👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

Dit laat ik achter mij

januari 1, 2015 • Blog, Marketing

Een heel gelukkig en gezond 2015!
Alles wat jij jezelf wenst, dat wens ik jou ook.
Fijn dat je hier bent om naar deze video te kijken en ik wil je ook bedanken dat je het afgelopen jaar naar mijn wekelijkse video hebt gekeken.

Dit is hèt moment waarin veel mensen even terugblikken en vooruit kijken natuurlijk; wat gaat het nieuwe jaar ons allemaal brengen?
Wat zijn mijn plannen, mijn intenties, wat wil ik creëren, neerzetten?

Wat mij hierbij interesseert is wat jij niet meer meeneemt uit 2014.
Wat is iets dat jij in 2014 hebt gedaan, of hebt gedacht, of hebt gevoeld waarvan jij nu zegt: Dat helpt mij niet in mijn bedrijf of in mijn leven. Ik ga dat achter mij laten.

Denk hierbij aan fysieke spullen, misschien heb je zoveel om je heen vergaard dat je vindt dat het een bende is en zeg je: Ik ga opruimen, ik wil overzicht, energie en ruimte om me heen voelen en daarin kan ik weer nieuwe dingen ontvangen.

Het kan ook zijn dat je bepaald gedrag hebt gehad in 2014 waarvan je zegt:
Dat helpt mij ook niet. Veel te veel op Facebook (of andere sociale media) hebben rondgehangen bijvoorbeeld, allemaal afleiding.
Het is allemaal interessant maar voor je het weet ben je uren verder en heb je niet gedaan wat je eigenlijk wilde doen.
Dus dat je besluit: In 2015 ga ik veel bewuster focussen, ik zet mijn apparaten uit en ik ga doen wat ik vind dat ik moet doen voor mijn bedrijf.

Wat je ook kunt achterlaten zijn bepaalde gedachtes of emoties.
Schuldgevoel bijvoorbeeld.
Misschien zeg jij: Ik heb mij in 2014 toch te veel schuldig gevoeld en daardoor bepaalde dingen niet gedaan. Ik heb veel te veel bedacht: Dat kan eigenlijk niet want dan denken ‘ze’ dit of dat. En dat helpt mij ook niet dus dat schuldgevoel laat ik achter mij.
Ik ga in 2015 meer vanuit mezelf en vanuit mijn hart handelen en wat andere mensen van mij vinden dat is aan hun, daar kan ik verder ook niets aan doen.
Ik ga de stappen zetten die ik vind dat ik moet zetten en waarvan ik voel dat ik die ook kan gaan zetten dit jaar.

Het lijkt me heel leuk om van jou te horen wat iets is dat jij achterlaat en dat kun je hieronder in een reactie delen.

Voor mijzelf: Ik ga wel door met mijn wekelijkse video, dat is veel te leuk maar wat ik achter mij wil laten is dat ik deze bijna altijd (99%) hier thuis in mijn eentje maak.
Het lijkt mij fantastisch en ook goed om veel meer naar buiten te gaan, met mijn camera op pad en daarbij vrouwen zoals jij te ontmoeten.
Ik zou je kunnen interviewen of we zouden een gesprek kunnen hebben over jouw bedrijf, hoe je dat hebt opgebouwd, welke stappen heb je gezet en wat heeft het met jou gedaan?

Dat is mijn intentie voor 2015: Veel meer naar buiten met de camera.
Zeg jij nu: Dat lijkt me heel leuk Marieke, kom jij maar langs met je camera, ik heb een waardevolle bijdrage voor de kijkers (dat is namelijk wel een voorwaarde), stuur mij dan een mail dan ga ik reageren en wie weet maken wij in 2015 samen wel een hele leuke video!

Nogmaals dank voor je reactie hier onderaan op de vraag wat jij achterlaat in het nieuwe jaar.

Deel deze video gerust in jouw netwerk als je ‘m waardevol genoeg vindt, dank.

Heb jij een vraag over je bedrijf, over jezelf als zakenmam, mail mij dan gerust.
Ik help je graag!

Tot volgende keer.

Outfit: Marc O’Polo ‘s-Hertogenbosch

>