Reken vandaag nog af met jouw excuses en ga doen wat je moet doen!

Een excuus is een angst, verpakt als een reden. Te vaak wordt een excuus gebruikt waarom iets nu (nog) niet kan. Onzin! Heb jij ook allerlei 'redenen' waardoor je niet verder komt met jouw bedrijf? Dan is deze gids voor jou!

Je ontvangt tevens vier video's om je verder te helpen. Daarna ontvang je mijn wekelijkse tips en verhalen via email. Alles uiteraard gratis en afmelden kan op elk moment. Jouw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Daar heb ik ook een bloedhekel aan. Beloofd!

Zij gingen je voor

Wat zeggen anderen over deze gids?

'Excuses, wie gebruikt ze niet? In deze vlot geschreven gids lees je waarom excuses nooit waar zijn en hoe je jezelf weer in de actiestand zet!'

Dianne Habraken

'Deze gids is zoals ik Marieke ken: praktisch en to the point. Na het lezen wil je niet anders dan er meteen mee aan de slag.'

Pauline Jonker

Inhoud

Wat staat er in de gids?

Zeven excuses

In de gids lees je welke zeven excuses er het meest worden gebruikt waarom 'iets' nu niet kan. Wedden dat jij minstens drie daarvan wel eens hebt gebruikt?

Van uitstel naar actie

Je leert wat je kunt doen om met alle excuses te stoppen en om (nu eindelijk) te gaan voor jouw succes. Zelfs als er kinderen zijn die ook jouw tijd en aandacht vragen.

Stappenplan voor groei

Ook krijg je het super simpele en heldere stappenplan waarmee je overzicht krijgt in welke volgorde je jouw bedrijf nu het beste kunt laten groeien. Ga ervoor!

Over de maker

Marieke Anthonisse

In 1998 startte Marieke voor zichzelf. Haar jarenlange ervaring op het gebied van organizing, time management en coaching heeft zij sinds 2012 gebundeld in Zakenmam. Zij richt zich op vrouwelijke 'small business owners' die meer succes willen met hun bedrijf, zelfs als er ook een gezin is om voor te zorgen. Marieke is getrouwd en moeder van twee kinderen. Praktisch, attent, snel, lief en scherp zijn woorden die haar typeren. Als zij niet aan het werken of moederen is kun je haar in de keuken vinden of aan de wandel met hond Gerrit. Of ze zit te lezen, momenteel in Wolf Hall van Hilary Mantel.

Ontdek hoe je meer bereikt, zonder excuses!


Je ontvangt tevens vier video's om je verder te helpen. Daarna ontvang je mijn wekelijkse tips en verhalen via email. Alles uiteraard gratis en afmelden kan op elk moment. Jouw gegevens worden nooit doorgegeven aan derden. Daar heb ik ook een bloedhekel aan. Beloofd!


>