👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Klanten vertellen: Daniëlle Moesman-Kenton

januari 22, 2017 • Klanten vertellen

Ik zag het helemaal niet meer zitten met mijn bedrijf. Ik wilde er eigenlijk mee stoppen. Toch was ik op zoek naar een manier om ‘opnieuw’ te beginnen, maar ik wist niet hoe. Ik was het zat dat alle acties die ik had uitgevoerd niets opleverde. Ik deed mee aan een webinar van Marieke waarin zij vertelde over haar programma Moeders met een Missie en wist ‘Dit heb ik nodig’.

Ik heb een webshop van iemand overgenomen die al een tijdje niet meer actief met het bedrijf bezig was. Ik moest dus helemaal opnieuw beginnen. Zelf ben ik erg enthousiast over de producten in mijn shop. Ik wilde dat iedereen het wist en net zo enthousiast zou worden als ik. Mijn ambitie was om niet alleen aan consumenten te verkopen maar ook aan winkels/bedrijven. Maar hoe pak je dat aan en wat als het niet lukt? Het is eigenlijk best eng om zichtbaar te zijn en ik had zoveel vragen en worstelingen. Er waren momenten dat het me allemaal teveel werd. Ik voelde me machteloos en was het overzicht helemaal kwijt. 

Een oplossing was voor mij belangrijk omdat ik geloofde dat er potentie zit in mijn bedrijf. Dat ik een oplossing kan bieden aan aanstaande ouders. Niet alleen in het verkopen van producten, maar ook door adviezen te geven. Als moeder van 2 kinderen weet ik hoe belangrijk het is dat je ergens terecht kunt voor goede producten, maar ook waar je terecht kunt met je vragen. Daarin wilde ik mij onderscheiden en bepalen wat mij uniek maakt.

Er is een groot verschil tussen hoe ik eerst naar mijn bedrijf keek en hoe ik er nu naar kijk. Ik heb geleerd niet alleen bezig te zijn met het verkopen van producten, maar daadwerkelijk oplossingen/producten aanbieden die mijn doelgroep iets oplevert.
Mijn blik is in de juiste richting. Door stap voor stap zaken uit te voeren behoud ik het overzicht.
En op de dagen dat het mij teveel wordt lukt het mij om de rust te bewaren, even afstand te nemen en daarna weer verder te gaan.

Door met de modules in het programma aan de slag te gaan heb ik allerlei dingen opnieuw bekeken en aangepast. Ik heb nu helder wat mijn missie en visie is. Een plan opgesteld om de verkoop van mijn producten te verhogen. Ik heb nieuwe producten voor de shop geselecteerd die beter aansluiten bij mijn doelgroep. En zit ik in een startfase van een samenwerking met een stichting om jonge (aanstaande) moeders te adviseren over het moederschap. Hierdoor kom ik in direct contact met mijn doelgroep, weet ik vanuit 1e hand wat er speelt en wat hun vragen en behoeftes zijn.

Ik heb ook veel meer rust. Neem de tijd om leuke dingen te doen met de kids. Ze krijgen meer aandacht en ze genieten er met volle teugen van. Ik besteed ook meer tijd aandacht aan mezelf.

Ik vind de interactie in de community en tijdens het wekelijkse telefonische vragenuur erg prettig. De support van de andere dames heb ik ook gewaardeerd. Het is een prettige manier om met mijn bedrijf bezig te zijn in interactie met vrouwen die exact weten hoe het is en voelt om een Zakenmam te zijn.

Het afgelopen jaar heb ik stappen genomen die ik nooit had durven nemen. Het is bijzonder dat Marieke zo’n impact heeft op hoe ik met mijn bedrijf aan het werk ben gegaan terwijl ik haar nog niet in real life heb ontmoet. Haar verfrissende nieuwe inzichten en tips hebben een enorme invloed op mijn zakelijke en privé leven. Zij is iemand die eerlijk en vriendelijk is en op z’n tijd even de spiegel voorhoud en je aan het denken zet om daarna concrete stappen te nemen. 

Het mooiste cadeau wat ik mezelf afgelopen jaar heb kunnen geven is meedoen aan Moeders met een Missie. Dit programma was de investering meer dan waard en ik heb er nu nog steeds profijt van.

Daniëlle Moesman-Kenton
Be Baby

>