Voor ambitieuze moeders met een eigen bedrijf die klaar zijn voor groei. Herkenbaar?

Als jij jezelf in een of meer van deze punten herkent dan is deze workshop voor jou!

Blauwdruk voor je bedrijf is een no-nonsense workshop boordevol kennis en inspiratie over hoe jij jouw bedrijf kunt starten of verder kunt laten groeien. Er is plek voor maximaal tien deelnemers.

Als moeder van twee kinderen en zelfstandig ondernemer sinds 1997 weet ik dat er altijd genoeg te doen is. Ik geloof dat moeders de beste ondernemers ter wereld zijn, wij kunnen aan onze kinderen laten zien dat je zakelijk succesvol kunt zijn terwijl je er ook voor hen bent. Je kunt jouw eigen definitie van succes heel goed gaan waarmaken. De vrouwen waar ik mee werk zijn ambitieus om hun bedrijf succesvol neer te zetten en zij willen hierin hun eigen tempo aanhouden. Geen gestress en gedoe, gewoon stap voor stap groeien en bloeien.

Het is mijn missie om ze hierbij te helpen. Dit doe ik door het geven van kennis, structuur en vertrouwen. Ook iets voor jou?.

Blauwdruk voor je bedrijf, een middag workshop

In deze workshop ga jij zelf aan de slag. Ik neem je mee langs een aantal stappen die voor mij de blauwdruk van jouw bedrijf vormen. Je krijgt tips en trucs die je meteen kunt toepassen. Je gaat naar huis met een schat aan informatie en een goed gevulde maar overzichtelijke actielijst. Natuurlijk weet je ook welke acties het meest belangrijk zijn om als eerste mee verder te gaan.

Er is naast alle waardevolle informatie die je krijgt ook ruimte voor vragen en interactie.

Resultaten voor jou na deze workshop:

Mijn doel om aan deze workshop mee te doen was om erachter te komen hoe ik mijn bedrijf en mijn gezin meer in balans kon krijgen. En hoe ik door meer structuur ook de juiste stappen kon gaan zetten met mijn bedrijf. Tijdens de middag werd duidelijk dat het vooral gaat om alles in de juiste volgorde te doen.
Marieke is echt een warme, open, maar ook een to-the-point zakenmam die goed de focus weet te houden en ons stap voor stap door het proces leidt. En daarmee geeft ze al in de workshop het voorbeeld over hoe je het beste aan de slag kunt gaan. Gewoon door ervoor te gaan, gefocust and gestructureerd. Maar hoe dan ook, Just do it! Voor mij was dit een heerlijke middag op een prachtige locatie met gelijkgestemden, allemaal uniek in hun ideeën en bedrijven, samen in hun passie voor hun bedrijf in combinatie met hun gezin. En aan het einde van de middag gewoon lekker een kort overzichtelijk stappenplan en actiepunten om stappen te zetten. Zeer waardevol.

Vanessa Ouahmar-van Dalen
IKspeditie Kindercoaching

Voor mij kwam de workshop op het juiste moment. Ik had zoveel projecten en puntjes op mijn lange to-do-lijst staan dat ik de focus kwijt was, het
voelde aan als een lawine die op mij afkwam. Door de workshop bij Marieke te volgen heb ik in een middag mijn prioriteiten kunnen kiezen en weet ik
nu welke 3 projecten ik als eerste moet aanpakken.
Ik heb veel bijgeleerd en mijn focus is terug. Ik heb er veel bewondering voor dat Marieke in elke situatie kon inspelen op ons als groep en individueel op de deelnemers.
Heel erg bedankt!

Silvia Deprez
Training & Taal

Ik kwam binnen met gebrek aan structuur en focus. Marieke heeft mij geleerd meer te gaan staan voor mijn missie en mijn visie en om dat te verwerken in mijn producten. Ook leerde ze mij hoe ik meer structuur in mijn aanbod kan krijgen zodat ik nog meer moeders kan helpen met moeiteloos moederschap en ze laten genieten van hun kind. Op deze manier kan ik zelf ook meer genieten van mijn werk!

Maroeska Ellen
Maroeskaellen.nl

Praktische informatie:

28 september van 13.00 tot 17.00 uur te Den Dungen vlakbij Den Bosch.
Inclusief koffie, thee, fris en iets lekkers.
Jouw investering is slechts € 50 ex btw.
Het aantal plaatsen is beperkt dus meld je snel aan!

Deze interactieve workshop heeft mij erg gemotiveerd om mijn bedrijf verder op te bouwen.
Ik ben mijn ideale klant verder gaan uitwerken, heb al verschillende ideeën om hen te helpen.
Ik heb onderwerpen bedacht waar ik over kan gaan schrijven en ik ben met mijn planning aan de slag gegaan om meer structuur in mijn werk aan te brengen.
Door te schrappen in mijn prioriteiten krijg ik meer rust in mijn hoofd. Marieke is een prettig, rustig en inspirerend persoon die met je meedenkt om je verder te helpen.

Erica Besselink
Massagepraktijk In Perfect Harmony

Het is fijn voor mijzelf en mijn praktijk om af en toe weer de koers te bepalen, om focus en structuur aan te brengen waarmee ik zakelijk en persoonlijk verder groei. Dat was de reden om naar deze workshop te gaan. Gegeven op een mooie landelijke locatie en in een klein groepje wat het geheel persoonlijk maakte. Stap voor stap doorliepen we onder leiding van Marieke de vier gebieden die het succes van je bedrijf kunnen versterken. Er was tijd om na te denken, vragen te stellen en om elkaar te voorzien van tips en trucs. Ik ging met veel energie, inspiratie en een concrete actielijst naar huis. Ik heb deze workshop als heel praktisch en waardevol ervaren. Ik kan weer verder met hernieuwde energie en ideeën.
Marieke bedankt!

Hester Geerdinck
Kindercoachpraktijk Wijs!


Heb je vragen over deze workshop?
Neem contact met mij op via het formulier op deze pagina dan hoor je van mij.
Voor deze workshop gelden de algemene voorwaarden.