👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Klanten vertellen: Karin Wolters

februari 22, 2017 • Klanten vertellen

Ik heb meegedaan aan de 2-daagse training Succes Factor. De reden hiervoor was dat ik een volgende stap met mijn bedrijf wil maken. Ik werk ook nog in loondienst. Wil ik daarmee kunnen stoppen dan zal ik meer klanten moeten gaan helpen en zo mijn omzet verhogen.
Tijdens de twee dagen heb ik geleerd om mij te focussen en niet alles tegelijk aan te willen pakken. Want dan heb je geen overzicht meer, zeker in combinatie met je gezin en de lopende opdrachten weet je dan niet meer wanneer je alles moet doen. Ik heb geleerd dat ik mag durven te kiezen voor mijn kracht en dat ik erop mag vertrouwen dat als ik meer ga staan voor wat ik wil, de juiste klanten naar mij toe zullen komen. Ik heb een nieuw product, het maken van een complete huisstijl, uitgewerkt en kan dat nu op mijn website gaan zetten. Daarmee ben ik een stap dichterbij wat ik het liefste doe.
De locatie waar we de training hadden was super mooi en alles was goed verzorgd. De sfeer in de groep was ontspannen. Marieke voelt heel goed aan waar en wanneer iemand hulp nodig heeft. 

Karin Wolters
woltersontwerp

>