👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Klanten vertellen: Daniëlle Pater

januari 19, 2018 • Klanten vertellen

Als startende ondernemer komt er zo veel op je af. Ik begon aan een website maar had eigenlijk geen benul van de criteria voor de teksten. Van een collega hoorde ik over Marieke’s Zomerschool. Zij gaf aan dat het slim was om bij de start van je bedrijf al een coach in de hand te nemen. Waarom zou je jaren aanmodderen en tijd investeren om tot de conclusie te komen dat je eigenlijk een coach nodig hebt om met je mee te kijken? Ze had gelijk. Al het werk dat ik de maanden er voor had gedaan is uiteindelijk in de prullenbak verdwenen. De website en flyers spraken mijn doelgroep niet echt aan. Ik was niet specifiek genoeg. Iedereen kon zich vinden in mijn tekst en kon mijn klant worden. Maar dat deden ze dan niet omdat ze zich niet speciaal voelden. Ook kreeg ik klanten die niet echt bij mij pasten.
De Zomerschool heeft mij inzicht gegeven in mijn ideale klant, het klantgericht schrijven en het bepalen van mijn prijzen.

Ik heb het grootste deel van de Zomerschool op mijn vakantieadres gevolgd. Elke dag zat ik 2 uurtjes te mindmappen, te schrijven en naar de video’s van de modules te kijken. Heerlijk, de kinderen naar de animatie op de camping en ik even achter mijn laptop. Voor mij was dit een goede keus. Even weg uit mijn dagelijkse omgeving en met een leeg hoofd nadenken over de toekomst.

De besloten Facebookgroep vond ik een erg fijne plek om te brainstormen en je vragen neer te leggen. Daarnaast kon ik ook tijdens het telefonisch vragenuur bellen met Marieke om zo samen te brainstormen.

Mijn site, flyers en prijzen heb ik aangepast. Dat zijn de zichtbare kanten, maar de grootste verandering zit in mijn hoofd. Keuzes maken, stoppen met uitstellen, uit je comfort zone komen, uitdagingen zien en kansen pakken. Alles komt aan bod in het traject. Ik heb nog allerlei ideeën liggen die ik daar heb opgedaan. Dankzij de Zomerschool heb ik een hele goede basis gelegd voor mijn startende bedrijf. Ik ben blij dat ik heb meegedaan!

De coaching van Marieke is eerlijk en oprecht. Ze denkt echt met je mee en ze heeft voor iedereen, uit elke branche goede tips. Dit zie je vooral in de Facebookgroep en hoor je in het telefonische vragenuur.

Toen ik voor het eerst getipt werd over de zomerschool dacht ik 3 dingen:
– Is het ook voor starters interessant?
– Wow, wat een investering.
– Leuk hoor zo’n Zomerschool, maar ik heb de kids 24/7 thuis/op de camping.
Ik kan je vertellen dat je als starter juist een gigantisch goede start maakt als je bewust nadenkt over je bedrijf.
Wat betreft de investering:  Je kunt wel zien dat ik uit een onderwijswereld kom, waar elk dubbeltje moet worden omgedraaid. Was het de investering waard: JAZEKER.
In de zomerperiode is het vaak wat rustiger in je bedrijf. Je hebt de kinderen thuis, maar er blijft echt genoeg tijd over om aan de inhoud van de Zomerschool te werken. Ik zat lekker in de tuin, in het zonnetje te werken. Heerlijk!

Daniëll Pater
Kei Goed GeDaan

Wil je ook aan de slag en kun je hierbij hulp gebruiken? Plan hier jouw kennismakingsgesprek.

>