Herken jij dit:

 • Je wilt jouw bedrijf laten groeien maar je hebt geen overzicht en geen plan. Er is veel afleiding en de dagen vliegen voorbij. Weer heb je niet gedaan wat je je had voorgenomen nu echt te gaan doen. 
 • Je hebt best wel wat vragen over alles wat bij jouw bedrijf komt kijken. Je leest en hoort dat je van alles 'moet' maar past dit wel bij je? Alles lijkt even belangrijk. Meer structuur en grip op jouw tijd hierbij zou fijn zijn!
 • Je hebt last van onzekerheid en belemmeringen. Dat eeuwige zeurende stemmetje in je hoofd waardoor je maar niet in actie komt of bij het minste of geringste je plannen aanpast.
 • Alles rondom 'geld' in je bedrijf vind je maar lastig. Hoe bepaal je nu wat iets kost? Wat jouw waarde is? Je hebt ook helemaal geen doelen gesteld op dit gebied.  
 • Je bent goed in wat je doet maar toch loopt het allemaal niet lekker. Je kunt wel een schop onder je kont gebruiken, en iemand aan wie je vragen kunt stellen. 

Hoi, ik ben Marieke en het is mijn werk om vrouwen zoals jij te helpen.

Weet je wat het is?

Ik geloof dat er meer voor nodig is dan alleen vakinhoudelijke kennis en een droom om een eigen bedrijf neer te zetten. Er wordt nogal eens makkelijk over gedaan, dat je binnen no-time en vanuit je luie stoel tonnen omzet kunt hebben. Yeah right. Bla Bla Bla verhalen zijn dat. Het neerzetten en laten groeien van een business vraagt tijd. Zeker in combinatie met een gezin. Het vraagt aandacht. Focus. Toewijding. Het vraagt om een realistisch plan van aanpak én het maken van een planning. Dit alles in een wereld vol afleiding en eindeloze to-do lijsten. Daarom geloof ik in coaching. Iemand die met je meekijkt, aan wie je vragen kunt stellen. Een stok achter de deur. Je maakt jezelf accountable. Je gaat doen wat je moet doen want je hebt een coach in de arm genomen. Je hebt geïnvesteerd. De vrijblijvendheid is eraf.

Wil jij:

 • structuur en overzicht krijgen in jouw bedrijf (en leven)?
 • werken met een goed plan van aanpak?
 • focus krijgen en tijd besparen door te gaan plannen?
 • een liefdevolle schop onder je kont zodat je eindelijk in actie komt en blijft?
 • antwoord krijgen op allerlei vragen die je tegenkomt?
 • meer zelfvertrouwen krijgen en meer zichtbaar worden met jouw kennis en kunde?
 • jouw bedrijf laten groeien samen met een groep andere leuke ondernemende vrouwen?

En wil je

dit doen op een manier die bij je past? Waarbij je rekening kunt houden met jouw leven naast je werk?

Ik hoor wat je zegt!

Want er ís ook een leven naast jouw bedrijf. Er zijn kinderen. Er is familie. Vrienden. Je wilt sporten. Op tijd naar bed. Misschien heb je een baan of een studie naast jouw bedrijf. Vrijwilligerswerk, mantelzorg. Kortom: er is meer in jouw leven wat belangrijk voor je is. Maar je hebt ook de ambitie om jouw bedrijf te laten groeien en jezelf verder te ontwikkelen. En je weet niet hoe je het allemaal moet plannen en organiseren. Dus komt er van die droom voor jouw bedrijf niet veel terecht. Die eindigt altijd ergens onderaan jouw lijstje. Frustrerend! Misschien denk je dat het beter is om te wachten. Totdat de kinderen groter zijn. Totdat het allemaal wat rustiger is. Lukt het je wel als je jouw huis op orde hebt. Als, als, als …..

Weet je wat het is? Er komt nooit een beter moment. Het wordt niet rustiger als jouw kinderen groter zijn. Er is altijd iets te bedenken waarom je beter kunt wachten. Allemaal onzin redenen. Neem het besluit dat jouw tijd NU is aangebroken. En begin ermee om het voor jezelf overzichtelijk te houden. Begin eens met een periode van drie maanden. Drie maanden met een helder plan werken aan jouw bedrijf. Moet jij eens opletten wat er allemaal kan gebeuren in drie maanden.

Drie maanden focus met jouw plan.
Modules om kennis uit te halen.
Een coach én een supportgroep.

Groei! is een programma van drie maanden waarin jij met een hele goede focus gaat werken aan jouw bedrijf en jezelf als ondernemer. Praktisch en actiegericht. Met een persoonlijk plan waarin enkele concrete overzichtelijke doelen zijn uitgewerkt. Je krijgt support van mij en de andere vrouwen in de groep zullen je ook helpen en aanmoedigen. Je staat er nooit alleen voor. Het programma is online en toch persoonlijk. Met toegang tot een online leeromgeving om kennis te halen. Het leunt op deze drie pijlers:

Plannen
Je maakt een plan voor het jaar en daaruit filteren we jouw plan voor drie maanden. Je hebt helder en overzichtelijk wat jij moet gaan doen om jouw bedrijf met meer structuur te laten groeien.

Focussen
Je kunt nu gaan focussen op het plan voor deze drie maanden waardoor je veel effectiever werkt. Je gebruikt de modules om nieuwe kennis op te doen en om opdrachten uit te werken.

Vieren

Het plannen en focussen maakt dat je elke week kunt vieren wat je hebt gedaan en dat je in de juiste flow blijft. Kleine, realistische stappen op weg naar jouw doel voor jouw bedrijf en leven!


'Ik heb meer omzet en werk minder!'

'Voor mij was het allerfijnste dat ik nu de tijd nam om mijn wensen en dromen eens op papier te gaan zetten en dan te leren ze niet meteen als onmogelijk weg te zetten. In plaats daarvan te zoeken naar ‘hoe kan ik daar komen?' Zowel op zakelijk vlak als privé heeft me dat heel veel opgeleverd.

Marieke is prettig in de omgang, zij staat met beide benen op de grond en heeft veel kennis in huis die je verder helpen op zakelijk vlak en het structureren van je plan en je tijd.

Ik heb mijn aanbod aangepast, ik heb meer omzet, ik verstuur nieuwsbrieven en ben meer zichtbaar op sociale media. Ik werk minder in de avonden.

Ik durfde eerst nooit in mijzelf te investeren maar ben blij dat ik via deze weg voor mijzelf ben gaan zorgen.'

Miranda Molhoek

'Ik heb een plan en veel meer rust.'

'Er is een groot verschil tussen hoe ik eerst naar mijn bedrijf keek en hoe ik er nu naar kijk. Ik heb geleerd niet alleen bezig te zijn met het verkopen van producten, maar daadwerkelijk oplossingen/producten aanbieden die mijn doelgroep iets oplevert.

Door met de modules aan de slag te gaan heb ik allerlei dingen opnieuw bekeken en aangepast. Ik heb nu helder wat mijn missie en visie is. Een plan opgesteld om de verkoop van mijn producten te verhogen.

Ik heb ook veel meer rust. Neem de tijd om leuke dingen te doen met de kids. Ze krijgen meer aandacht en ze genieten er met volle teugen van. Ik besteed ook meer tijd aandacht aan mezelf.

Het is bijzonder dat Marieke zo’n impact heeft op hoe ik met mijn bedrijf aan het werk ben gegaan. Haar verfrissende nieuwe inzichten en tips hebben een enorme invloed op mijn zakelijke en privé leven. Zij is iemand die eerlijk en vriendelijk is en op z’n tijd even de spiegel voorhoudt en je aan het denken zet om daarna concrete stappen te nemen.'

Daniëlle Moesman

Doe mee aan Groei!

Drie maanden met een plan en focus werken aan jouw bedrijf. Op een praktische en realistische manier. Stap voor stap. Zodat je straks kunt vieren. Je krijgt mijn support en begeleiding in de groep. Je krijgt toegang tot een online leeromgeving waar je uit kunt putten. Dit keer lukt het je wél. Pak leiderschap en kies voor jouw definitie van succes. Blijf niet langer aanrommelen. Maak het kleiner en doe het goed. Zorg er op deze manier voor dat je jouw doelen gaat halen. Er is geen beter moment dan nu.

Jouw investering in dit programma is drie keer € 225,- te betalen in maandelijkse termijnen. Je mag ook in één keer € 675,- betalen. Prijzen zijn exclusief btw.

'Deze investering had ik er snel weer uit.'

' Je kunt overal gratis informatie halen. Maar investeren en het persoonlijke contact bij dit programma maakt dat je ook echt stappen gaat zetten. Je moet wel zelf gemotiveerd zijn om er actief mee aan de slag te gaan, je moet het uiteindelijk zelf doen. 

Marieke heeft veel kennis en kan dit op een prettige manier overbrengen. Ze zorgt ervoor dat dingen duidelijk voor je worden, waardoor je keuzes kunt maken. Ze geeft prettige feedback en denkt en leeft echt met je mee. Moedigt aan en zet aan om stappen te nemen. Ik heb haar leren kennen als een vriendelijk, nuchter en enthousiast persoon.

Ik heb mijn aanbod en tarieven veranderd en kort hierna had ik 3 nieuwe klanten. Ik heb een gratis weggever gemaakt waar ik binnen 4 weken 200 aanmeldingen voor heb gekregen. Ook ben ik veel actiever geworden op sociale media. Hierdoor wordt mijn bekendheid steeds groter. Ik heb geleerd dat je dingen stap voor stap moet doen. Ik wil veel tegelijk, maar dat gaat niet.'

Pauline Jonker

'Er is meer mogelijk voor mijn bedrijf dan ik dacht'

'Ik heb beschikking over mijn eigen tijd maar zocht toch ook naar balans tussen werk en thuis. Ik wilde een website maken, cursussen starten, meer klanten helpen, marketing gaan toepassen. Omdat ik zo veel wilde, was ik het overzicht kwijt en wist ik niet hoe te beginnen.

Ik heb de modules als heel positief ervaren: duidelijke video’s, leuke en ook confronterende opdrachten, goede feedback en tips van Marieke, maar ook van de andere vrouwen in de groep.

Ik heb geleerd dat ik beter kleine stapjes kan maken (het grote geheel in kleine stukken hakken), wat alles meteen overzichtelijker maakt. Ook ben ik er achter gekomen dat er in mijn vakgebied meer mogelijk is met cursussen/workshops dan ik dacht.'

Mariëlle Geraets
Marieke Anthonisse

Aangenaam!

Groei!

Ik heb dit programma gemaakt voor iedereen die gedurende een overzichtelijke periode aan haar bedrijf wil werken en daarbij wel wat support kan gebruiken. In drie maanden kun je echt veel doen! Juist door met een goed plan te werken en de zaken helder een eenvoudig te houden. Ik beloof je geen gouden bergen en 'snel veel geld verdienen'. Daar geloof ik niet in. Ik beloof je wel dat je gedurende drie maanden mijn tijd en aandacht krijgt als jij serieus aan de slag gaat. 

Zakelijk groeien = Persoonlijk groeien

Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Jij bent jouw bedrijf. En je bent goed zoals je bent. Je weet echt genoeg, je hoeft niet nog tig vakinhoudelijke cursussen te volgen. Wat je nu mag gaan doen is (meer) zichtbaar worden. Meer voor jouw waarde gaan staan.
Je kunt honderd redenen bedenken waarom nu niet een goede tijd is om de volgende stap te maken. Ik snap dat het spannend is om te investeren in een programma. Want hoe weet je nu of het gaat werken? Toch weet ik uit ervaring dat niets doen vaak meer kost. Je blijft versnipperd werken. Er is niemand die aan je vraagt: ‘Wat ga jij deze week doen aan jouw bedrijf?’ En voor je het weet is er weer een maand voorbij.
Reken daarom eens uit wat er moet gebeuren, met hoeveel nieuwe opdrachten heb jij jouw investering er weer uit? Denk je dat dit haalbaar is als je met een goed plan van aanpak aan de slag gaat? Ik denk het wel en het is ook wat ik keer op keer zie gebeuren bij mijn klanten. Dat komt omdat ze zichzelf anders gaan zien, je gaan meer staan voor hun waarde en hun (definitie van) succes.
Super spannend maar ook super leuk, zeker omdat je het niet alleen hoeft te doen!

Doe zeker mee als jij

 • Snakt naar overzicht, structuur en een plan dat wél werkt.
 • Jezelf wilt ontwikkelen als ondernemer.
 • Zin hebt om nieuwe dingen te gaan leren en doen.
 • Gelooft dat je jouw investering er snel weer uit haalt.
 • Bereid bent om hier tijd voor vrij te maken.

Doe niet mee als jij

 • Tevreden bent hoe het nu met jouw bedrijf gaat.
 • Hier geen tijd en zin in hebt en het zonde van je geld vindt.
 • Gelooft dat dit toch allemaal geen zin heeft.
 • Denkt dat het 'later' makkelijker wordt om zoiets als dit te doen.
 • Jouw definitie van succes alleen meet aan de hoeveelheid geld je verdient.

'Ik kreeg de handvatten  waarmee ik het zelf kon doen '

'Voor mijn gevoel liep mijn bedrijf wel aardig. Ik had echter geen heldere visie, geen aanbod, een site waar ik niet blij van werd. De balans privé – zakelijk was ver te zoeken. Ik had veel plannen maar ik mistte een plan en de structuur.

Ik besloot te investeren in mijzelf en mijn bedrijf en ben met Marieke aan de slag gegaan. Ik koos voor haar omdat zij een no-nonsense persoon is. Helder en duidelijk. Geen zweverig type maar ‘to the point’. Daar kun je wat mee.

Ik ben persoonlijk gegroeid, ik ben als ondernemer gegroeid en mijn bedrijf is gegroeid. Dat is ook de kracht van de groep. Je hoeft het niet alleen te doen. En hoeft ook niet allemaal tegelijk. Het mag in stappen. Iedere stap is er één.

Wil je groeien, persoonlijk en zakelijk, neem een coach als Marieke in de arm. Je hoeft het niet alleen te doen. Iedereen kan af en toe een liefdevolle schop onder de kont gebruiken en net even dat duwtje om door te gaan.'

Dianne Habraken

Nog even op een rijtje wat je allemaal krijgt:

Coaching
Je maakt een helder plan voor drie maanden. Je hebt overzichtelijk wat jij moet gaan doen om jouw bedrijf met meer structuur te laten groeien. Je focust op een paar specifieke doelen.

Facebook groep
Dé plek waar jij jouw vragen stelt, successen viert en leert van de anderen. Op maandag deel je jouw acties voor de week en op vrijdag vier je wat je hebt bereikt. Een keer per maand is er een online werkochtend.

Online Academy

Je krijgt toegang tot modules die je helpen het fundament van jouw bedrijf sterk(er) te maken. Deze kun je keer op keer gebruiken om de volgende stap met jouw bedrijf te zetten.


Meer focus en plezier graag!

Ik ben al twintig jaar zelfstandig ondernemer waarvan de laatste 9 jaar coach voor vrouwen die meer overzicht en structuur in hun bedrijf en/of leven willen. Dit combineer ik met een part time baan in de zorg. Ik ben moeder van twee tieners. Het is zo leuk om bij mijn klanten te zien wat een traject ze oplevert. Ze hebben meer focus, meer plezier in het ondernemerschap. Genoeg tijd voor alle andere zaken die belangrijk voor ze zijn, zoals hun gezin. Dit gun ik jou ook! Ik ga graag met je aan de slag.

Vaak gestelde vragen

Hoeveel tijd kost meedoen mij?

Is dit voor starters of voor ondernemers die al langer bezig zijn?

Wanneer begint het programma?

Hoe groot is de groep?

Ik woon buiten Nederland, kan ik toch meedoen en hoe betaal ik dan?

Ik wil niet in de Facebook groep maar wel meedoen.

Wat gebeurt er na de drie maanden?

Ik zie op tegen de investering.

Hoe werkt dat met die online academy?

Wat voor soort begeleiding en coaching krijg ik?

Ik heb een andere vraag.

Yes, ik doe mee! Hoe gaat het in zijn werk?

Copyright -Zakenmam.

>