52 Weken Focus en Inspiratie52 weken focus en inspiratie.

Elke week aan de slag met de planning en organisatie van jouw bedrijf en gezin.

Voor moeders met een eigen bedrijf die vanuit rust, overzicht en structuur willen werken en leven

Je hebt een eigen bedrijf. Je bent moeder.

Ik begrijp het dat jij wel eens :

Jouw mooie bedrijf laten groeien én er zijn voor je gezin is hard werken en niet altijd makkelijk. Het kan wel een stuk makkelijker worden als je overzicht en structuur gaat aanbrengen. Daarmee creëer je rust en kun je gaan focussen op de belangrijke zaken.

Focussen op de belangrijke zaken voor jouw bedrijf, voor jezelf én voor jouw gezin. Dat betekent niet dat je alles moet doen. Het betekent dat je keuzes maakt en gaat plannen.

Laat mij je 52 weken lang helpen met het aanbrengen van focus en het geven van inspiratie op het gebied van het plannen en organiseren van jouw bedrijf en leven.
Ik gun jou meer rust en overzicht. Ik wil dat je aan het eind van de werkweek super blij bent met alles wat je hebt gedaan. Ik weet dat plannen je hierbij gaat helpen. Ik geloof in de kracht van opruimen. Ik wil je laten zien hoe andere moeders hun werk en leven organiseren. Ik wil je meer zelfvertrouwen geven want jij kunt echt bereiken wat je wilt. Ik wil je inspireren om de controle over jouw tijd terug te nemen. Ik wil je helpen met het aanbrengen van focus!

Hoe zou het voor jou zijn om dit (weer) te hebben, wat zou dit betekenen voor jezelf, voor jouw gezin en voor jouw bedrijf? Hoe zou het jou helpen als je elke week even de tijd neemt om vooruit te kijken en te gaan plannen? Zodat jij weer grip krijgt op zaken, met frisse energie de week begint. Dat wil jij toch ook?

Leuk om mee bezig te zijn, uitdagend ook, ik wordt me steeds meer bewust dat ik ad hoc klussen oppak, en de geplande klussen voor me uitschuif. Ben nieuwe gewoontes aan het ontwikkelen om het ook daadwerkelijk met een tijd erbij in mijn agenda vast te leggen. Fijn om hier iedere week in geinspireerd te worden door jouw mails.

Esther van Eersel

Esthervaneersel.nl

Doe dan mee met het programma 52 weken focus en inspiratie

Elke zondagochtend om 07.00 uur krijg jij van mij een mail, 52 weken lang.

In de mail tref je een praktische tip of een stuk inspiratie en altijd een korte opdracht die je zelf uitwerkt. Je neemt even de tijd om aan jouw planning en organisatie voor de komende week te werken.

Een jaar lang elke week aan de slag met de planning en organisatie van jouw bedrijf en gezin.

Je doet mee voor 147 euro (ex btw).

De mails zijn heerlijk inspirerend. Het gaat over veel verschillende dingen naast het plannen. Heel praktisch, maar ook een diepere bewustzijnslaag wordt aangesproken. Eigenlijk komt het allemaal neer op eigen verantwoordelijkheid en leiding nemen over je eigen leven. Fijn om daar via dit programma ondersteuning bij te krijgen als zzp’er, moeder en mens.

Esther Wispelweij

Ikinpraktijk.nl

Wat levert dit jou op:

Ik volg het '52 weken focus & inspiratie' programma nu drie maanden en ik zie al een duidelijk verschil met de tijd ervoor. Elke zondagmiddag plan ik aan de hand van Marieke's mail mijn week en ik merk dat het er allemaal een stuk rustiger van is geworden. Ik heb routines ingebouwd (die ik ook in mijn agenda zet) en die werken als een soort vangnet voor de momenten dat het leven hordes op mijn weg gooit. Het lijkt zelfs wel of ik meer tijd heb gekregen!

Lammie Post


Bonus:

Lidmaatschap van een besloten Facebook groep waarin je jouw vragen stelt en successen viert, met een groep gelijkgestemden.
52 weken lang elke week een focus en inspiratie mail plus een Facebook groep. Dit voor maar 147 euro (ex btw)!!

Je doet mee voor 147 euro (ex btw).

Je kunt betalen met iDeal of Mr. Cash als je in België woont.
Je ontvangt een factuur per mail.
Na jouw betaling ontvang je de eerste mail aanstaande zondag.

Het programma is me goed bevallen. Eigenlijk krijg je elke week een blog in je inbox, maar dan met één thema en enige opbouw en dat vond ik heel prettig. Er worden ook diverse boeken besproken die voor verdere inspiratie kunnen zorgen.

De mails hebben mij aangezet tot plannen, ik moet er bewust mee bezig blijven zoals het vooraf bedenken welke acties ik in een week ga doen.

Ik ben heel blij met het inzicht dat plannen juist vrijheid oplevert in plaats van dat het mij beperkt want die overtuiging had ik eerst.

Het resultaat is dat ik, voor het eerst sinds ik in 2013 startte als ondernemer, mijn eerste halfjaar heb gepland, zowel zakelijk als privé. Het staat allemaal in mijn agenda!

Dank je wel voor dit programma en je adviezen van het afgelopen jaar

Willemijn Lau

Creëer je eigen werk

>