Moeders met een Missie

Hé ondernemende vrouw! Wil jij:

 • ​Jouw bedrijf laten groeien met meer klanten en meer omzet?
 • ​Jezelf niet langer tegenwerken, met meer vertrouwen zichtbaar worden?
 • ​In jouw eigen tempo werken aan jouw success?
 • ​Ook genoeg tijd hebben voor jezelf en jouw gezin?
 • ​Aansluiten bij een groep gelijkgestemde vrouwen?
 • ​Gecoacht worden door mij?

Herkenbaar? Als vrouw met een eigen bedrijf én een gezin voel je je regelmatig overspoeld. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Je zet jezelf constant op de laatste plek omdat er zo veel te doen is. Je bent met van alles voor jouw bedrijf bezig maar het brengt je niet de resultaten die je wilt. Dit frustreert je.  Je bent op zoek naar kennis en een goede strategie om jouw bedrijf verder te laten groeien. Je hebt behoefte aan structuur, overzicht en een plek waar je support krijgt. 

Moeders met een Missie is mijn programma om je hierbij te helpen.
Moeders met een Missie is mijn programma om jou te helpen jouw bedrijf stap voor stap te laten groeien.

Ben jij op zoek naar:

 • ​Meer klanten en meer omzet?
 • ​Kennis en een structuur hoe jij jouw bedrijf verder kunt ontwikkelen?
 • ​Focus waarmee je tijd bespaart?
 • ​Meer zelfvertrouwen en een betere mindset?
 • ​Ondersteuning en support van mij én de andere deelnemers in de community?

Dan is Moeders met een Missie voor jou.

Ik wilde graag een goed plan opzetten voor mijn salon. Ik combineer mijn werk met het opvoeden van 2 kleine kindjes. Ik deed vooral in de avonduurtjes wat, voelde me vermoeid en het lukte niet om marketingzaken klaar te krijgen. Meedoen gaf mij bergen energie. Ik heb geleerd te kijken wat ik wil, maar ook risico’s, stappen durven nemen, uit je comfortzone komen.

Concrete resultaten zijn dat ik nu weet wat ik wil en ook een grote stap hebt gemaakt in mijn salon. Verder heb ik geleerd om de dingen die ik wil bereiken om te zetten in een planning. Ik heb ook geleerd om tijd voor mezelf en de groei van mijn salon in te plannen, hierdoor ben ik een nog leukere moeder geworden.

Ik heb Marieke ervaren als een heel prettig persoon om mee te werken, zonder poeha. Toegewijd en eerlijk. Zij durft te zeggen wat zij vindt van de situatie en je uit je comfortzone te halen. Tegen vrouwen die zich afvragen of dit programma iets voor ze is zou ik willen zeggen: Als je wilt groeien als ondernemer moet je focussen en een plan hebben om doelen te bereiken. Ga ervoor, dan kun je daarna in ieder geval nooit zeggen: had ik toen maar...

Schoonheidssalon Verwenmoment

Christel van den Heuvel

In 2012 ben ik voor mezelf begonnen. Dit bevalt me goed. Ik heb beschikking over mijn eigen tijd maar zocht toch ook naar balans tussen werk en thuis. Ik wilde een website maken, cursussen starten, meer klanten helpen, marketing gaan toepassen. Omdat ik zo veel wilde, was ik het overzicht kwijt en wist ik niet hoe te beginnen.

Ik heb het programma als heel positief ervaren: duidelijke video’s, leuke en ook confronterende opdrachten, goede feedback en tips van Marieke, maar ook van de andere deelnemers. Je kunt werken in je eigen tempo omdat de modules altijd beschikbaar zijn.

Ik heb geleerd dat ik beter kleine stapjes kan maken (het grote geheel in kleine stukken hakken), wat alles meteen overzichtelijker maakt. Ook ben ik er achter gekomen dat er in mijn vakgebied meer mogelijk is met cursussen/workshops dan ik dacht.

Dit programma was mijn investering meer dan waard en ik kan het iedereen die met dezelfde ambities en/of vragen rondloopt als ik zeker aanbevelen.

MG2Care

​Mariëlle Geraets

Waaruit bestaat het programma?

 • ​Moeders met een Missie is een jaarprogramma met online en offline elementen.
 • ​Je krijgt toegang tot de online community, een besloten Facebook groep. Hier stel jij wanneer je wilt al jouw vragen, vier je successen en ontmoet je andere vrouwen die meedoen aan het programma. De sfeer is positief en we helpen elkaar.
 • ​Er zijn modules en masterclasses waarmee jij aan de slag gaat. Je vindt alles in de online leeromgeving waar je 24/7 toegang toe hebt. Elke module bestaat uit een video, een pdf met de inhoud van de video en opdrachten/werkbladen die je zelf uitwerkt. Een masterclass is een videoles door een expert gegeven.
 • ​Elke week is er een telefonisch vragenuur voor de groep waarin je mij vragen kunt stellen. Kun je een keertje niet meedoen dan is dat geen probleem want elk vragenuur wordt opgenomen zodat je er later naar kunt luisteren.
 • ​Er zijn per jaar vijf online werkochtenden. Een online werkochtend is een ochtend waarin je met elkaar, maar dan online vanuit jouw eigen huis, werkt aan jouw eigen actielijst. Het klinkt misschien raar maar het is enorm effectief!
 • ​Er is een live werkdag in het eerste kwartaal van het jaar. Inclusief lunch. Elkaar ontmoeten en gezamenlijk met je business bezig zijn versterkt de focus, het contact en is gewoon heel erg gezellig.
 • ​In de Plus versie van Moeders met een Missie krijg je naast dit alles een individuele startsessie van een halve dag met mij, inclusief lunch. Plus zes individuele coachgesprekken van elk 30 minuten via telefoon of skype.

Testimonials

Al op mijn 21e zei ik tegen mensen dat het mijn droom was om ooit iets met interieurstyling, kleuradvies en dergelijke te doen. Mijn man en ik hebben al jaren een bouwbedrijf en we hebben drie kinderen. Ik was als gezinsmanager vooral de stabiele factor thuis en het (creatieve) type waar iedereen altijd een beroep op kan doen.

Een paar jaar geleden ben ik met de opleiding begonnen, het zou ook een mooie toevoeging/uitbreiding zijn binnen ons bedrijf. Ik kreeg meteen stageopdrachten met dolenthousiaste reacties. Door onze contacten met diverse aannemers kwam er al snel een eerste grote opdracht. Heel erg leuk maar er kwam zoveel op mijn af, ik had totaal geen overzicht meer, de balans was heel ver te zoeken. Ik nam alles uit handen voor de klant en in zo’n traject komt er altijd van alles bij wat je niet kunt voorzien. Ik was niet meer de stabiele factor thuis, ik was alleen nog maar aan het werk. Familie en vrienden begonnen te op te merken dat ik minder vaak paraat stond. Dat kon zo niet langer.

Ik zag ook heel veel beren op de weg en voelde me onzeker. Ga ik mijn kwaliteiten verder voor mijn eigen bedrijf inzetten? Is er wel behoefte aan wat ik te bieden heb? Ik wist dat ik aan het doen was wat ik altijd al wilde doen en tegelijkertijd worstelde ik met de verwachtingen die anderen van mij hadden.

Meedoen aan Moeders met een Missie heeft mij allereerst inzicht in mijn eigen persoon gegeven. Wie ik ben, welke kwaliteiten ik heb en hoe ik die in kan zetten. Dat het de moeite waard is om je droom na te streven. Daarnaast heb ik veel praktische informatie gekregen en sturing hoe je om kunt gaan met bepaalde situaties, bijvoorbeeld over het aangeven van grenzen. Ik heb geleerd dat ik mijn mening mag geven, dat anderen moeten accepteren dat ik mij aan het ontwikkelen ben én ik heb enorm veel positieve reacties van klanten gekregen!

De community is een prettige omgeving om met elkaar te sparren over uiteenlopende onderwerpen waar we allemaal tegenaan lopen. En we delen onze successen.

Concrete resultaten zijn dat er een website is gekomen, dat ik trots ben om mijzelf te laten zien en mijn werk te presenteren. Bloggen vond ik lastig maar nu lijkt het bijna vanzelf te gaan. Ik heb leuke opdrachten en ben een samenwerking aangegaan met een winkel. Binnen het gezin staan mijn partner en ik nu naast elkaar, we verdelen alle huishoudelijke taken en we kunnen goed samenwerken. Ik voel me gewaardeerd door mijn klanten en ben trots dat ik mijn eigen verdiensten heb waarmee ik me verder kan ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

Ik heb voor Marieke gekozen om mij te helpen omdat zij een open houding en begrip voor mijn situatie had. Ze kwam professioneel over en het voelde goed. Zij is vakkundig, bekwaam en kan goed richting geven. Meedoen was absoluut mijn investering waard! Ik gun iedere vrouwelijke ondernemer dezelfde positieve stimulering. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, de beren op de weg zijn verdwenen en ik zie enorm veel mogelijkheden!

Mijn missie had ik al ontdekt. Toch was het erg moeilijk om tot concrete stappen te komen en hierin een eigen bedrijf op te gaan zetten. Ik vond het lastig om na jaren van full time zorgen voor het gezin tijd te nemen voor dit plan. Steeds gingen de ‘mam’zaken voor. Ook voelde ik me erg alleen staan met betrekking tot mijn plannen. Er kwam maar geen continuïteit in mijn acties. Het werd me duidelijk dat ik iemand nodig had die me kon ondersteunen en die me bij de les hield.

Met haar programma Moeders met een Missie en de persoonlijke aandacht van Marieke heb ik op mijn eigen tempo stappen kunnen zetten. Mijn bedrijf is nu opgestart en de eerste klanten zijn binnen. Steeds vaker komen er berichten van mensen die geïnteresseerd zijn in mijn aanbod. Het lukt me nu veel beter om tijd te nemen voor mijn bedrijf. Het heeft ook een plaats gekregen binnen het gezinsleven en het moederschap. Het werk geeft me nieuwe energie. Natuurlijk wringt het nog wel eens, de tijd en aandacht goed verdelen blijft soms lastig. Maar dat hoort er ook wel een beetje bij.

Marieke is voor mij de gouden stok achter de deur geweest. Altijd positief, enthousiast en inlevend. Marieke is op een respectvolle manier doortastend. Ze denkt goed met je mee, geeft een duwtje in de rug waar nodig. De support van de groep was en is nog steeds waardevol. Ondanks dat we niet allemaal in dezelfde fase zitten wat betreft ons bedrijf, je kunt toch veel herkennen, delen en van elkaar leren.

Dank je wel Marieke, je hebt me echt verder geholpen. Het was de investering waard. Door je bedrijf verder te ontwikkelen, ontwikkel je zelf ook weer.

www.ziejewel.nu

Jacqueline Reijnen

Kies voor jouw groei en sluit je vandaag nog aan bij de community van Moeders met een Missie. Samen gaan we voor jouw succes!

Basic

 • ​Een jaar lang toegang tot de modules en de masterclasses
 • ​Een jaar lang lidmaatschap van de besloten community (Facebook groep)
 • ​Wekelijks telefonisch vragenuur
 • ​Een live werkdag met de groep
 • ​Vijf online werkochtenden

€ 3295 ex btw
Betalen in termijnen is mogelijk 

​Plus

 • ​Een jaar lang toegang tot de modules en de masterclasses
 • ​Een jaar lang lidmaatschap van de besloten community (Facebook groep)
 • ​Wekelijks telefonisch vragenuur
 • ​Een live werkdag met de groep
 • ​Vijf online werkochtenden
 • ​Individuele startsessie halve dag inclusief lunch
 • ​6 individuele coachgesprekken (telefonisch of skype)

€ 3795 ex btw
Betalen in termijnen is mogelijk 

Ik ben er heilig van overtuigd dat Moeders met een Missie jou gaat helpen om jouw bedrijf te laten groeien.
Om die reden wil ik jou een ‘niet goed geld terug’ garantie geven.

Hoe werkt deze garantie?

 • ​Na jouw aanmelding en (eerste) betaling krijg je direct toegang tot de eerste drie modules: Mindset, Missie en Visie, Klantprofiel. Je krijgt ook toegang tot de besloten Facebook groep zodat je kunt starten.
 • ​Mocht jij binnen twee weken na jouw start niet tevreden zijn over het programma dan laat jij mij dit per email weten. Je krijgt dan van mij jouw investering terug. 100% en zonder gedoe.
 • ​Deze garantie loopt tot twee weken na de (eerste) factuurdatum.
 • ​Na drie weken ontvang je toegang tot de overige modules.

Met de modules in Moeders met een Missie leer je:

 • ​Hoe je de juiste mindset ontwikkelt en vasthoudt
 • ​Jouw missie en visie helder te omschrijven
 • ​Hoe je met plannen en organiseren jouw doelen wel haalt
 • ​Wie jouw ideale klant is en hoe je een klantprofiel maakt
 • ​Hoe je een aanbod van diensten neerzet waarmee je klanten voor lange tijd aan je kunt binden
 • ​Welke taal je het beste kunt gebruiken in je marketing
 • ​Hoe je jouw know-trust-like factor vergroot bijvoorbeeld door het schrijven van blogs en het maken van een weggever
 • ​Hoe je jouw lijst kunt laten groeien
 • ​Hoe je verkopen prettig en makkelijker kunt maken
 • ​Hoe je jouw relatie met geld sterker maakt
 • ​Hoe je testimonials krijgt voor je website
 • ​Hoe je een goede ‘over’ pagina maakt
 • ​Wat essentiële onderdelen zijn voor je website
 • ​Hoe je meer bereik krijgt op sociale media en nog veel meer!

De masterclasses gaan onder andere over:

 • ​Boekhouding
 • ​Pinterest
 • ​Instagram
 • ​LinkedIn
 • ​Video

Resultaten voor jou zijn onder andere:

 • ​je weet met welke klanten jij het liefste werkt
 • ​je hebt een mooi aanbod van diensten/producten
 • ​je hebt een helder beeld waar jij met jouw bedrijf naartoe wilt
 • ​je kunt beter verkopen omdat je weet wat jij waard bent
 • ​je vindt het leuk om je met marketing bezig te houden
 • ​je bent meer zichtbaar met jouw bedrijf
 • ​je voelt je zelfverzekerd in wat je doet
 • ​En nog veel meer, lees de testimonials van vrouwen die al meedoen!

Testimonials

Ik stond aan de start van mijn bedrijf. Iets waar ik heel veel passie voor heb en ook ideeën over had, maar niet wist hoe ik dit pad moest lopen. Het leek me goed niet lang aan te modderen, maar gelijk hulp te vragen. Ik wilde helemaal gaan voor mijn innerlijke missie. Marieke haar heldere berichten en duidelijke basis hebben me doen besluiten met haar aan de slag te gaan en ik heb me aangesloten bij haar Moeders met een Missie community.

Marieke heeft met deze community een mooie manier gevonden om niet overspoeld te worden door alles wat aangeboden wordt in ondernemingsland. Om te blijven vertrouwen in jezelf, en in beweging te blijven. Ik heb geleerd dat als het tegenzit, je best mag voelen en overpeinzen, maar altijd in beweging moet blijven, hoe klein de stapjes ook kunnen zijn.

Ik ben ochtendworkshops gaan organiseren en hieruit zijn individuele trajecten met klanten gerold. Ik ben artikelen gaan schrijven, heb een mooi e-book gemaakt dat ik weggeef, mijn website is er en zo groei ik langzaam maar zeker verder. Ik voel me hier goed bij.

De support van de groep is geweldig. Marieke’s aanwezigheid is zo steunend. Er is vooral veel zorg en helderheid. Elke keer worden vragen of problemen ontrafelt, bij de kop gepakt, gezien en praktisch opgelost. Vooral het vertrouwen geven in het proces van iedere klant, zodat je doorgaat waar je anders zelf misschien zou stoppen is voor mij het meest waardevol geweest.

Marieke is een steun voor je en helpt je jouw bedrijf van je missie op te zetten en erin te blijven geloven. Ik vind haar een spontane vrouw met passie en rust.
Het programma was mijn investering zeker waard. 
Tegen anderen die rondlopen met de vragen die ik had zou ik willen zeggen: Gewoon naar Marieke gaan en jezelf echt laten steunen.

Saskia Zwijnenburg

​Saskia Zwijnenburg Luistervink

Ik had de ambitie om mijn bedrijf te laten groeien, om wat ik tijdens mijn vakinhoudelijke studie geleerd had in te zetten in mijn bedrijf. Ik had vele vage plannen. Ik voelde me gemotiveerd en tegelijkertijd was het moeilijk om een keuze te maken waar te beginnen. De informatie die we tijdens de modules kregen heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik ben dan ook met alle modules aan de slag gegaan. Ik heb mijn aanbod en tarieven veranderd en kort hierna had ik 3 nieuwe klanten. Ik heb een gratis weggever gemaakt waar ik binnen 4 weken 200 aanmeldingen voor heb gekregen. Ook ben ik veel actiever geworden op sociale media. Hierdoor wordt mijn bekendheid steeds groter.

Het even kunnen overleggen, sparren en feedback vragen heb ik als fijnst ervaren. Het is fijn dat iemand die wat verder weg staat en die kennis van zaken heeft met je meekijkt. Marieke heeft veel kennis en kan dit op een prettige manier over brengen. Ze zorgt ervoor dat dingen duidelijk voor je worden, waardoor je keuzes kunt maken. Ze geeft prettige feedback en denkt en leeft echt met je mee. Moedigt aan en zet aan om stappen te nemen. Ik heb haar leren kennen als een vriendelijk, nuchter en enthousiast persoon. Ons contact voelde persoonlijk en haar steun/support heb ik als heel prettig ervaren.

Tegen iedereen die zich afvraagt of dit programma iets is om aan mee te doen wil ik zeggen: Je kunt veel gratis informatie overal halen. Maar het persoonlijke contact bij dit programma maakt dat je ook echt stappen kunt zetten. Je moet wel zelf gemotiveerd zijn om er echt actief mee aan de slag te gaan, je moet het uiteindelijk zelf doen. Meedoen was een kado aan mijzelf. Ja, het was een behoorlijke investering voor mij op dat moment. Maar dit maakte dat ik er echt voor ben gegaan.

Ik ben blij dat ik keuzes heb gemaakt en stappen heb gezet. Het programma heeft me het vertrouwen gegeven dat ik op de goede weg ben. Daarnaast heb ik geleerd dat je dingen stap voor stap moet doen. Ik wil veel tegelijk, maar dat gaat niet. Marieke bedankt!

Nog even alles op een rijtje:

 • ​na jouw aanmelding krijg je toegang tot de eerste drie modules die je in je eigen tempo kunt gaan beluisteren en waarvan je de opdrachten gaat uitwerken.
 • ​na drie weken krijg je toegang tot de overige modules.
 • ​je wordt lid van de besloten Facebook community.
 • ​je kunt elke week meedoen aan het telefonisch vragenuur.
 • ​Er is een live werkdag en er zijn vijf online werkochtenden.
 • ​Je hebt een jaar lang toegang tot de modules, de masterclasses en de besloten community (Facebook groep).

Kies voor jouw groei en sluit je vandaag nog aan bij de community van Moeders met een Missie. Samen gaan we voor jouw succes!

Basic

 • ​Een jaar lang toegang tot de modules en de masterclasses
 • ​Een jaar lang lidmaatschap van de besloten community (Facebook groep)
 • ​Wekelijks telefonisch vragenuur
 • ​Een live werkdag met de groep
 • ​Vijf online werkochtenden

€ 3295 ex btw
Betalen in termijnen is mogelijk 

​Plus

 • ​Een jaar lang toegang tot de modules en de masterclasses
 • ​Een jaar lang lidmaatschap van de besloten community (Facebook groep)
 • ​Wekelijks telefonisch vragenuur
 • ​Een live werkdag met de groep
 • ​Vijf online werkochtenden
 • ​Individuele startsessie halve dag inclusief lunch
 • ​6 individuele coachgesprekken (telefonisch of skype)

€ 3795 ex btw
Betalen in termijnen is mogelijk 

Ik ben er heilig van overtuigd dat Moeders met een Missie jou gaat helpen om jouw bedrijf te laten groeien.
Om die reden wil ik jou een ‘niet goed geld terug’ garantie geven.

Hoe werkt deze garantie?

 • ​Na jouw aanmelding en (eerste) betaling krijg je direct toegang tot de eerste drie modules: Mindset, Missie en Visie, Klantprofiel. Je krijgt ook toegang tot de besloten Facebook groep zodat je kunt starten.
 • ​Mocht jij binnen twee weken na jouw start niet tevreden zijn over het programma dan laat jij mij dit per email weten. Je krijgt dan van mij jouw investering terug. 100% en zonder gedoe.
 • ​Deze garantie loopt tot twee weken na de (eerste) factuurdatum.
 • ​Na drie weken ontvang je toegang tot de overige modules.

Testimonials

De modules in het programma zijn heel helder uitgelegd met een video, sheets en een pdf. Het geheel is goed opgebouwd. Ook de Facebook groep is waardevol. Als je ergens mee zit, gooi het in de groep en er wordt op gereageerd. Daardoor kun je weer door, waar je anders misschien stil zou vallen. Ik heb voor Marieke gekozen omdat zij een no-nonsense persoon is. Helder en duidelijk. Ik ben persoonlijk gegroeid, ik ben als ondernemer gegroeid en mijn bedrijf is gegroeid. Je hoeft het niet alleen te doen. Het hoeft ook niet allemaal tegelijk. Iedere stap is er één.

Dit programma was mijn investering zeker waard. Je krijgt de handvatten maar je moet het zelf doen!

​DH Finance

​Dianne ​Habraken

Meedoen was mijn investering dubbel en dwars waard. Ik durfde eerst nooit in mijzelf te investeren maar ben blij dat ik via deze weg voor mijzelf ben gaan zorgen.
Mijn hele mindset is veranderd. Ik kijk eerst wat ik wil, dan hoe ik daar stapje voor stapje kan komen.

Ik heb meer omzet, werk met een betere focus en ik voel mij gelukkiger omdat ik dingen mogelijk maak voor mijzelf. Marieke is prettig in de omgang, zij staat met beide benen op de grond. Ze heeft veel kennis in huis die je verder helpen op zakelijk vlak maar zij kan je ook op privé gebied helpen de dingen op een rijtje te krijgen.

Veelgestelde vragen

Is dit programma voor starters of voor ondernemers die al langer bezig zijn?

Voor beiden. De meeste klanten waar ik mee werk hebben al een eigen bedrijf en willen stappen zetten. Maar ik heb ook klanten die gaan starten en die dit meteen goed willen doen. 

Wanneer start het programma?

Je kunt op elk moment starten met dit jaarprogramma.

Wat gebeurt er na het jaar?

Je kunt jouw deelname na het jaar verlengen met steeds weer een jaar. Je betaalt hiervoor dan een eenmalige bedrag van ongeveer 400 euro (ex btw). 

Heb ik hier wel tijd voor?

We zijn allemaal druk, ik snap dat heel goed. Juist door zaken voor jezelf kleiner te maken en te gaan focussen zul je veel effectiever gaan werken. Je zult meer rust en overzicht ervaren, ik hoor dit constant van mijn klanten. Ja, meedoen vraagt tijd want je gaat werken aan opdrachten. Je bent nu ook dagelijks met je bedrijf bezig. Je gaat het alleen anders aanpakken, meer focus aanbrengen.

Ik zie er tegenop om geld te investeren.

Veel vrouwen vinden het moeilijk om in zichzelf te investeren. Schuldgevoelens komen omhoog. Twijfels omdat je van te voren niet weet welke resultaten je gaat halen. Toch is een financiële investering de beste manier om ervoor te zorgen dat je stappen gaat zetten. Je wilt resultaat zien. Dit is wat ik zelf steeds ervaar, ik investeer veel geld in mijn eigen groei. Het maakt mij een betere ondernemer èn moeder. Mijn vraag aan jou is: Hoeveel nieuwe klanten heb je nodig om jouw investering er weer uit te halen? Heb je genoeg vertrouwen dat dit je gaat lukken? Ik wel!

Wat voor soort ondernemers zitten er in de community?

coaches / therapeuten / remedial teachers / huidexperts / voedingsexperts / adviseurs / ontwerpers / fotografen / eigenaresses webshops / healers / trainers

Zit er persoonlijke coaching bij het programma?

Ja, in de Plus versie. 
Natuurlijk mag je jouw vragen altijd stellen in de community en tijdens het wekelijkse telefonische vragenuur.

Hoe werkt dat technisch gezien met die modules?

Je krijgt toegang tot de site waar alle modules voor je klaar staan. Gewoon met jouw persoonlijke inlogcodes!

Ik heb interesse, wat moet ik nu doen?

Klik op de knop van de versie van jouw keuze dan neem ik contact met je op.

Testimonial

Ik zocht een programma dat mij de beginselen van het ondernemerschap kon leren. Ook zocht ik een programma dat mij de ruimte gaf mijzelf op mijn eigen tempo te ontwikkelen. Geen druk maar alle ruimte om de modules in mijn eigen tempo te doorlopen. Mijn grootste worsteling was toen dat ik geen idee had hoe ik dacht over het ondernemerschap en hoe ik moest beginnen. Ik zag mijzelf niet als zakenmam maar wilde dit wel gaan leren. Het ondernemerschap gaat bij mij misschien niet zo hard maar dat vind ik prima. Liever langzaam en relax dan gehaast en gestressd. Stress is niet meer welkom.

Ik vind Moeders met een Missie een fijn programma omdat ik de ruimte krijg om mijn eigen stem als ondernemer te vinden. Ik zocht ook naar een mooie balans tussen vakkennis en spiritualiteit en die balans vind ik mooi. Voor mij word het steeds duidelijker wie ik ben als ondernemer, wie mij klant is, welke problemen zij ervaart en welke hulp ik haar kan bieden. Ik heb veel aan de lessen gehad over de mindset. Wanneer ik merk dat ik zaken uitstel dan ga ik als eerste aan de slag met mmijn mindset. Ik gebruikte het werken met een mindset al veel in mijn priveleven maar niet in mijn bedrijf.
Ook de les over de taal die je kunt gebruiken naar je klant toe heeft mij veel inzichten gegeven. Ik krijg steeds helderder welke taal ik wil gebruiken op mijn website.

Ik durf mij meer zichtbaar te maken. Zo staan er nu op mijn site grote foto’s van mijzelf. Een jaar geleden had ik dat echt niet gedaan. Ook heb ik video’s gemaakt die mijn klanten gratis krijgen. En op de video’s zie je mij duidelijk in beeld!
Mijn online programma krijgt steeds meer vorm. Ik vind het geweldig dat ik straks iets op de markt kan brengen wat ik geheel zelfstandig in elkaar heb gezet. Ik ben daar nu al megatrots op. Ik merk dat ik mij steeds meer een ondernemer ga voelen. En ik voel mij trots. Trots als een pauw. Ik kom uit een gezin en vriendengroep waar niemand werkt als zelfstandige. Ook in mijn opleidingen (PABO en Onderwijspedagogiek) heb ik nooit iets geleerd over het ondernemerschap. En ik heb de sprong toch maar mooi genomen en heb nu een eigen coachingbureau.

Voor mij was het belangrijk om mee te doen om de stap te zetten om er echt voor de gaan en het vak als ondernemer te gaan onderzoeken en in de vingers te krijgen. Het was dus niet de vraag of ik in actie zou komen alleen de vraag bij wie. Ik volgde Marieke al een tijdje en vond bij haar wat ik nodig had. Zij durft haar kracht en haar kwetsbaarheid te tonen daar waar het nodig is. Een vrouw die haar cursisten respecteert en begeleid daar waar ze het nodig hebben. Ik ervaar haar ook als iemand die een prachtige balans heeft tussen wetenschap en spiritualiteit. Ik werk rustig in mijn eigen tempo verder aan mijn bedrijf en pak de modules er gewoon weer opnieuw bij als dat nodig is. Feedback krijg ik vanuit de community. Tegen iedere vrouw die rondloopt met vragen over het laten groeien van je bedrijf zou ik willen zeggen: Doe het! Waag de sprong. Durf het.

Coaching Jasmijn

​Jasmijn van Ipkens

Kies voor jouw groei en sluit je vandaag nog aan bij de community van Moeders met een Missie. Samen gaan we voor jouw succes!

Basic

 • ​Een jaar lang toegang tot de modules en de masterclasses
 • ​Een jaar lang lidmaatschap van de besloten community (Facebook groep)
 • ​Wekelijks telefonisch vragenuur
 • ​Een live werkdag met de groep
 • ​Vijf online werkochtenden

€ 3295 ex btw
Betalen in termijnen is mogelijk 

​Plus

 • ​Een jaar lang toegang tot de modules en de masterclasses
 • ​Een jaar lang lidmaatschap van de besloten community (Facebook groep)
 • ​Wekelijks telefonisch vragenuur
 • ​Een live werkdag met de groep
 • ​Vijf online werkochtenden
 • ​Individuele startsessie halve dag inclusief lunch
 • ​6 individuele coachgesprekken (telefonisch of skype)

€ 3795 ex btw
Betalen in termijnen is mogelijk 

Ik ben er heilig van overtuigd dat Moeders met een Missie jou gaat helpen om jouw bedrijf te laten groeien.
Om die reden wil ik jou een ‘niet goed geld terug’ garantie geven.

Hoe werkt deze garantie?

 • ​Na jouw aanmelding en (eerste) betaling krijg je direct toegang tot de eerste drie modules: Mindset, Missie en Visie, Klantprofiel. Je krijgt ook toegang tot de besloten Facebook groep zodat je kunt starten.
 • ​Mocht jij binnen twee weken na jouw start niet tevreden zijn over het programma dan laat jij mij dit per email weten. Je krijgt dan van mij jouw investering terug. 100% en zonder gedoe.
 • ​Deze garantie loopt tot twee weken na de (eerste) factuurdatum.
 • ​Na drie weken ontvang je toegang tot de overige modules.

Testimonial

Ik zag het helemaal niet meer zitten met mijn bedrijf. Ik wilde er eigenlijk mee stoppen. Toch was ik op zoek naar een manier om ‘opnieuw’ te beginnen, maar ik wist niet hoe. Ik was het zat dat alle acties die ik had uitgevoerd niets opleverde. Ik deed mee aan een webinar van Marieke en wist ‘Dit heb ik nodig’. Ik heb een webshop van iemand overgenomen die al een tijdje niet meer actief met het bedrijf bezig was. Ik moest dus helemaal opnieuw beginnen. Zelf ben ik erg enthousiast over de producten in mijn shop. Ik wilde dat iedereen het wist en net zo enthousiast zou worden als ik. Mijn ambitie was om niet alleen aan consumenten te verkopen maar ook aan winkels/bedrijven. Maar hoe pak je dat aan en wat als het niet lukt? Het is eigenlijk best eng om zichtbaar te zijn en ik had zoveel vragen en worstelingen. Er waren momenten dat het me allemaal teveel werd. Ik voelde me machteloos en was het overzicht helemaal kwijt. 

Een oplossing was voor mij belangrijk omdat ik geloofde dat er potentie zit in mijn bedrijf. Dat ik een oplossing kan bieden aan aanstaande ouders. Niet alleen in het verkopen van producten, maar ook door adviezen te geven. Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe belangrijk het is dat je ergens terecht kunt voor goede producten, maar ook waar je terecht kunt met je vragen. Daarin wilde ik mij onderscheiden en bepalen wat mij uniek maakt.

Er is een groot verschil tussen hoe ik eerst naar mijn bedrijf keek en hoe ik er nu naar kijk. Ik heb geleerd niet alleen bezig te zijn met het verkopen van producten, maar daadwerkelijk oplossingen/producten aanbieden die mijn doelgroep iets oplevert. Mijn blik is in de juiste richting. Door stap voor stap zaken uit te voeren behoud ik het overzicht.
En op de dagen dat het mij teveel wordt lukt het mij om de rust te bewaren, even afstand te nemen en daarna weer verder te gaan.

Door met de modules in het programma aan de slag te gaan heb ik allerlei dingen opnieuw bekeken en aangepast. Ik heb nu helder wat mijn missie en visie is. Een plan opgesteld om de verkoop van mijn producten te verhogen. Ik heb nieuwe producten voor de shop geselecteerd die beter aansluiten bij mijn doelgroep. En zit ik in een startfase van een samenwerking met een stichting om jonge (aanstaande) moeders te adviseren over het moederschap. Hierdoor kom ik in direct contact met mijn doelgroep, weet ik vanuit 1e hand wat er speelt en wat hun vragen en behoeftes zijn. Ik heb ook veel meer rust. Neem de tijd om leuke dingen te doen met de kids. Ze krijgen meer aandacht en ze genieten er met volle teugen van. Ik besteed ook meer tijd aandacht aan mezelf. Ik vind de interactie in de community en tijdens het wekelijkse telefonische vragenuur erg prettig. De support van de andere dames heb ik ook gewaardeerd. Het is een prettige manier om met mijn bedrijf bezig te zijn in interactie met vrouwen die exact weten hoe het is en voelt om een Zakenmam te zijn.

Het afgelopen jaar heb ik stappen genomen die ik nooit had durven nemen. Het is bijzonder dat Marieke zo’n impact heeft op hoe ik met mijn bedrijf aan het werk ben gegaan terwijl ik haar nog niet in real life heb ontmoet. Haar verfrissende nieuwe inzichten en tips hebben een enorme invloed op mijn zakelijke en privé leven. Zij is iemand die eerlijk en vriendelijk is en op z’n tijd even de spiegel voorhoud en je aan het denken zet om daarna concrete stappen te nemen. Het mooiste cadeau wat ik mezelf afgelopen jaar heb kunnen geven is meedoen aan Moeders met een Missie. Dit programma was de investering meer dan waard en ik heb er nu nog steeds profijt van.

Be Baby

​Daniëlle Moesman-Kenton