👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Hoe blijf je je hart volgen in plaats van te veel in je hoofd gaan zitten?

mei 21, 2020 • Blog, Marketing, Mindset

Nina vraagt: Hoe blijf je je hart volgen in plaats van te veel in je hoofd gaan zitten?
Zodat je jouw bedrijf blijft runnen op een manier zoals jij dat wilt?

In je hoofd gaan zitten leidt vaak tot meegaan met een hype, stress ervaren en dat wil je niet.

In deze video geef ik antwoord op deze vraag, gaan Nina en ik erover in gesprek.

Laat jij in een reactie weten wat jij doet om bij je hart te blijven in je bedrijf?
We horen graag van jou!

Heb jij ook een vraag over je bedrijf of jezelf als zakenmam?
Stuur me deze in een mail, ik help je graag.
En als je het leuk vindt gaan we erover in gesprek via Zoom, net als ik met Nina deed.

Meer over Nina en haar bedrijf Urban Mom vind je hier.

Groet,

 • Anouschka schreef:

  Fijn om naar dit gesprek te kijken en te luisteren.
  Zeker in deze tijd waarin angst en marketing elkaar enorm versterken, voel ik mij opgejaagd en een enorme kneus dat ik al die dingen niet doe. Het gevoel dat ik dan achterblijf, dat ik de boot ga missen. Dat ik dingen moet gaan doen, waarvan ik het gevoel heb dat ze niet bij mij passen.
  Dus inderdaad … even een stapje terug. Wat wil ik, wat kan ik en vooral wat heb IK nodig.
  Ik heb juist besloten mijn praktijk op een locatie te sluiten. Deze tijd heb ik juist gebruikt om zaken te elimineren i.p.v. toe te voegen.
  Het voelde al een tijdje niet goed, verkeerde plek, verkeerde strategie etc. Best moedig maar stiekem in deze corona tijd geoorloofd. (Eigenlijk belachelijk dat ik mij druk maak van wat de buitenwereld denkt. Maar je wilt niet als een “loser” overkomen maar als iemand die goed bezig is)
  Ik ben nu bezig met een nieuwe locatie waar ik 1 sept in kan. Ik ben zo enthousiast hierover. Ik kan nu alles goed neerzetten en organiseren wat ik in mijn eerste locatie niet goed heb gedaan en dat voelt zo goed, zo MIJ!
  Toch zie ook ik van alles voorbijkomen en dan is marketing een heel sterk instrument en steekt FOMO best weer even op. Nu volhouden of beter volharden in mijn eigen doel. En blijven bedenken “wat heb ik nu nodig”.
  Dank jullie wel.

  • Marieke schreef:

   Hoi Anouschka, wat goed dat je knopen hebt doorgehakt. En de energie weer voelt stromen! Veel succes op jouw nieuwe locatie!

 • >