Individueel traject vier maanden

 • Wil jij verder groeien met jouw bedrijf en kun je hierbij focus gebruiken?
 • Wil jij pro-actief werken aan jouw succes?
 • Jezelf niet meer tegenhouden door allerlei belemmeringen?
 • En zoek je een coach om je hierbij te helpen?

Wil je niet meedoen aan mijn groepsprogramma dan kun je een individueel traject doen. Maximale focus en aandacht!

Ik ga graag 1-op-1 met jou aan de slag om je te helpen met de groei van jouw bedrijf.

Ik run een bedrijf met twee medewerkers. Het is mijn ambitie om de komende jaren verder te groeien maar in mijn hoofd was het een chaos. Ik wilde veel, maar niets lukte. Ik had overal lijstjes en briefjes liggen. Ik vroeg me constant af hoe ik mijn werk en privé kon combineren en hoe ik mijzelf hierbij niet zou vergeten. Ik voelde me moe en gefrustreerd omdat ik de combinatie niet werkend kreeg.

Ik moest hier een oplossing voor krijgen anders zou ik op den duur een burn out krijgen, dat wist ik zeker. Ik stond mezelf duidelijk in de weg in mijn ontwikkeling.

Marieke kwam als start van het traject bij mij langs op kantoor. Ik kreeg tips over opruimen en plannen en ging ermee aan de slag. Ik weet nu dat je ook te veel lijstjes kunt hebben wat een bron van ergernis is. Ik gebruik nu één systeem waarin ik alles overzichtelijk heb. Ook mijn medewerkers werken nu op deze manier, dat scheelt veel tijd. We hoeven elkaar nu niet meer voor elk wissewasje lastig te vallen, dit kunnen we zien in het systeem. Mijn kantoor is opgeruimd en de losse briefjes zijn verdwenen.

Ik ben begonnen met het maken van een online leeromgeving waarin mijn klanten toegang krijgen tot allerlei kennis- en uitlegvideo’s. Dit scheelt mij op termijn ook tijd omdat ik zaken niet steeds hoef uit te leggen. Marieke hielp me bij mijn start om video’s te gaan maken en verwees me door naar mensen in haar netwerk om mij verder te helpen met de inrichting van de online leeromgeving.

Ik heb geleerd om te plannen, maar ook om tijd te nemen om te plannen. En ik heb vooral geleerd om los te laten als het eenmaal is gepland.

Mijn verdeling werk en privé is veel beter. Ik doe mijn werk op kantoor en thuis ben ik thuis. Mijn gezin ervaart nu ook de rust hierin en daardoor kunnen we allemaal beter leven. We hebben meer balans. Mijn werk komt dit ten goede doordat ik nu mijn wensenlijstjes kan afronden. Mijn gewenste groei gaat nu eindelijk komen doordat ik er de ruimte voor heb. We gaan over naar een BV, waarin ik samen met een ander de onderneming verder kan laten groeien.

Ik voel me goed. Happy en stabiel. De toekomst voor mijn bedrijf is goed.

Ik heb voor Marieke gekozen omdat ik haar al een tijdje volgde op Facebook en de wijze van coaching me heel erg aansprak. Het is niet zweverig, niet hoogdravend, maar juist met duidelijke handvatten waarmee je direct aan de slag kan. Dat was precies wat ik nodig had.

Marieke heeft een open manier van samenwerken. Zij is heel toegankelijk, maar ook duidelijk. Je kunt direct met hetgeen ze aangeeft aan de slag. Deze manier van coaching is echt bedoeld voor vrouwen met een hands on mentaliteit en niet voor  zweverige dames.

Tegen iemand die ook rondloopt met de worstelingen die ik had zou ik willen zeggen: Leer plannen en loslaten. Zodra je dat kan, gaan de bomen nog verder groeien.

Ik kijk terug op een geweldig traject. Ik heb heel veel rust gekregen. Het was iedere euro meer dan waard. Ik ben heel dankbaar voor hetgeen Marieke me geleerd heeft en merk iedere dag dat ik er waarde uit haal.

Financial Health

Esther van den Brink

Bijna vijf jaar werkte ik vanuit huis met hart en ziel aan het vormgeven van mijn bruidsatelier. Ik maakte de balans op van mijn onderneming. Dankbaar voor alle mooie trouwjurken die ik mocht maken, maar ook wat somber want per saldo had ik maar weinig verdiend. Ik overwoog serieus met mijn bedrijf te stoppen, want hoe moest het ooit rendabel worden?

De voornaamste reden dat ik met mijn bedrijf ben doorgegaan en nieuwe investeringen heb gedaan, waaronder het huren van een mooie grote ruimte, is dat ik niet over 25 jaar wil zeggen: ‘Had ik toen maar doorgepakt.’ Ik heb altijd het gevoel gehad (ook al was het soms ver te zoeken) dat ik iets heel moois zou kunnen betekenen voor een bepaalde groep vrouwen die op zoek zijn naar een pure, stijlvolle trouwjurk.

Ik had behoefte aan overzicht en structuur. Iemand die met mij meedacht en waarmee ik concrete doelen kon stellen en afspraken kon maken. Want in mijn eigen enthousiasme ging ik van alles door elkaar doen en tolde alle ideeën door mijn hoofd. Ik benaderde Marieke omdat ik een aantal maanden eerder op haar event werd geïnspireerd door haar praktische aanpak. Op het moment dat ik ‘ja’ had gezegd tegen Marieke, kwam er een soort rust over me heen dat het allemaal wel goed zou komen. En ik voelde me gesteund, ik hoefde het niet alleen te doen.

Marieke heeft er voor gezorgd dat ik gestructureerd te werk ben gegaan. Ze hielp mij de juiste prioriteiten stellen, waardoor ik efficiënt te werk kon gaan. Want het leven bestaat niet uit werken alleen. Marieke reageerde snel op mijn vragen en zorgde ervoor dat ik mijn doelen behaalde.

Mijn nieuwe atelier is geopend en het is mooier geworden dan ik ooit had kunnen bedenken. Er zijn nu al meer pasafspraken gepland dan vorig jaar om deze tijd en de eerste aanstaande bruid heeft al ja gezegd tegen haar ideale trouwjurk. En heel belangrijk: ik ervaar meer rust en overzicht sinds het traject en dat zet zich nog steeds voort. Ik voel me dankbaar dat ik het op mijn manier mag doen en ik ben vol energie om er een succesvol bedrijf van te maken!

Marieke’s gestructureerde en planmatige aanpak was precies wat ik op dat moment nodig had om mijn droom te realiseren. Daarbij is Marieke gewoon heel fijn als persoon om mee samen te werken. Ik heb haar ervaren als praktisch, optimistisch, betrokken en no-nonsens. En last but not least: Marieke doet altijd net iets meer dan je verwacht: een extra telefoontje, kaartje of inspirerend inzicht.

Dit traject was zeker mijn investering waard! Rust, overzicht, ondersteuning en doelgericht te werk gaan zijn niet direct financieel meetbaar, maar noodzakelijk om mijn bedrijf succesvol te maken. Tegen iedereen die rondloopt met dezelfde vragen en belemmeringen waar ik mee rondliep zou ik willen zeggen: Gun het jezelf! Neem je dromen serieus en ga ermee aan de slag.

Marieke, DANK JE WEL VOOR ALLES!

Bloom Bridal Atelier

Marian van der Leij

Zo werkt het:

Samen maken we een realistisch plan voor jouw bedrijf. Daarna een planning voor het traject dat vier maanden duurt. Dat betekent keuzes maken. Jij gaat aan de slag met de acties die hieruit voortkomen. Ik kijk en denk met je mee en geef je kennis en feedback op alles waar jij mee komt en aan wilt werken. Denk aan:

 • Focus houden op jouw acties, beter gaan plannen, meer rust ervaren, ook als het druk is
 • Meer zichtbaar worden voor jouw doelgroep, bijvoorbeeld door social media
 • Structuur aanbrengen in je aanbod
 • Teksten schrijven voor oa je website
 • Je niet laten tegenhouden door belemmeringen en/of perfectionisme
 • Het laten groeien van jouw bedrijf, meer klanten en meer omzet halen!

Heb je interesse in een individueel traject? Stuur mij een mail via marieke[at]zakenmam.nl dan plannen we een kennismakingsgesprek. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Het moet voor ons allebei kloppen!

Ik volgde Marieke al een tijdje en ik was een keer naar haar Zakenmam Actieplan middagworkshop gegaan. Ik gebruik ook haar agenda die ik erg fijn vind.

Ik wilde graag mijn structuur verbeteren en nog meer volgens plan werken. Ik wilde graag een systeem hebben dat werkte. Het lukte me niet om dat helemaal logisch en doordacht uiteen te zetten. Ik werd daar onrustig van. Het gaf me het gevoel dat ik aan het ‘rommelen’ was, zoals ik dat noem. Ik had een soort van half plan gemaakt waar ik niet echt een beslissing in durfde te nemen. Omdat ik mijzelf serieus neem en echt wilde groeien op deze punten was het belangrijk voor mij om hier een oplossing voor te gaan zoeken en om actie te ondernemen. Daarom ben ik een individueel traject bij Marieke gaan doen. 

Het was heel fijn dat iemand met verstand andere zaken eens meekeek. Alles wat ik deed, bedacht en maakte kon ik bij haar tegen het licht houden. Door de manier waarop Marieke keek naar mijn acties, leerde ik zelf ook op deze manier te kijken. 

Het resultaat is dat ik meer binding heb met (mogelijke) klanten.
Ik heb een logisch aanbod waar ik helemaal achter sta, wat daardoor ook makkelijker verkoopt. Ik weet beter waar ik ja en nee op kan zeggen. Ik heb meer rust, omdat het nu staat zoals het staat. Hier kan ik voorlopig mee verder. Als ik wil kan ik op deze basis verder bouwen. Ik voel me zekerder in de zakelijke kant van mijn praktijk.

Marieke is een echte zakenmam met kennis van zaken. Ze weet wat ze kan en kan anderen hier goed mee helpen. Daarnaast helpt ze je ook om realistisch te plannen in het leven als moeder. Ze werkt snel en concreet. Ook vind ik haar heel benaderbaar.

Tegen iedereen die zich herkent in de punten waar ik mee zat zou ik willen zeggen: Zoek hulp! Het is zo fijn om een tijdje een tweede paar hersens te hebben. Iemand die een andere blik heeft en zorgt dat je uit je eigen cirkeltje komt.

Wat ik leuk vind om te merken is dat het traject langer doorwerkt. Het heeft me echt een veranderde mindset en manier van werken opgeleverd. De waarde daarvan is misschien nog wel groter dan de praktische hulp tijdens het traject.

Een individueel traject bevat de volgende onderdelen:

 • We starten met een halve live werkdag inclusief lunch om focus aan te brengen en een plan van aanpak te maken voor het traject. Je gaat naar huis met een heldere actielijst en een heleboel inspiratie.
 • Elke twee weken hebben we een 30 minuten voortgangsgesprek via Zoom of telefoon.
 • Tussendoor mail je mij met al jouw vragen en uitwerkingen waar je feedback op wilt. 
 • Op maandag app je mij jouw planning voor de week en op vrijdag app je mij wat je wilt vieren van de week.
 • Soms is er paniek en wil je NU even iets vragen of delen, dan app je mij!
 • Je hebt dus gedurende vier maanden mij als coach tot je beschikking.

Resultaten voor jou zijn onder andere dat je keuzes maakt die je verder helpen. Je hebt overzicht en daarmee rust in je hoofd. Je weet waar je je op gaat focussen. Je vertrouwt meer op jezelf als ondernemer, je durft meer zichtbaar te worden. Je voelt het weer stromen. Je krijgt nieuwe kennis en inspiratie om jouw bedrijf verder te ontwikkelen.

Ik heb een praktijk met twee medewerkers. Mijn bedrijft groeit, dat is heel leuk. Maar het zorgt er ook voor dat ik druk ben. En met drie kleine kinderen thuis is dat wel eens lastig. Ik wilde meer balans tussen werk en privé. En dat betekende ook dat ik mezelf meer uit het bedrijf moest losmaken op bijvoorbeeld een vrije dag.

Het ontwikkelen van nieuwe dingen bleef door de drukte ook vaak liggen. Dit zorgde ervoor dat ik het gevoel had doordeweeks altijd aan het werk te zijn. Ik kreeg steeds meer stress, niet alleen over de balans werk/privé, maar ook omdat plannen op de plank bleven liggen. Dat voelde heel onrustig.

Ik las hierover best wel wat boeken en pakte er altijd iets uit mee. Maar dat was niet voldoende, ik wilde graag met iemand aan de slag. Ik wilde niet in een (online) programma of in een groep, ik vind het fijner om individueel te werken. Daarom koos ik voor het vier maanden individuele traject met Marieke. Voor mij werkt het beter als je daadwerkelijk een gesprek hebt om naar toe te werken en om een stok achter de deur te hebben voor afspraken die je maakt. Ik was op zoek naar een coach die snapt hoe het is om een groeiend bedrijf te hebben en daarnaast een gezin. Zodat ook daar naar gekeken wordt zonder soft te zijn.

Marieke is een fijne coach, die je stimuleert om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan en met je meedenkt. Ze houdt daarbij altijd het menselijke aspect in het oog. Als er een onverwachte gebeurtenis is pakt ze dit meteen op in de coaching.

Door Marieke en dit traject heb ik concrete producten uitgewerkt. Zo is er nu eindelijk een e-book bijvoorbeeld.
Het meest blij ben ik met het feit dat ik nu meer rust heb, dat ik door goed te plannen ook reëel kijk naar wat ik kan doen in een week. Zodat ik niet continue het gevoel heb dat ik nog dingen moet doen. Ik weet nu, die komen volgende week of daarna. Op mijn vrije dagen werk ik veel minder. Het doel is om dan helemaal niets voor mijn bedrijf te doen maar het gaat de goede kant op. Er is meer rust en overzicht. Het is heel fijn dat een aantal dingen nu ook echt gedaan zijn.

Het traject met Marieke heb ik als heel fijn ervaren. Zij was echt de stok achter de deur om stappen te zetten. Zij dacht steeds met mij mee en bracht rust als dingen anders liepen dan gepland.

Ook als je al een goedlopend bedrijf hebt dan is het fijn om te werken met een coach. Voor mij heeft het ervoor gezorgd dat ik meer overzicht en rust kon creëren op alle fronten en ook nog nieuwe projecten gestart ben.

Marieke, dank voor je coaching en aandacht tijdens onze maanden samen. Je pakt zaken vlot op en bent snel bereikbaar. Je hebt meer rust in mijn bedrijf en mijn gezinsleven gebracht.

Prima Voeding

Liesbeth Smit

Jouw investering

Jouw investering in dit vier maanden traject is € 2750,-
(oftewel voor nog geen 175 euro per week heb je mij als jouw persoonlijke coach)
Je kunt dit bedrag ook in twee of vier termijnen betalen.
Prijzen zijn exclusief btw.

Naast jouw financiële investering kost dit traject je natuurlijk ook tijd. Hoeveel dat is hangt af van jouw doelen en de acties die hieruit rollen. Mijn motto is ‘Maak het kleiner’ en ik zal er dan ook op toezien dat jij realistisch gaat plannen en bezig bent. We werken stap voor stap samen aan jouw groei! Mail mij via marieke[at]zakenmam.nl als je een vrijblijvend gesprek met mij wilt om te kijken of dit is wat jij nu nodig hebt.

>