Individueel traject vier maanden

 • Wil jij verder groeien met jouw bedrijf en kun je hierbij focus gebruiken?
 • Wil jij pro-actiever werken aan jouw succes?
 • Jezelf niet meer tegenhouden door allerlei belemmeringen?
 • En zoek je een coach om je hierbij te helpen?

Wil je niet meedoen aan een van mijn groepsprogramma’s dan kun je een individueel traject doen.

Ik ga graag 1-op-1 met jou aan de slag om je te helpen met de groei van jouw bedrijf.

Zo werkt het:

Samen maken we een realistisch plan voor jouw bedrijf. Daarna een planning voor het traject dat vier maanden duurt.
Dat betekent keuzes maken. Jij gaat aan de slag met de acties die hieruit voortkomen. Ik kijk en denk met je mee en geef je kennis en feedback op alles waar jij mee komt en aan wilt werken. Denk aan:

 • Helderheid over jouw ideale klant en wat jij te bieden hebt
 • Meer zichtbaar worden voor jouw doelgroep, bijvoorbeeld door social media
 • Structuur aanbrengen in je aanbod
 • Teksten schrijven voor oa je website
 • Je niet laten tegenhouden door belemmeringen en/of perfectionisme
 • Het laten groeien van jouw bedrijf, meer klanten en meer omzet halen!

Heb je interesse in een individueel traject?
Stuur mij een mail via marieke[at]zakenmam.nl dan plannen we een eerste gesprek. Dat is uiteraard geheel vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast. Het moet voor ons allebei kloppen!

Ik besloot om met een coach te gaan werken omdat ik vastliep op de veelheid aan ideeën, producten en mijn doelgroep bepaling. Ik had behoefte aan focus, een goed plan van aanpak en een planning.
Ik ben van nature een harde werker en kan ook gestructureerd werken alleen miste ik een stok achter de deur.
Ik kwam niet veel verder en raakte in een vicieuze cirkel, wist niet goed waar te beginnen.

Marieke heeft mij geholpen met mijn focus. Door de startsessie kreeg ik helder hoe ik mijn stappen moest gaan zetten om mijn producten in de markt te gaan zetten. Ze heeft mij geholpen met het inzetten van social media, het maken van een planning waarin ik mijn ideeën in behapbare stappen kon gaan uitwerken.

Marieke is een pragmatische, directe en nuchtere coach. Ze denkt goed mee, reageert snel en komt haar afspraken na. Haar coaching heeft mij op weg geholpen zodat ik nu verder mijn bedrijf kan vormgeven.
Ik weet beter wat ik wil met mijn bedrijf en op wie ik me richt. Mijn producten zijn duidelijk. Van één van de trainingen die ik heb ontwikkeld is een pilot gedraaid op een school. Ik heb blogs geschreven en mailings verstuurd naar scholen. Ik weet hoe ik mijn bedrijf verder op de kaart kan zetten.

Een coach als Marieke kan net het duwtje in de rug geven om de volgende stap te gaan zetten. Dus als je het gevoel hebt dat je vastloopt is het zeker fijn om tijdelijk een sparringpartner in de hand te nemen.
Wat mij betreft zeker de moeite waard!

Dankjewel Marieke voor jouw bijdrage om van 100 procent Mens een mooi bedrijf te maken zodat ik (pre)pubers en hun begeleiders kan gaan ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

100 procent Mens


Berlinde Aalberts

Een individueel traject bevat de volgende onderdelen:

 • We beginnen met een halve startdag bij mij thuis (inclusief lunch) om focus aan te brengen en een plan van aanpak te maken voor het traject. Je gaat naar huis met een heldere actielijst en een heleboel inspiratie.
 • Elke twee weken hebben we een 30 minuten voortgangsgesprek via Skype of telefoon.
 • Tussendoor mail je mij met al jouw vragen en uitwerkingen waar je feedback op wilt.

Resultaten voor jou zijn onder andere dat je keuzes maakt die je verder helpen. Je hebt overzicht en daarmee rust in je hoofd. Je weet waar je je op gaat focussen. Je vertrouwt meer op jezelf als ondernemer, je durft meer zichtbaar te worden. Je voelt het weer stromen. Je krijgt nieuwe kennis en inspiratie om jouw bedrijf verder te ontwikkelen.

Het aantal klanten in mijn praktijk voor (relatie)coaching liep terug nadat ik mij had losgemaakt van de zorgverzekeraars. Ik wist niet hoe ik mijn boodschap goed de wereld in kon sturen zodat het klanten zou aantrekken. Ik had geen heldere focus waardoor er geen samenhang was in de dingen die ik deed.
Het kostte mij veel energie en leverde niet genoeg klanten en inkomen op. Ik voelde me onzeker en tegelijk voelde ik ook een enorm verlangen om ‘mijn ding’ nu echt in de wereld te zetten.
Ik twijfelde over geld uitgeven aan een coach.

Het was belangrijk om antwoorden op mijn vragen te vinden want ik wilde mijn passie meer professioneel gaan vormgeven, meer mensen bereiken en daarmee ook meer geld verdienen.

Wat ik zocht was focus aanbrengen en in kleine stappen opbouwen zodat ik me niet overspoeld zou voelen. Dat vond ik terug op Marieke’s website.
Ik heb het traject als heel fijn ervaren. Vooral de combinatie van de eerste dag samen focus aanbrengen èn de mogelijkheid om teksten te kunnen mailen voor feedback vond ik heel ondersteunend.
De voortgangsgesprekken elke twee weken waren fijn omdat ik dan kon sparren.

Marieke was tijdens het traject open en eerlijk. Ze gaf sturing èn ruimte zodat ik dingen op mijn manier kon doen. Ze geeft snelle en positieve feedback die to the point is en ze is blij met elke stap die ik zet.
Ze is royaal in het delen van haar kennis.
Resultaten voor mij zijn onder andere dat ik mijn doelgroep heb gekozen, een programma heb gemaakt en deze al snel heb verkocht aan tevreden klanten, mijn website heb herschreven, een gratis weggever heb gemaakt en gekoppeld aan mijn nieuwsbrief. Ik heb blogs geschreven.

Ik voel me blij! Ik zie meer kansen en mogelijkheden, voel me groeien in mijn ondernemerschap.
Ik heb het vertrouwen dat ik steeds meer mensen zal bereiken met wat ik doe.

Dit traject was mijn investering dubbel en dwars waard. Tegen iemand die rondloopt met dezelfde vragen en ambities zou ik willen zeggen: Blijf niet langer in je eentje worstelen. Investeer in jezelf door een coach in te schakelen. Een verrijking voor jou als persoon en voor je bedrijf!

Dank Marieke voor je inzet en support om mij en mijn bedrijf Leef je Vrij te helpen ontwikkelen. ‘What you see is what you get’ vind ik op jou van toepassing. Je bent puur en je kent je eigen mogelijkheden en grenzen. Het was een fijne samenwerking!

Leef je Vrij


Erna Bakker

Jouw investering

Jouw investering in dit vier maanden traject is € 1950,-
Je kunt dit bedrag ook in twee termijnen betalen.
Prijzen zijn exclusief btw.

Naast jouw financiële investering kost dit traject je natuurlijk ook tijd. Hoeveel dat is hangt af van jouw doelen en de acties die hieruit rollen. Mijn motto is ‘Maak het kleiner’ en ik zal er dan ook op toezien dat jij realistisch gaat plannen en bezig bent. We werken stap voor stap samen aan jouw groei!

Mail mij via marieke[at]zakenmam.nl als je een vrijblijvend gesprek met mij wilt om te kijken of dit is wat jij nu nodig hebt.

Spread the love