=> Er zijn nog twee plekken beschikbaar <=

Stel je voor: Het is eind september en je bent op het prachtige Griekse eiland Corfu.
Je bent hier zonder jouw gezin maar met een kleine groep gelijkgestemde vrouwen.
Je bent hier om aan je bedrijf te werken én om op te laden, me-time te hebben.
Vijf dagen lang hoef je niet te zorgen voor anderen maar word je zelf in de watten gelegd.
Een prachtig kado dat je jezelf kunt geven en eigenlijk pure noodzaak voor iedere hardwerkende ondernemende vrouw!

Vijf dagen focussen op jouw laatste kwartaal van 2019 en wellicht al de eerste maanden van 2020.
Je krijgt alle tijd om aan jouw plannen te werken.
Een retreat werkt nog heel lang door, je bent vijf dagen van huis maar plukt er maanden later nog de vruchten van.
En dan is er natuurlijk ook nog heel veel voorpret!
Dit is wat ik keer op keer hoor van vrouwen die mee zijn gegaan.

Ik vind het belangrijk dat jij deze dagen werkt aan dat wat voor jou belangrijk is.
Voor vertrek hebben we daar een gesprek over (via Zoom), jij bepaalt jouw doelen en acties.
Heb je dit nog niet helemaal helder dan kijk ik met je mee.

Ik help je tijdens de retreat op een praktische manier met kennis, tips, feedback en coaching zodat jij jouw volgende stappen met je bedrijf kunt gaan zetten.

Er zijn gezamenlijke momenten maar het grootste gedeelte van de tijd bepaal jij wat je gaat doen.
Zo kun je de hele dag werken, of een halve dag en dan lekker naar het strand lopen om te gaan luieren.

Na vijf dagen ga jij opgeladen, vol met nieuwe kennis en inspiratie, afgeronde en/of uitgewerkte zaken én een mooi vervolgplan weer naar huis.
Thuis waar jij jouw bedrijf verder laat groeien met ook genoeg tijd voor jouw gezin en alle andere leuke en belangrijke zaken in jouw leven!
Hier een video:

Dit is de vierde keer dat ik een retreat organiseer.
Zelf kom ik al jaren op Corfu voor vakanties met mijn gezin.
Het is een relaxed eiland, de mensen zijn aardig.
Daarom vind ik het ook een hele fijne plek voor een retreat.
Hieronder zie je de foto van de locatie waar we verblijven, je ziet deze ook in de video.
Er zullen tijdens de retreat géén andere gasten aanwezig zijn.
Alle huisjes zijn voor ons, lekker rustig!

De retreat is van 20 – 24 september en is als volgt opgezet:

Dag 1: We verzamelen om 13.30 uur op Rotterdam airport waar we met Transavia naar Corfu vliegen. We gaan per auto naar ons verblijf in Roda waar we vervolgens settelen en lekker gaan eten.

Dag 2: Om 8.00 uur staat het ontbijt voor je klaar. Misschien ben jij al in zee geweest voor een frisse ochtendduik. We trappen de werkdag om 9.00 uur af en uiteraard is er een koffie-break. De lunch wordt op de locatie geserveerd. In de middag kun je doorwerken of iets anders gaan doen. Bijvoorbeeld naar het dorpje Roda lopen, daar is een fijn zandstrand en er zijn winkeltjes.
Aan het eind van de middag gaan we naar Kerkyra, de hoofdstad van Corfu. Hier is wat tijd om door de straatjes te slenteren en te shoppen. We dineren in een restaurant op het dak van een hotel met een schitterend uitzicht!

Dag 3: Het is zondag dus we ontbijten iets later. Hierna volgt weer een werkdag met lunch op de locatie. Ook nu kun je besluiten om de hele dag te werken of om ook nog iets anders te gaan doen. Jij mag het zeggen. Aan het eind van de middag rijden we naar Acharavi voor het diner.

Dag 4: Het begint al bijna een gewoonte te worden: Ontbijten in de zon, werken aan je bedrijf en tijd voor jezelf. Ook nu lunchen we lekker bij de huisjes. En ook vandaag stappen we aan het eind van de middag in de auto voor wat sightseeing en om ergens heerlijk te gaan eten.

Dag 5: De laatste dag. Gelukkig hoeven we pas rond 18.00 uur op het vliegveld te zijn. Er is dus nog genoeg tijd om te werken, te ontspannen én om laat te lunchen. We komen aan op Rotterdam airport rond 22.15 uur.

Resultaten voor jou:

‘Ik ben meegegaan omdat ik me heel specifiek wilde richten op het maken van een nieuw product namelijk een online leesclub. Ik ben alles voor de website gaan schrijven. Thuis is mijn aandacht altijd versnipperd tussen mijn werk, huishouden en mijn dochter. Hier kan ik ongestoord uren werken aan mijn bedrijf en dat is heerlijk. Ik hoef me niet druk te maken over het eten, wat ik nodig heb kan ik vragen. Marieke is er de hele tijd om met je mee te kijken en denken.’

Heleen Hoppesteijn

‘Ik heb heel goed kunnen focussen tijdens de retreat. Je hoeft ook nergens anders aan te denken, dat is zo fijn. Ik heb plannen gemaakt en stappen gezet. Fijn kunnen sparren met Marieke en de anderen. Het was echt een kado aan mijzelf om mee te gaan.’

Dianne Habraken

De retreat is inclusief

Hier een luchtfoto van de locatie. Het ligt pal aan zee en het is er heerlijk rustig.

Jouw investering in deze business retreat is 1797,- ex btw.

Er is plek voor zeven vrouwen om mee te gaan.

‘De retreat heeft mij veel gebracht. Een super sfeer, rust om te werken aan je business. Er wordt voor je gezorgd op alle fronten. De begeleiding van Marieke was super waardoor je telkens weer een stap verder komt. Omdat je weg van thuis bent kom je in een bepaalde flow waardoor je echt vanuit je basis en je kracht stappen kunt zetten en inzichten krijgt. Je leert ook veel van de anderen in de groep.’

Sandra van Dijk

‘Ik heb me tijdens de retreat gericht op mijn nieuwe coachingspraktijk. Marieke heeft me daarbij een flink eind op weg geholpen. Het was heerlijk om mezelf dit te gunnen. Alles was goed verzorgd. De sfeer in de groep was ook heel erg fijn, ik heb waardevolle contacten opgedaan.’

Marga Heuker

Wil je mee? Heb je nog vragen? Mail direct naar marieke@zakenmam.nl


>