ūüĎČ Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Klanten vertellen: Esther van den Brink

augustus 11, 2020 • Klanten vertellen

Ik run een bedrijf met twee medewerkers. Het is mijn ambitie om de komende jaren verder te groeien maar in mijn hoofd was het een chaos. Ik wilde veel, maar niets lukte. Ik had overal lijstjes en briefjes liggen. Ik vroeg me constant af hoe ik mijn werk en privé kon combineren en hoe ik mijzelf hierbij niet zou vergeten. Ik voelde me moe en gefrustreerd omdat ik de combinatie niet werkend kreeg.

Ik moest hier een oplossing voor krijgen anders zou ik op den duur een burn out krijgen, dat wist ik zeker. Ik stond mezelf duidelijk in de weg in mijn ontwikkeling.

Marieke kwam als start van het traject bij mij langs op kantoor. Ik kreeg tips over opruimen en plannen en ging ermee aan de slag. Ik weet nu dat je ook te veel lijstjes kunt hebben wat een bron van ergernis is. Ik gebruik nu één systeem waarin ik alles overzichtelijk heb. Ook mijn medewerkers werken nu op deze manier, dat scheelt veel tijd. We hoeven elkaar nu niet meer voor elk wissewasje lastig te vallen, dit kunnen we zien in het systeem. Mijn kantoor is opgeruimd en de losse briefjes zijn verdwenen.

Ik ben begonnen met het maken van een online leeromgeving waarin mijn klanten toegang krijgen tot allerlei kennis- en uitlegvideo’s. Dit scheelt mij op termijn ook tijd omdat ik zaken niet steeds hoef uit te leggen. Marieke hielp me bij mijn start om video’s te gaan maken en verwees me door naar mensen in haar netwerk om mij verder te helpen met de inrichting van de online leeromgeving.

Ik heb geleerd om te plannen, maar ook om tijd te nemen om te plannen. En ik heb vooral geleerd om los te laten als het eenmaal is gepland.

Mijn verdeling werk en privé is veel beter. Ik doe mijn werk op kantoor en thuis ben ik thuis. Mijn gezin ervaart nu ook de rust hierin en daardoor kunnen we allemaal beter leven. We hebben meer balans. Mijn werk komt dit ten goede doordat ik nu mijn wensenlijstjes kan afronden. Mijn gewenste groei gaat nu eindelijk komen doordat ik er de ruimte voor heb. We gaan over naar een BV, waarin ik samen met een ander de onderneming verder kan laten groeien.

Ik voel me goed. Happy en stabiel. De toekomst voor mijn bedrijf is goed.

Ik heb voor Marieke gekozen omdat ik haar al een tijdje volgde op Facebook en de wijze van coaching me heel erg aansprak. Het is niet zweverig, niet hoogdravend, maar juist met duidelijke handvatten waarmee je direct aan de slag kan. Dat was precies wat ik nodig had.

Marieke heeft een open manier van samenwerken. Zij is heel toegankelijk, maar ook duidelijk. Je kunt direct met hetgeen ze aangeeft aan de slag. Deze manier van coaching is echt bedoeld voor vrouwen met een hands on mentaliteit en niet voor  zweverige dames.

Tegen iemand die ook rondloopt met de worstelingen die ik had zou ik willen zeggen: Leer plannen en loslaten. Zodra je dat kan, gaan de bomen nog verder groeien.

Ik kijk terug op een geweldig traject. Ik heb heel veel rust gekregen. Het was iedere euro meer dan waard. Ik ben heel dankbaar voor hetgeen Marieke me geleerd heeft en merk iedere dag dat ik er waarde uit haal.

                                                                 Esther van den Brink
Financial Health

Wil jij ook een individueel traject? Neem contact met me op.

>