👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Klanten vertellen: Miranda Molhoek

november 5, 2017 • Klanten vertellen

Ik werkte als kip zonder kop, gaf altijd heel hard gas, had geen idee van prioriteiten stellen. Daarnaast runde ik zo goed en zo kwaad als het ging het gezin met alles wat daarbij komt kijken.
Voor mijn ambities, anders dan geld blijven verdienen, was geen ruimte. Voor plannen maken was geen tijd. Ik had het gevoel dat ik verdronk
Het is een wonder dat ik niet overspannen ben geworden. Ik was absoluut niet ‘in charge’, maar deed wat ik kon met de kennis die ik had. Ik was niet blij en worstelde mezelf door de tijd, mijn gezin en mijn bedrijf heen.

Ik volgde enkele webinars van Marieke en kreeg vertrouwen. Steeds dacht ik ‘Ja, zij weet wat ik zoek.’ Ik startte met het programma Moeders met een Missie.
Voor mij was het allerfijnst dat ik nu de tijd nam om mijn wensen en dromen eens op papier te gaan zetten en dan te leren ze niet meteen als onmogelijk weg te zetten. In plaats daarvan te zoeken naar ‘hoe kan ik daar komen’? Zowel op zakelijk vlak als privé heeft me dat heel veel opgeleverd.
Het fijne aan het programma vind ik dat ik het in mijn eigen tempo kan doen. Dus wanneer ik veel les geef gedurende een periode dan ligt het programma even stil en dat is oké. En ook fijn is dat je een jaar later weer opnieuw alle modules zou kunnen doornemen, omdat je zelf bent veranderd dat je nu weer hele nieuwe inzichten opdoet.
Mijn hele mindset is veranderd. Ik kijk eerst wat ik wil, dan hoe ik daar stapje voor stapje kan komen. Dit maakt dat ik ook privé dingen structureel heb gewijzigd.

Ik heb geleerd keuzes te maken, ik heb geleerd prioriteiten te stellen. Ik heb beter geleerd wat IK wil.
Ik heb beter leren communiceren. Ik kan nu beter aan mijn kinderen en man uitleggen waarom ik iets wil van hen, waarom ik dat nodig heb en ook wat hen dat oplevert. En dat werkt.

Als ik vastloop post ik in de groep. Vaak reageert men met herkenning (zo fijn!), of tips en trucs.
De Facebook groep vind ik fijn omdat men tegen dezelfde problemen aanloopt in je bedrijf en leven. Vrouwen met verschillende bedrijven geven je belangenloos een zetje in de goede richting.

Enkele concrete resultaten voor mij zijn:
– Ik kan nu beter plannen voor mijn bedrijf en mijn privé
– Ik werk beter, met focus, ik weet wat ik wil en waarom. En ik vraag me bij alle werkzaamheden af of dat bijdraagt, zo niet dan kan het wachten.
– Ik weet & communiceer beter over waarom ik doe wat ik doe, wat ik doe, en voor wie en welke problemen dat mogelijk oplost
– Ik heb verkoopgesprekken
– Ik heb mijn aanbod aangepast
– Ik heb meer omzet
– Ik werk minder in de avonden
– Ik verstuur nieuwsbrieven en ben meer zichtbaar op sociale media
– Ik kies mijn scholingen/bijscholingsdagen anders. Niet meer vakinhoudelijk (verbeteren wat ik al kan), maar veel meer de zakelijke kant
– Ik voel me gelukkiger. Ik maak dingen mogelijk voor mijzelf. Ik ben niet meer aan het verdrinken, al ga ik soms nog wel kopje onder.

Marieke is prettig in de omgang, zij staat met beide benen op de grond, zij is zelf ook moeder dus zij heeft begrip als dingen wel eens anders gaan dan gedacht.
Ze heeft veel kennis in huis die je verder helpen op zakelijk vlak maar zij kan je ook op privé gebied helpen de dingen op een rijtje te krijgen.

Meedoen was mijn investering dubbel en dwars waard.
Ik kan iedere vrouw die zich in mijn verhaal herkent adviseren om mee te doen.
Ik durfde eerst nooit in mijzelf te investeren maar ben blij dat ik via deze weg voor mijzelf ben gaan zorgen.

Door eerst groots te dromen en het daarna te leren in kleine stapjes op te breken, kan ik meer successen vieren en voel ik mij beter over het werk dat ik wél kan doen naast mijn gezin. Heb ik focus over wat er moet gebeuren en wat niet. Zo kom ik veel dichterbij mijn dromen dan ooit tevoren.
Fijn vind ik het dat het niet uitmaakt hoe snel je beweegt, als je maar beweegt. In je eigen tempo, naast je gezin.

Miranda Molhoek
Studio de Mol

>