1-daags Event op 10 november 2018

Een dag gevuld met kennis, inspiratie, fun, ontmoetingen, entertainment,
en nog veel meer voor ondernemende vrouwen.

Wil jij:

 • het nieuwe jaar met een goed plan starten?
 • jouw bedrijf met meer focus en structuur verder laten groeien?
 • ook genoeg tijd hebben voor de andere belangrijke zaken in je leven?

Natuurlijk wil jij dit!

2019 wordt een jaar vol mogelijkheden waarin jij weer mooie stappen gaat zetten.

Deze dag is speciaal voor vrouwen met een eigen bedrijf die ook moeder zijn en die de ambitie hebben om verder te groeien. Vrouwen die gelijkgestemden willen ontmoeten, die naast hard werken wel van een lolletje houden en die zichzelf deze dag vooral gunnen. Dit wordt een dag vol kennis, inspiratie en fun waarmee jij 2019 geweldig van start gaat.

18-november

Het is een dag waar ik zó blij van word, de dag van het Zakenmam event.
Een dag waarop ik me de hele dag mag focussen op mijn eigen bedrijf, voeding ontvang om mezelf één dag alleen maar even ondernemer te voelen.
Zoveel vrouwen, zoveel kracht, zoveel plezier en tegelijk, serious business, want het gaat ergens over.
Concrete informatie om aan de slag te gaan, met zowel plannen, nadenken over wat je wil gaan plannen en bereiken en met je mindset over wie je bent en wat je doet met je bedrijf. En héél interessante vrouwen die hun kennis en ervaring met ons allemaal kwamen delen, ook dit jaar weer.Dankjewel Marieke voor de dag die jij me gaf en op 10 november ben ik er weer bij!

Marjolein Delleman

Waarom jij deze dag aanwezig wilt zijn:

 • je start het nieuwe jaar met een stevige basis en je hebt overzicht
 • jouw groei mindset staat aan
 • jouw stappenplan helpt je om doelgericht verder te groeien
 • je hebt geleerd hoe de Profit First methode jou helpt om grip op jouw cijfers te krijgen
 • jouw geld mindset is verbeterd
 • er is verrassend entertainment
 • je gaat vol vertrouwen en met een goede focus 2019 in
 • je ontmoet andere gelijkgestemde vrouwen
 • je krijgt de agenda 2019 plus extra’s in jouw persoonlijke event tas
 • heerlijk eten en drinken in een vijfsterren omgeving
Een ticket voor het Zakenmam Event kost (ex btw). Profiteer van de early bird, je betaalt nu € 195 (ex btw).
Je kunt nog meer besparen door samen met iemand anders te komen: Twee tickets koop je nu voor € 350 (ex btw)

Mijn intentie voor de dag was: Motivatie en Inspiratie halen en andere ondernemende vrouwen ontmoeten.

En ja, het was een motiverende, inspirerende dag en ik vond het heel fijn om allemaal ondernemende moeders in het echt te zien, te horen en mee te maken. Bovendien was het erg gezellig en vond ik het prettig dat er ook voldoende ruimte was om te netwerken of om op een rustige plek alle informatie/energie mentaal even te laten neerdwarrelen.

Martine van den Bos

Het event is praktisch, waardevol en het is heel fijn om anderen te ontmoeten. De energie is erg inspirerend!

Laurence Steenbergen

Wat het event gebracht heeft? Inzichten en mooie interacties met andere zakenmams. Sommige kende ik al online en het was daarom heel leuk ze live te ontmoeten. Iedereen heeft verschillende rollen die aandacht vragen en Marieke geeft je de tools en inzichten waardoor je de juiste mix voor jezelf, je relaties en je bedrijf kan maken!
Sandra van Dijk
photos

m-a

Ik ga je helpen met jouw plan voor 2019. Je krijgt de Zakenmam agenda waarmee je overzicht in jouw drukke leven kunt aanbrengen.

Het thema ‘Geld’ loopt als een rode draad door deze dag. Te veel vrouwen vinden alles rondom geld lastig en houden zichzelf hierdoor klein. Ik wil dit veranderen. We gaan werken aan jouw geld-mindset.

We gaan ook op een praktische manier aan de slag en leggen de link tussen jouw plan, jouw planning én jouw omzet voor 2019.

Je krijgt kennis en inspiratie over hoe jij jouw bedrijf in het nieuwe jaar gestructureerd kunt laten groeien. Stap voor stap!

Op 10 november ga je ook veel leren van deze gastspreker:

AnneDianne Habraken

Grip op jouw cijfers met de Profit First methode.
Dianne’s bedrijf heet DH finance. Zij is moeder van twee zonen en ondernemer sinds 2006. Samen met haar team helpt ze ondernemers zoals jij om rust te creëren in hun onderneming. Ze helpt haar klanten met hun boekhouding en belastingzaken en geeft ze inzicht in hun financiën. Daarnaast is Dianne gecertificeerd Profit First Professional.

Zeg eens eerlijk: Betaal jij jezelf elke maand een salaris waar je blij van wordt? Of komt dat op de laatste plaats omdat je altijd voorrang geeft aan rekeningen en andere kosten voor jouw bedrijf?
En hoe vaak heb jij gedacht bij het zien van jouw jaarcijfers: ‘Mooi die winst maar waar is dat geld dan gebleven? Ik zie dat niet terug op mijn bankrekening.’

In deze praktische workshop gaat Dianne je op een zeer toegankelijke manier vertellen en je laten ervaren hoe de Profit First methode werkt. Je ziet en merkt meteen wat dit voor jou en jouw bedrijf kan betekenen.
Na afloop ken jij de principes van Profit First, weet je wat de voordelen zijn en kun je dit meteen gaan toepassen in jouw bedrijf en leven.

18-nov-payment
Ik kom alleen en koop 1 ticket Ik kom met iemand samen en koop 2 tickets

Het is niet mogelijk om, nadat je één ticket hebt gekocht, alsnog gebruik te maken van de optie om twee tickets met korting te kopen.
Koop je twee tickets dan ontvang je na jouw betaling één factuur. Je verrekent dit eventueel zelf met degene voor wie het 2e ticket is.

Het event vindt plaats op de prachtige locatie De Ruwenberg te Sint Michielsgestel, net onder Den Bosch.

photos2

Heb je de agenda 2019 al besteld en wil je naar dit event komen, neem contact met mij op via het formulier op deze pagina dan krijg je een aangepaste factuur.
Woon je buiten Nederland laat het mij ook weten, mail jouw gegevens dan krijg je een factuur met de BTW verlegd.

Spread the love