👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Klanten vertellen: Marijke Schoof

oktober 23, 2016 • Klanten vertellen

marijke-2016Ik wist niet goed welke wegen ik moest bewandelen om mijn bedrijf te laten groeien. Ook had ik te weinig structuur in mijn marketing. Ik voelde me een beetje stuurloos en ik was op zoek naar iemand die mij feedback en inspiratie kon geven bij wat ik aan het doen was. Marieke kwam op mijn pad en ik heb mij aangemeld.

Het programma is goed opgebouwd en behandelt veel verschillende onderwerpen. Ik heb een beter beeld gekregen van de verschillende mogelijkheden om mijzelf te promoten. Ik vond het heel prettig dat de modules zowel in een video als op schrift werden aangeboden. Dat maakte het gemakkelijk, om dingen nog eens na te lezen en er eigen aantekeningen bij te maken. De training heeft mij gestimuleerd om mijn grenzen te verleggen. Ik voel me optimistisch en vol vertrouwen.

Ik heb een beter fundament waar vanuit ik kan werken. Ik ben productiever, omdat ik geleerd heb minder pefectionistisch te zijn en ik weet beter welke klanten ik wel en juist niet wil hebben. Ik heb geleerd dat je beter kleine stappen kunt nemen en dat het belangrijk is om constistent actie te ondernemen.
Ik ben me meer bewust geworden van de waarde van een coach en van een steungroep.

Ik zou Marieke willen omschrijven als iemand die praktisch en kordaat is, de vinger aan de pols houdt, die dingen goed kan plannen, die prioriteiten kan stellen en de voeten op de grond heeft.

Als je op zoek bent naar een training die duidelijk is, structuur heeft, overzichtelijk is en de onderwerpen in behapbare brokken aanbiedt dan kan ik je dit programma zeker aanbevelen.

Gestalt therapeute

>