👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Klanten vertellen: Jasmijn van Ipkens

oktober 19, 2016 • Klanten vertellen

jasmijnIk zocht een programma dat mij de beginselen van het ondernemerschap kon leren. Ook zocht ik een programma dat mij de ruimte gaf mijzelf op mijn eigen tempo te ontwikkelen. Geen druk maar alle ruimte om de modules in mijn eigen tempo te doorlopen.
Mijn grootste worsteling was toen dat ik geen idee had hoe ik dacht over het ondernemerschap en hoe ik moest beginnen. Ik zag mijzelf niet als zakenmam maar wilde dit wel gaan leren.

Het ondernemerschap gaat bij mij misschien niet zo hard maar dat vind ik prima. Liever langzaam en relax dan gehaast en gestressd. Stress is niet meer welkom.

Ik vind Moeders met een Missie een fijn programma omdat ik de ruimte krijg om mijn eigen stem als ondernemer te vinden. Ik zocht ook naar een mooie balans tussen vakkennis en spiritualiteit en die balans vind ik mooi.

Voor mij word het steeds duidelijker wie ik ben als ondernemer, wie mij klant is, welke problemen zij ervaart en welke hulp ik haar kan bieden.
Ik heb veel aan de lessen gehad over de mindset. Wanneer ik merk dat ik zaken uitstel dan ga ik als eerste aan de slag met mmijn mindset. Ik gebruikte het werken met een mindset al veel in mijn priveleven maar niet in mijn bedrijf.
Ook de les over de taal die je kunt gebruiken naar je klant toe heeft mij veel inzichten gegeven. Ik krijg steeds helderder welke taal ik wil gebruiken op mijn website.

Ik durf mij meer zichtbaar te maken. Zo staan er nu op mijn site grote foto’s van mijzelf. Een jaar geleden had ik dat echt niet gedaan. Ook heb ik video’s gemaakt die mijn klanten gratis krijgen. En op de video’s zie je mij duidelijk in beeld!
Mijn online programma krijgt steeds meer vorm. Ik vind het geweldig dat ik straks iets op de markt kan brengen wat ik geheel zelfstandig in elkaar heb gezet. Ik ben daar nu al megatrots op.

Ik merk dat ik mij steeds meer een ondernemer ga voelen.
En ik voel mij trots. Trots als een pauw. Ik kom uit een gezin en vriendengroep waar niemand werkt als zelfstandige. Ook in mijn opleidingen (PABO en Onderwijspedagogiek) heb ik nooit iets geleerd over het ondernemerschap. En ik heb de sprong toch maar mooi genomen en heb nu een eigen coachingbureau.

Voor mij was het belangrijk om mee te doen om de stap te zetten om er echt voor de gaan en het vak als ondernemer te gaan onderzoeken en in de vingers te krijgen.
Het was dus niet de vraag of ik in actie zou komen alleen de vraag bij wie.

Ik volgde Marieke al een tijdje en vond bij haar wat ik nodig had.
Zij durft haar kracht en haar kwetsbaarheid te tonen daar waar het nodig is.
Een vrouw die haar cursisten respecteert en begeleid daar waar ze het nodig hebben.
Ik ervaar haar ook als iemand die een prachtige balans heeft tussen wetenschap en spiritualiteit.

Ik werk rustig in mijn eigen tempo verder aan mijn bedrijf en pak de modules er gewoon weer opnieuw bij als dat nodig is. Feedback krijg ik vanuit de community.

Tegen iedere vrouw die rondloopt met vragen over het laten groeien van je bedrijf zou ik willen zeggen: Doe het! Waag de sprong. Durf het.

Jasmijn van Ipkens
Coaching Jasmijn

>