Hoe heerlijk zou het voor jou zijn om een aantal dagen ongestoord te kunnen werken aan jouw bedrijf en te genieten van het prachtige Griekse eiland Corfu.
Vijf dagen lang niet te hoeven zorgen voor anderen maar zelf in de watten gelegd worden. Een prachtig kado dat je jezelf kunt geven en eigenlijk pure noodzaak voor iedere hardwerkende ondernemende vrouw!

Vijf dagen focussen op jouw laatste kwartaal van 2019 en wellicht al de eerste maanden van 2020. Je krijgt alle tijd om aan jouw plannen te werken. Ik ben er om je daarbij te helpen.

Ik help je op een praktische manier met kennis, tips, feedback en coaching zodat jij jouw volgende stappen kunt gaan zetten. Voor mij is het belangrijk dat jij overzicht hebt over alles wat je wilt doen, dit geeft rust in je hoofd en zorgt voor een betere focus.

Na vijf dagen ga jij opgeladen, vol met nieuwe kennis en inspiratie, afgeronde en/of uitgewerkte zaken én een mooi vervolgplan weer naar huis. Thuis waar jij jouw bedrijf verder laat groeien met ook genoeg tijd voor jouw gezin en alle andere leuke en belangrijke zaken in jouw leven!

De retreat is als volgt opgezet:

Dag 1: We verzamelen om 13.00 uur op Rotterdam airport waar we met Transavia naar Corfu vliegen. We gaan per auto naar ons verblijf in Roda waar we vervolgens settelen en lekker gaan eten.

Dag 2 – 3 – 4: Op deze dagen ga je werken aan je bedrijf en is er tijd voor ontspanning, een frisse duik in zee. We gaan elke avond uit eten en je ziet iets van de omgeving.

Dag 5: Totdat we in de middag richting het vliegveld vertrekken is er nog tijd om te werken en/of te ontspannen. We komen aan op Rotterdam airport rond 22.00 uur.

Resultaten voor jou:

‘Ik ben meegegaan omdat ik me heel specifiek wilde richten op het maken van een nieuw product namelijk een online leesclub. Ik ben alles voor de website gaan schrijven. Thuis is mijn aandacht altijd versnipperd tussen mijn werk, huishouden en mijn dochter. Hier kan ik ongestoord uren werken aan mijn bedrijf en dat is heerlijk. Ik hoef me niet druk te maken over het eten, wat ik nodig heb kan ik vragen. Marieke is er de hele tijd om met je mee te kijken en denken.’

Heleen Hoppesteijn

‘Ik heb heel goed kunnen focussen tijdens de retreat. Je hoeft ook nergens anders aan te denken, dat is zo fijn. Ik heb plannen gemaakt en stappen gezet. Fijn kunnen sparren met Marieke en de anderen. Het was echt een kado aan mijzelf om mee te gaan.’

Dianne Habraken

De retreat is inclusief

Jouw investering in deze business retreat is 1747,- ex btw.

Er is plek voor zeven vrouwen om mee te gaan.

‘De retreat heeft mij veel gebracht. Een super sfeer, rust om te werken aan je business. Er wordt voor je gezorgd op alle fronten. De begeleiding van Marieke was super waardoor je telkens weer een stap verder komt. Omdat je weg van thuis bent kom je in een bepaalde flow waardoor je echt vanuit je basis en je kracht stappen kunt zetten en inzichten krijgt. Je leert ook veel van de anderen in de groep.’

Sandra van Dijk

‘Ik heb me tijdens de retreat gericht op mijn nieuwe coachingspraktijk. Marieke heeft me daarbij een flink eind op weg geholpen. Het was heerlijk om mezelf dit te gunnen. Alles was goed verzorgd. De sfeer in de groep was ook heel erg fijn, ik heb waardevolle contacten opgedaan.’

Marga Heuker

Wil je mee? Heb je nog vragen? Vul onderstaand contactformulier in:

 

[recaptcha]>