​Het Zakenmam Event

Werk met focus. Keep it simpel. Heb plezier.

Zaterdag 28 maart 2020 van 09.30 tot 17.00 uur in Utrecht

Een event om je te inspireren het beste uit jezelf en jouw bedrijf te halen.

Een dag voor jezelf, mét andere ondernemende vrouwen. Een dag vol kennis, fun en jouw focus op het nieuwe jaar. Proost!

Deze dag is voor vrouwen die weten dat het laten groeien van hun bedrijf een verhaal van persoonlijke ontwikkeling is. Vrouwen die weten dat succes niet zomaar komt aanwaaien. Dat is iets waar je tijd, geld en energie in moet steken.

Ben jij dit?
Een vrouw die genoeg vakkennis en ervaring heeft. Je wilt vooruit met je business. Maar ondanks al jouw goede bedoelingen en dosis ambitie is het soms lastig voor je om te bepalen wat écht belangrijk is in je business. De dagen vliegen voorbij en je hebt vaak het gevoel geleefd te worden door alles wat moet gebeuren. 
 

En eigenlijk gaat er ook best veel tijd verloren aan (jouw eigen) geneuzel en gedoe.
 

Mijn idee:
Je bent uren aan het maken zonder een helder plan en dito strategie. Het ontbreekt je aan focus. Alles lijkt even belangrijk. En dan is er nog een leven naast je werk, een gezin. Dubbele drukte!

Zonde! En weet je wat het is?
Het wordt niet rustiger.
Er komt geen betere tijd.
De beren op de weg gaan niet zomaar aan de kant.

Je zult in het hier en nu zelfleiderschap moeten pakken.
Keuzes gaan maken.
Plannen.
Focussen.
De baas worden die je nodig hebt.
Niet nóg harder gaan werken!

Het Zakenmam Event is een dag voor vrouwen die zichzelf 100% verantwoordelijk houden voor hun eigen definitie van succes. Vrouwen die (wel weer) een portie focus, kennis en inspiratie kunnen gebruiken. Vrouwen die een dag als deze ook zien als een mooi moment om hun netwerk uit te breiden.

Like a Boss!

Waarom zou jij er deze dag bij willen zijn?

 • check
  Het is goed om stil te staan bij jezelf en jouw bedrijf. Waar sta je nu en wat wil je komend jaar gaan bereiken? Een helder doel zorgt voor heldere acties en heldere resultaten.
 • check
  Je krijgt kennis en inspiratie voor een beter bedrijf en leven. Werken aan jezelf = werken aan je business. Luister, leer, noteer en pas toe wat jou aanspreekt.
 • check
  Ontmoet andere leuke gelijkgestemde vrouwen. Op een event kun je geweldig netwerken!

Het programma

Marieke Anthonisse

Hoi, ik ben Marieke, oftewel Zakenmam. Ik zal het grootste gedeelte van de dag voor rekening nemen. Ik deel mijn kennis en ervaringen met als enige doel jou verder te helpen met jouw bedrijf. Zelfleiderschap en Plannen zijn twee van mijn favoriete onderwerpen die ik tijdens het event uitvoerig zal behandelen. Maak je op voor een flinke dosis praktische acties die je meteen kunt gaan toepassen.

Linda Bot

Gastspreker tijdens het event is Linda Bot. Met haar bedrijf Loveli maakt zij 100% natuurlijke producten voor de huid. Voor haar én hem. In 2016 won zij de Marie Claire Starters Award en sindsdien heeft zij haar productenlijn snel kunnen uitbreiden. Linda komt vertellen over haar pad als ondernemer, haar missie en haar plannen voor de toekomst.

Het Zakenmam Event is:

 • 1
  Leren: Je gaat naar huis met een notitieboek vol nieuwe kennis, inspiratie en acties. Op naar een geweldig 2020 vol overzicht en succes!
 • 2
  Eten en Drinken: Good people like good food! De dag is inclusief een heerlijke lunch en uiteraard koffie, thee, water en versnaperingen.
 • 3
  Ontmoeten: Je ontmoet leuke andere vrouwen en zult merken dat je niet de enige bent die tegen bepaalde dingen aanloopt, ook al voelt dat soms zo.

"Het event heeft mij inzichten en mooie interacties met andere ondernemende vrouwen gebracht. Sommige van hen kende ik al online en het was heel leuk ze live te ontmoeten.

Iedereen heeft verschillende rollen die aandacht vragen. Marieke geeft je de tools en inzichten waardoor je de juiste mix voor jezelf, je relaties en je bedrijf kunt maken.'

Sandra van Dijk

Focus vanuit Kracht Projecten BV

"Ik heb het event aangegrepen om verder op mijn business in te zoomen en ik heb keuzes gemaakt voor het nieuwe jaar. Keuzes die ik spannend vond maar waar ik met vertrouwen mee aan de slag ben gegaan. En dat heeft heel goed uitgepakt. Het klopt en stroomt weer aan alle kanten.

Ook ben ik door Marieke's kennis en tips veel efficiënter gaan werken wat mij meer tijd, rust én omzet heeft opgeleverd!'

Krista van Nes

Zelfstandig reisadviseur

Bestel jouw ticket

Pak jouw ticket voor het Zakenmam Event voor de early bird prijs van € 97,- ex btw!

>> Woon je buiten Nederland stuur dan een mail om je aan te melden, je ontvangt een factuur. <<

De locatie

Van der Valk Hotel Utrecht
Winthontlaan 4
3526 KV Utrecht

Uitstekend te bereiken met het OV. Gelegen aan de A12 en parkeren doe je in de garage van het hotel. Jouw event ticket is inclusief een uitrijkaart.

"Ik ben al twee keer naar Marieke's event geweest en steeds was het geweldig.

Je vraagt je misschien af, wat moet je als (trouw)fotograaf op een event, wat heb je daar nu aan voor je business want je doet toch altijd hetzelfde werk? Dat is niet waar, iedere keer leer ik weer bij.

Daarnaast is het gewoon een hele gezellige dag, goed verzorgd met een heleboel leuke mensen.

Echt een aanrader dus!'

Marianne Bras

Wanneer liefde de lens ontmoet

'Het event is praktisch, waardevol en het is heel fijn om anderen te ontmoeten.

De energie is erg inspirerend."

​Laurence Steenbergen

Expositie coach

"Ook na drie keer het Zakenmam Event te hebben bezocht kan ik zeggen: Het blijft leerzaam.

Je denkt alles al te weten na een aantal jaren ondernemen maar de dag geeft altijd nieuwe inspiratie.
Je doet nieuwe ideeën op, en, heel belangrijk: Er is een hoop gezelligheid!

Mariëlle Geraets-Timmermans

MG2Care

Dus, zien wij elkaar op 28 maart in Utrecht?

Pak jouw early bird ticket!

Voor € 97,- ex btw ben jij erbij, ticketprijs gaat omhoog naar € 147,- ex btw.

>> Woon je buiten Nederland stuur dan een mail om je aan te melden, je ontvangt een factuur. <<

'Je weet genoeg en je bent genoeg. Het is tijd dat jij dit nog meer laat zien aan de wereld. Kom in actie en zet die volgende stap! Ik heet je welkom op 28 maart en inspireer en help je graag verder.'

PS Al ga je maar met één nieuw inzicht of één nieuw contact naar huis, dat kan het verschil maken in jouw bedrijf en daarmee jouw leven. Pak jouw ticket daarom vandaag, zeker nu de early bird nog loopt! Heb je vragen stuur deze via een mail naar info@​zakenmam.nl

In tegenstelling tot voorgaande jaren zit de Zakenmam agenda niet bij een ticket inbegrepen. Je kunt de 2020 agenda kopen op het event. Of direct bestellen via de Shop op de website van Zakenmam dan krijg je 'm thuisgestuurd.

Copyright 2017, Company Name - Disclaimer