijn bedrijf en stuurt me in de juiste richting als mijn onzekerheden me even boven het hoofd groeien. Sinds zij mijn coach is maakt mijn bedrijf een sprong en leer ik kijken naar de mogelijkheden.

Daantje van de Sande

Ik bleef een beetje in hetzelfde kringetje rondlopen en verzandde in allerlei details en geneuzel, waardoor ik niet verder kwam met mijn bedrijf. Marieke heeft me weer op weg geholpen door de juiste vragen te stellen, focus aan te brengen en suggesties te opperen waar ik nog nooit aan had gedacht. Ik kan weer door en heb mijn motivatie weer terug!

Simone van Gennip

Marieke is al een paar jaar mijn businesscoach. Zij stimuleert mij met haar praktische insteek om aan de gang te blijven, ook als ik denk dat het me nu helemaal niet meer lukt. Grote doelen in stukjes hakken en naar het nu halen door er met kleine stapjes dagelijks naar toe te werken, dat is haar grote kracht. En het werkt!

Illa Wolters

Ik had altijd 35 halve projecten en minstens zoveel nieuwe ideeën. Met mijn creatieve geest rolde ik enthousiast van het ene plan naar het volgende. Met als resultaat: bijna niets kreeg ik af. Marieke's hulp en tips om dingen kleiner te maken en te gaan plannen hebben mij in mijn werk geholpen. In mijn privé leven werken deze vaardigheden ook door. Moeilijke zaken zijn niet langer een onbeklimbare berg. Ik ben nu een getrainde senior die zaken voor elkaar krijgt.

Marieke probeerde mij niet een andere kant op te sturen maar steunde mij in mijn eigen pad. Ik heb veel van haar geleerd!

Laurence Jung-Hee Steenbergen

Wat levert meedoen je op?

# Nieuwe inzichten in jezelf, een betere mindset. Je gaat jezelf zakelijker bekijken en gedragen. Je hebt meer zelfvertrouwen en je weet hoe je belemmeringen kunt tackelen. Like a Boss!

# Heldere en realistische doelen voor de rest van dit jaar. Omdat ik weet dat er meer is dan werken alleen is vooral dat realistisch zijn heel belangrijk.

# Je hebt een betere focus, je weet waar je je op moet richten om jouw doelen te halen.

# Kennis over hoe jij jouw bedrijf verder kunt laten groeien. Niet met nog meer vakinhoud maar deze inhoud anders gaan verpakken en verkopen. Op naar meer of betere klanten en omzet!

# Meer plezier in het ondernemen en dat samen met een groep gelijkgestemden. Dat wil jij toch ook?

Zet de movement met jouw bedrijf in gang en meld je aan, er is geen betere tijd dan nu! Na deze vier dagen zul je blij zijn dat je dit besluit vandaag hebt genomen.


Ben jij er klaar voor om:

 • angle-right
  Meer zichtbaar te worden met jouw bedrijf
 • angle-right
  Een betere mindset aan te nemen zodat je in actie blijft no matter what
 • angle-right
  Meer focus aan te brengen, heldere doelen te stellen
 • angle-right
  Te werken met een realistisch plan van aanpak
 • angle-right
  Te leren hoe je jouw bedrijf verder kunt laten groeien
 • angle-right
  Meer of betere klanten en dito omzet te krijgen

Dan zie ik jou heel graag van 20 – 23 mei bij de Zakenmam Movement,
we gaan ervoor!

Copyright -Zakenmam.

>