​Het Zakenmam Event

Werk met focus. Keep it simpel. Heb plezier.

Zaterdag 28 maart 2020 van 09.30 tot 17.00 uur in Utrecht

Een event om je te inspireren het beste uit jezelf en jouw bedrijf te halen.

Een dag voor jezelf, mét andere ondernemende vrouwen. Een dag vol kennis, inspiratie, fun en focus op jouw bedrijf!

Je bent een vrouw en je hebt een eigen bedrijf. Je werkt als trainer, coach, adviseur of anderszins. Jij weet dat het laten groeien van jouw bedrijf een verhaal van persoonlijke ontwikkeling is. Jij snapt dat succes niet zomaar komt aanwaaien. Dat is iets waar je tijd, geld en energie in moet steken.

Je bent een vrouw met genoeg vakkennis en ervaring. Je wilt vooruit met je business. Maar niet met duwen en trekken, daar hou je niet van. Ondanks al jouw goede bedoelingen en dosis ambitie is het soms lastig voor je om te bepalen wat écht belangrijk is in je business. De dagen vliegen voorbij en je hebt vaak het gevoel geleefd te worden door alles wat moet gebeuren. Niet alleen voor je bedrijf maar ook voor alles naast je werk, de dubbele drukte als je ook een gezin hebt. Je merkt ook dat je jezelf soms nog wel eens tegenwerkt.


Meer focus zou je helpen. Een goed plan ook. Alles lijkt nu soms even belangrijk.

Weet je wat het is?
Het wordt niet rustiger.
Er komt geen betere tijd.
De beren op de weg gaan niet zomaar aan de kant.

Je zult in het hier en nu jezelf bij de kladden moeten pakken.
Keuzes gaan maken.
Plannen.
Focussen.
Leiderschap nemen.
De baas worden die je nodig hebt.
Niet nóg harder gaan werken!

Het Zakenmam Event is een dag waarin jij weer eens kijkt naar jezelf en jouw bedrijf. Jezelf 100% verantwoordelijk maakt en houdt voor jouw eigen definitie van succes. Je krijgt een flinke portie focus, kennis en inspiratie. Het is ook nog eens een mooie dag om jouw netwerk uit te breiden. 


Waarom zou jij er deze dag bij willen zijn?

 • Het is goed om stil te staan bij jezelf en jouw bedrijf. Waar sta je nu en wat wil je komend jaar gaan bereiken? Een helder doel zorgt voor heldere acties en heldere resultaten.
 • Je krijgt kennis en inspiratie voor een beter bedrijf en leven. Werken aan je bedrijf = werken aan jezelf. Luister, leer, noteer en pas toe wat jou aanspreekt.
 • Ontmoet andere leuke gelijkgestemde vrouwen. Op een event kun je geweldig netwerken!

Het programma

Marieke Anthonisse

Hoi, ik ben Marieke, oftewel Zakenmam. Ik zal het grootste gedeelte van de dag voor rekening nemen. Ik deel mijn kennis en ervaringen met als enige doel jou verder te helpen met jouw bedrijf. Zelfleiderschap, Mindset en Plannen zijn mijn favoriete onderwerpen die ik daarom tijdens het event zal behandelen. Maak je op voor een flinke dosis praktische acties die je meteen kunt gaan toepassen.

Linda Bot

Gastspreker tijdens het event is Linda Bot. Met haar bedrijf Loveli maakt zij 100% natuurlijke producten voor de huid. Voor haar én hem. In 2016 won zij de Marie Claire Starters Award en sindsdien heeft zij haar productenlijn snel kunnen uitbreiden. Linda komt vertellen over haar pad als ondernemer, haar missie en haar plannen voor de toekomst.

Het Zakenmam Event is:

 • 1
  Leren: Je gaat naar huis met een notitieboek vol kennis, inspiratie en acties. Voor een geweldig vervolg van het jaar vol overzicht en succes!
 • 2
  Eten en Drinken: Good people like good food! De dag is inclusief een heerlijke lunch en uiteraard koffie, thee, water en versnaperingen.
 • 3
  Ontmoeten: Je ontmoet leuke andere vrouwen en zult merken dat je niet de enige bent die tegen bepaalde dingen aanloopt, ook al voelt dat soms zo.

"Het event heeft mij inzichten en mooie interacties met andere ondernemende vrouwen gebracht. Sommige van hen kende ik al online en het was heel leuk ze live te ontmoeten.

Iedereen heeft verschillende rollen die aandacht vragen. Marieke geeft je de tools en inzichten waardoor je de juiste mix voor jezelf, je relaties en je bedrijf kunt maken.'

Sandra van Dijk

Focus vanuit Kracht Projecten BV

"Ik heb het event aangegrepen om verder op mijn business in te zoomen en ik heb keuzes gemaakt voor het nieuwe jaar. Keuzes die ik spannend vond maar waar ik met vertrouwen mee aan de slag ben gegaan. En dat heeft heel goed uitgepakt. Het klopt en stroomt weer aan alle kanten.

Ook ben ik door Marieke's kennis en tips veel efficiënter gaan werken wat mij meer tijd, rust én omzet heeft opgeleverd!'

Krista van Nes

Zelfstandig reisadviseur

Bestel jouw ticket

Pak jouw ticket voor het Zakenmam Event voor de early bird prijs van € 97,- ex btw!


Kom samen met een collega ondernemer voor de early bird prijs van € 165,- ex btw!

>> Woon je buiten Nederland stuur dan een mail om je aan te melden, je ontvangt een factuur. <<

De locatie

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4
3526 KV Utrecht

Uitstekend te bereiken met het OV. Gelegen aan de A12 en parkeren doe je in de garage van het hotel. Jouw event ticket is inclusief een uitrijkaart.

"Ik ben al twee keer naar Marieke's event geweest en steeds was het geweldig.

Je vraagt je misschien af, wat moet je als (trouw)fotograaf op een event, wat heb je daar nu aan voor je business want je doet toch altijd hetzelfde werk? Dat is niet waar, iedere keer leer ik weer bij.

Daarnaast is het gewoon een hele gezellige dag, goed verzorgd met een heleboel leuke mensen.

Echt een aanrader dus!'

Marianne Bras

Wanneer liefde de lens ontmoet

'Het event is praktisch, waardevol en het is heel fijn om anderen te ontmoeten.

De energie is erg inspirerend."

​Laurence Steenbergen

Expositie coach

"Ook na drie keer het Zakenmam Event te hebben bezocht kan ik zeggen: Het blijft leerzaam.

Je denkt alles al te weten na een aantal jaren ondernemen maar de dag geeft altijd nieuwe inspiratie.
Je doet nieuwe ideeën op, en, heel belangrijk: Er is een hoop gezelligheid!

Mariëlle Geraets-Timmermans

MG2Care

Dus, zien wij elkaar op 28 maart in Utrecht?

Bestel jouw ticket

Pak jouw ticket voor het Zakenmam Event voor de early bird prijs van € 97,- ex btw!
De prijs voor een ticket gaat nog omhoog naar € 147,-


Kom samen met een collega ondernemer voor de early bird prijs van € 165,- ex btw!
De prijs voor twee tickets gaat nog omhoog naar € 265,-

>> Woon je buiten Nederland stuur dan een mail om je aan te melden, je ontvangt een factuur. <<

'Je weet genoeg en je bent genoeg. Het is tijd dat jij dit nog meer laat zien aan de wereld. Kom in actie en zet die volgende stap! Ik heet je welkom op 28 maart en inspireer en help je graag verder.'

PS Al ga je maar met één nieuw inzicht of één nieuw contact naar huis, dat kan het verschil maken in jouw bedrijf en daarmee jouw leven. Pak jouw ticket daarom vandaag, zeker nu de early bird nog loopt! Heb je vragen stuur deze via een mail naar info@​zakenmam.nl

Copyright 2017, Company Name - Disclaimer