👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Klanten vertellen: Janneke Potuyt

oktober 19, 2016 • Klanten vertellen

jannekeAl op mijn 21e zei ik tegen mensen dat het mijn droom was om ooit iets met interieurstyling, kleuradvies en dergelijke te doen. Mijn man en ik hebben al jaren een bouwbedrijf en we hebben drie kinderen. Ik was als gezinsmanager vooral de stabiele factor thuis en het (creatieve) type waar iedereen altijd een beroep op kan doen.

Een paar jaar geleden ben ik met de opleiding begonnen, het zou ook een mooie toevoeging/uitbreiding zijn binnen ons bedrijf. Ik kreeg meteen stageopdrachten met dolenthousiaste reacties. Door onze contacten met diverse aannemers kwam er al snel een eerste grote opdracht. Heel erg leuk maar er kwam zoveel op mijn af, ik had totaal geen overzicht meer, de balans was heel ver te zoeken. Ik nam alles uit handen voor de klant en in zo’n traject komt er altijd van alles bij wat je niet kunt voorzien. Ik was niet meer de stabiele factor thuis, ik was alleen nog maar aan het werk. Familie en vrienden begonnen te op te merken dat ik minder vaak paraat stond. Dat kon zo niet langer.

Ik zag ook heel veel beren op de weg en voelde me onzeker. Ga ik mijn kwaliteiten verder voor mijn eigen bedrijf inzetten? Is er wel behoefte aan wat ik te bieden heb?
Ik wist dat ik aan het doen was wat ik altijd al wilde doen en tegelijkertijd worstelde ik met de verwachtingen die anderen van mij hadden.

Meedoen aan Moeders met een Missie heeft mij allereerst inzicht in mijn eigen persoon gegeven. Wie ik ben, welke kwaliteiten ik heb en hoe ik die in kan zetten. Dat het de moeite waard is om je droom na te streven. Daarnaast heb ik veel praktische informatie gekregen en sturing hoe je om kunt gaan met bepaalde situaties, bijvoorbeeld over het aangeven van grenzen. Ik heb geleerd dat ik mijn mening mag geven, dat anderen moeten accepteren dat ik mij aan het ontwikkelen ben én ik heb enorm veel positieve reacties van klanten gekregen!

De community is een prettige omgeving om met elkaar te sparren over uiteenlopende onderwerpen waar we allemaal tegenaan lopen. En we delen onze successen.

Concrete resultaten zijn dat er een website is gekomen, dat ik trots ben om mijzelf te laten zien en mijn werk te presenteren. Bloggen vond ik lastig maar nu lijkt het bijna vanzelf te gaan. Ik heb leuke opdrachten en ben een samenwerking aangegaan met een winkel. Binnen het gezin staan mijn partner en ik nu naast elkaar, we verdelen alle huishoudelijke taken en we kunnen goed samenwerken.

Ik voel me gewaardeerd door mijn klanten en ben trots dat ik mijn eigen verdiensten heb waarmee ik me verder kan ontwikkelen binnen mijn vakgebied.

Ik heb voor Marieke gekozen om mij te helpen omdat zij een open houding en begrip voor mijn situatie had. Ze kwam professioneel over en het voelde goed. Zij is vakkundig, bekwaam en kan goed richting geven.

Meedoen was absoluut mijn investering waard! Ik gun iedere vrouwelijke ondernemer dezelfde positieve stimulering. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen, de beren op de weg zijn verdwenen en ik zie enorm veel mogelijkheden!

Janneke Potuyt
Potuyt interieurstyling en advies

>