​90 dagen programma

​voor meer succes met jouw bedrijf
start 1 juli 2019


Herken jij dit?

 • angle-right
  Met jouw bedrijf doe je wat je het liefste doet maar het loopt niet zoals je zou willen. Je wilt meer klanten en meer omzet. Hoe doe je dat zonder nog harder te gaan werken?
 • angle-right
  Alles rondom marketing, verkoop en geld vind je moeilijk. Je bent onzeker en hebt allemaal belemmeringen die je weerhouden actie te nemen.
 • angle-right
  ​Je doet van alles maar of je nu echt wel met de juiste dingen bezig bent? Je hebt geen plan of het lukt je steeds niet om je aan jouw plan te houden. Er is te veel afleiding en je kunt je niet focussen.

Hoi, ik ben Marieke en het is mijn werk om vrouwen zoals jij te helpen.

Zo denk ik erover:

Ik geloof dat jij genoeg vakinhoudelijke kennis in huis hebt. Je hebt jouw opleiding(en) gedaan. Je weet genoeg en je bent genoeg. Het is tijd dat jij jouw expertise gaat claimen. Het is tijd dat jij meer zichtbaar wordt.
Het is tijd dat je leert hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien, het is tijd dat je jezelf zakelijk gaat ontwikkelen.

Wil jij:

>   Meer klanten en meer omzet?

>   Structuur aanbrengen, werken met een goed plan van aanpak?

>   Zodat je focus krijgt en tijd bespaart?

>   Leren hoe je marketing en verkoop leuker en makkelijker maakt?

>   Een helder aanbod hebben dat logisch is opgebouwd?

>   Die acties waarvan je weet dat ze je verder gaan helpen nu eindelijk wél eens gaan uitvoeren?

​En wil je

dit doen op een manier die bij je past? Waarbij je rekening kunt houden met jouw leven naast je werk?

​Ik hoor wat je zegt!

Want er ís ook een leven naast jouw bedrijf. Er zijn kinderen. Er is familie. Vrienden. Je wilt sporten, leuke dingen doen. Op tijd naar bed. Misschien heb je een baan naast jouw bedrijf. Een hobby of vrijwilligerswerk. Kortom: Er is meer in jouw leven waar jij jouw tijd aan wilt besteden. Tuurlijk wil je groeien en je snapt dat dit tijd kost maar je hebt het nu al zo druk dus hoe moet je dat allemaal gaan doen?

Misschien denk je dat het beter is om te wachten. Totdat je kinderen groter zijn. Of wanneer het gewoon allemaal wat rustiger is. Als je jouw huis op orde hebt. Als, als, als .................

Weet je wat het is? Er komt nooit een beter moment. Het wordt niet rustiger als jouw kinderen groter zijn. Er is altijd iets te bedenken waarom je jouw volgende stap niet kunt nemen. Neem het besluit dat jouw tijd NU is aangebroken. En begin ermee om het voor jezelf overzichtelijk te houden, een periode van drie maanden.

Een bloeiende Business in 90 dagen

In dit programma ga jij gedurende (iets meer dan) drie maanden met een hele goede focus werken aan de groei van jouw bedrijf en jezelf als ondernemer. Praktisch en actiegericht. Met kennismodules. Met mijn support. Online en toch persoonlijk. 

9 Modules bestaande uit video's en pdf's met daarin opdrachten en templates.

Een besloten Facebook groep waar jij jouw vragen stelt en successen viert. Ook zijn er groeps-calls.

In de eerste week een individueel gesprek via Zoom waarin we jouw doelen bepalen. Focus!!

Het programma bestaat uit deze onderdelen:

 • angle-right
  Werk volgens een Plan 
  Het begint allemaal met het stellen van doelen. We gaan doelen stellen en daarna volgt een plan van aanpak. Zodat jij met een goede focus aan de slag kunt met specifieke acties voor jouw bedrijf. Deze structuur aanbrengen zal je al veel rust in je hoofd geven en een hoop tijd besparen. Je krijgt een overzichtelijke template om jouw plannen als een project mee uit te werken voor 90 dagen. Steeds opnieuw te gebruiken!
 • angle-right
  Leg een stevig fundament
  Kiezen voor jouw ideale klant, weten wie dit is en naar welke oplossingen deze klant op zoek is. Een logisch en overzichtelijk aanbod van diensten en/of producten hebben waar die klant alleen maar JA tegen kan zeggen. De juiste taal gebruiken om jouw klanten te bereiken. Dat is het fundament van jouw bedrijf en we zorgen ervoor dat het klopt als een bus. 
 • angle-right
  Verander je Mindset, ook over Marketing en Verkoop
  Zakelijk groeien is persoonlijk groeien. Al die belemmeringen die je hebt helpen je niet. Je gaat aan je mindset werken door in actie te komen en te blijven, juist als het tegenzit. Want je staat er nu niet alleen voor. Je gaat anders aankijken tegen 'verkoop' en jezelf meer laten zien door marketing is juist ontzettend leuk.

'Ik heb meer omzet en werk minder!'

'Voor mij was het allerfijnst dat ik nu de tijd nam om mijn wensen en dromen eens op papier te gaan zetten en dan te leren ze niet meteen als onmogelijk weg te zetten. In plaats daarvan te zoeken naar ‘hoe kan ik daar komen?' Zowel op zakelijk vlak als privé heeft me dat heel veel opgeleverd.

Marieke is prettig in de omgang, zij staat met beide benen op de grond en heeft veel kennis in huis die je verder helpen op zakelijk vlak.

Ik heb mijn aanbod aangepast, ik heb meer omzet, ik verstuur nieuwsbrieven en ben meer zichtbaar op sociale media. Ik werk minder in de avonden.

Ik durfde eerst nooit in mijzelf te investeren maar ben blij dat ik via deze weg voor mijzelf ben gaan zorgen.'

Miranda Molhoek

'Ik heb een plan en veel meer rust.'

'Er is een groot verschil tussen hoe ik eerst naar mijn bedrijf keek en hoe ik er nu naar kijk. Ik heb geleerd niet alleen bezig te zijn met het verkopen van producten, maar daadwerkelijk oplossingen/producten aanbieden die mijn doelgroep iets oplevert.

Door met de modules aan de slag te gaan heb ik allerlei dingen opnieuw bekeken en aangepast. Ik heb nu helder wat mijn missie en visie is. Een plan opgesteld om de verkoop van mijn producten te verhogen.

Ik heb ook veel meer rust. Neem de tijd om leuke dingen te doen met de kids. Ze krijgen meer aandacht en ze genieten er met volle teugen van. Ik besteed ook meer tijd aandacht aan mezelf.

Het is bijzonder dat Marieke zo’n impact heeft op hoe ik met mijn bedrijf aan het werk ben gegaan. Haar verfrissende nieuwe inzichten en tips hebben een enorme invloed op mijn zakelijke en privé leven. Zij is iemand die eerlijk en vriendelijk is en op z’n tijd even de spiegel voorhoud en je aan het denken zet om daarna concrete stappen te nemen.'

Daniëlle Moesman

'Ik kreeg de handvatten  waarmee ik het zelf kon doen '

'Voor mijn gevoel liep mijn bedrijf wel aardig. Ik had echter geen heldere visie, geen aanbod, een site waar ik niet blij van werd. De balans privé – zakelijk was ver te zoeken. Ik had veel plannen maar ik mistte een plan en de structuur.

Ik besloot te investeren in mijzelf en mijn bedrijf en ben met Marieke aan de slag gegaan. Ik koos voor haar omdat zij een no-nonsense persoon is. Helder en duidelijk. Geen zweverig type maar ‘to the point’. Daar kun je wat mee.

Ik ben persoonlijk gegroeid, ik ben als ondernemer gegroeid en mijn bedrijf is gegroeid. Dat is ook de kracht van de groep. Je hoeft het niet alleen te doen. En hoeft ook niet allemaal tegelijk. Het mag in stappen. Iedere stap is er één.

Wil je groeien, persoonlijk en zakelijk, neem een businesscoach in de arm. Je hoeft het niet alleen te doen. Iedereen kan af en toe een liefdevolle schop onder de kont gebruiken en net even dat duwtje om door te gaan.'

Dianne Habraken

Doe mee aan dit 90 dagen programma

Negen modules waarmee je jouw bedrijf verder laat groeien. Opdrachten die je gaat uitwerken. Stap voor stap. Op een praktische en realistische manier. Met mijn support en begeleiding in de groep. Dit keer lukt het je wél. 
Blijf niet langer zelf aanrommelen maar doe het goed. Zodat jij jouw doelen gaat halen. Er is geen beter moment dan nu.

Jouw investering in dit programma is slechts € 997,-. Dit kun je ook in vier termijnen van elk € 267,- betalen. Prijzen zijn exclusief btw.

'Deze investering had ik er snel weer uit.'

' Je kunt overal gratis informatie halen. Maar investeren en het persoonlijke contact bij dit programma maakt dat je ook echt stappen gaat zetten. Je moet wel zelf gemotiveerd zijn om er echt actief mee aan de slag te gaan, je moet het uiteindelijk zelf doen.

Marieke heeft veel kennis en kan dit op een prettige manier over brengen. Ze zorgt ervoor dat dingen duidelijk voor je worden, waardoor je keuzes kunt maken. Ze geeft prettige feedback en denkt en leeft echt met je mee. Moedigt aan en zet aan om stappen te nemen. Ik heb haar leren kennen als een vriendelijk, nuchter en enthousiast persoon.

Ik heb mijn aanbod en tarieven veranderd en kort hierna had ik 3 nieuwe klanten. Ik heb een gratis weggever gemaakt waar ik binnen 4 weken 200 aanmeldingen voor heb gekregen. Ook ben ik veel actiever geworden op sociale media. Hierdoor wordt mijn bekendheid steeds groter. Ik heb geleerd dat je dingen stap voor stap moet doen. Ik wil veel tegelijk, maar dat gaat niet.'

Pauline Jonker

'Er is meer mogelijk voor mijn bedrijf dan ik dacht'

'Ik heb beschikking over mijn eigen tijd maar zocht toch ook naar balans tussen werk en thuis. Ik wilde een website maken, cursussen starten, meer klanten helpen, marketing gaan toepassen. Omdat ik zo veel wilde, was ik het overzicht kwijt en wist ik niet hoe te beginnen.

Ik heb de modules als heel positief ervaren: duidelijke video’s, leuke en ook confronterende opdrachten, goede feedback en tips van Marieke, maar ook van de andere deelnemers.

Ik heb geleerd dat ik beter kleine stapjes kan maken (het grote geheel in kleine stukken hakken), wat alles meteen overzichtelijker maakt. Ook ben ik er achter gekomen dat er in mijn vakgebied meer mogelijk is met cursussen/workshops dan ik dacht.'

Mariëlle Geraets
Marieke Anthonisse

Aangenaam!

​Over het 90 dagen programma

Ik heb dit programma gemaakt voor iedereen die gedurende een overzichtelijke periode namelijk ongeveer 3 maanden, aan haar bedrijf wil werken en daarbij wel wat nieuwe kennis en een hoop support kan gebruiken.

Ik beloof je geen gouden bergen en 'snel veel geld verdienen'. Daar geloof ik niet in. Ik beloof je wel dat je gedurende 90 dagen mijn tijd en aandacht krijgt als jij serieus met de inhoud van het programma aan de slag gaat. 

​Je kunt door blijven gaan zoals je nu doet.

Omdat je honderd redenen kunt verzinnen waarom je toch nog niet écht voor jouw droombedrijf kunt gaan. Investeren in een coach of een programma, je ziet er de meerwaarde niet van in. Ik weet uit eigen ervaring dat niet investeren juist veel meer kost! Als je blijft doen wat je altijd doet, dan krijg je wat je altijd krijgt. Je blijft versnipperd werken. Er is niemand die aan je vraagt: Wat ga jij deze week doen om klanten te krijgen? Reken eens voor jezelf uit: Met hoeveel nieuwe klanten heb jij de investering in dit programma eruit? Waarschijnlijk twee of drie! Geloof jij dat dit haalbaar is als jij serieus met de inhoud aan de gang gaat? Ik wel. 

Of je besluit dat het nu maar eens afgelopen moet zijn.

Afgelopen met de 'spielerei'. Maak jezelf verantwoordelijk voor jouw succes. Ga grenzen stellen. Vooral naar jezelf. Je hebt een bedrijf, geen hobby! Investeren in dit programma betekent dat jij jezelf meteen anders gaat zien en neerzetten. En ja, dat is spannend. Ik investeer ook in coaching en programma's waar ik het altijd eerst even benauwd van krijg. Maar ik weet: Ik heb het ook nodig en hierdoor ga ik nóg beter mijn best doen. Zo werkt het ook voor mijn klanten. En zo werkt het ook voor jou als jij besluit dat jij vooruit wilt.

Doe zeker mee als jij

 • angle-right
  Meer klanten en meer omzet wilt.
 • angle-right
  Jezelf wilt ontwikkelen als ondernemer.
 • angle-right
  Zin hebt om nieuwe dingen te gaan leren en doen.
 • angle-right
  Gelooft dat je jouw investering er snel weer uit haalt.
 • angle-right
  Bereid bent om hier tijd voor vrij te maken.

Doe niet mee als jij

 • angle-right
  Tevreden bent hoe het nu met jouw bedrijf gaat.
 • angle-right
  Investeren in een programma zonde van je geld vindt.
 • angle-right
  Hier geen tijd en zin in hebt.
 • angle-right
  Gelooft dat dit toch allemaal geen zin heeft.
 • angle-right
  Denkt dat het 'later' makkelijker wordt om zoiets als dit te doen.

Nog even op een rijtje wat je allemaal krijgt:

 • angle-right
  Negen modules bestaande uit video's en pdf's, templates en opdrachten.
 • angle-right
  Lidmaatschap van een besloten Facebook groep waarin jij jouw vragen stelt en successen viert.
 • angle-right
  Elke maand een live Q&A.
 • angle-right
  Een individuele startsessie via Zoom in de eerste week waarin we jouw doelen bepalen.

Bonussen als je je op uiterlijk 29 juni aanmeldt:

Live dag inclusief lunch t.w.v. € 247,-
Online programma '52 weken focus en inspiratie' t.w.v. € 147,- 

De negen modules behandelen:

 • angle-right
  Wie ben jij in jouw bedrijf en wat is jouw plan? Je gaat doelen stellen en een plan van aanpak maken. Want je kunt niet alles tegelijk. Je gaat (meer en beter) plannen. Dit geeft meteen meer overzicht en daarmee rust. 
 • angle-right
  Voor wie ben jij er? Wie is jouw ideale klant? Wat is zijn of haar probleem? Een helder klantprofiel maakt dat die klant jou ook makkelijker kan vinden.
 • angle-right
  Aanbod. Met welke producten/diensten help jij jouw klanten? Is dit logisch opgebouwd? Als je weet wie jouw ideale klant is zul je merken dat je super veel nieuwe ideëen krijgt voor jouw aanbod!
 • angle-right
  Mindset. Reken af met de beren op de weg en be the boss!
 • angle-right
  Taalgebruik. Hoe kun je jouw (potentiële) klanten nu het beste aanspreken, op jouw website bijvoorbeeld. Dat leer je in deze module. Je leert ook hoe je een goede verkooppagina schrijft.
 • angle-right
  Verkoop. Gruwel niet langer bij de gedachte dat je iets moet verkopen. Je leert hoe je verkopen een heel stuk makkelijker kunt maken voor jezelf.
 • angle-right
  Bloggen. Het schrijven van artikelen verhoogt je expertstatus. Daarom is het delen van jouw kennis zo belangrijk. Heb je moeite met het vinden van onderwerpen of het schrijven van een blog, na deze module is dat een makkie!

Mijn ervaring en die van mijn klanten:

Ik ben al twintig jaar zelfstandig ondernemer waarvan de laatste 7 jaar businesscoach. Ik heb zo veel geweldige resultaten gezien bij mijn klanten. Ze hebben meer omzet, meer focus, meer plezier in het ondernemerschap. Ze werken bewust aan hun bedrijf en nemen genoeg tijd voor alle andere zaken die belangrijk voor ze zijn, zoals hun gezin. Dit wil jij toch ook?

Vaak gestelde vragen

Hoeveel tijd kost meedoen mij?

Is dit voor starters of voor ondernemers die al langer bezig zijn?

Wanneer begint het programma?

Wanneer is de bonusdag, de live dag?

Ik woon buiten Nederland, kan ik toch meedoen en hoe betaal ik dan?

Heb ik hier wel tijd voor?

Wat gebeurt er na de 90 dagen?

​Ik zie op tegen de investering.

Hoe werkt dat met die online modules?

Wat voor soort begeleiding krijg ik?

Zijn de Q&A's ook terug te zien?

Ik heb een andere vraag, hoe kan ik je bereiken?


P.S.: De modules geven je alles om een super sterk fundament neer te leggen en om jouw bedrijf steeds verder te laten groeien. Je kunt de inhoud dan ook steeds weer opnieuw gebruiken. Jouw investering is echt een schijntje als je weet hoeveel je hiermee kunt gaan verdienen met jouw bedrijf. Wat kost het je als je niets doet en doorgaat zoals je nu doet?


Copyright -Zakenmam.