👉 Gratis praktische gids om opgeruimd te werken en te leven, de basis voor succes!

52 weken overzicht en structuur

 

Ik meld me meteen aan!

Hoi ik ben Marieke en het is mijn passie om jou te helpen weer overzicht en structuur in je leven en/of je werk te krijgen. Dit doe ik sinds 1997.

Ik geloof in de kracht van opruimen en het aanbrengen van structuur. In je spullen én in je tijd. Dit krijg je door keuzes te maken en niet meer alles te willen, door dingen los te laten. Hierdoor krijg je weer focus. Ik wil je helpen om de controle over jouw tijd terug te nemen. Tijd is ons meest kostbare bezit en er gaat veel tijd verloren omdat we geen overzicht hebben.

Dat mag anders.

Laat mij je 52 weken lang helpen om dit te gaan veranderen. Met elke week een stukje tekst (theorie) met daaraan vaak een praktische opdracht gekoppeld. Die doe je of die doe je niet. Ik stel je ook wekelijks de vraag om een half uurtje aan jouw planning te werken. Omdat ik weet dat dit werkt als je tijd wilt besparen.

52 weken overzicht en structuur is een 100% online doe het zelf programma. Er zit dus géén coaching bij.
Uiteraard kun je mij altijd een mail sturen als je een vraag hebt of ergens even niet uitkomt.

 

Wil jij ook meer overzicht en structuur?

Doe dan ook mee. Er start een nieuwe ronde op 2 januari 2022. Elke zondagochtend om 07.00 uur krijg jij van mij een mail, 52 weken lang.

Jouw investering is 97 euro (ex btw). Je investeert natuurlijk ook tijd om met de inhoud aan de slag te gaan.

Ik doe mee en meld me aan!

Wat levert meedoen jou op:

  • grip op jouw tijd door keuzes te maken en bewust te gaan plannen
  • overzicht over jouw spullen en to do’s
  • structuur in huis, op je werkplek, ook digitaal
  • energie en inspiratie om opgeruimd (lichter) door het leven te gaan

Doe je ook mee?

Er start een nieuwe ronde op 2 januari 2022. Elke zondagochtend om 07.00 uur krijg jij van mij een mail, 52 weken lang.

Jouw investering is 97 euro (ex btw). Je ontvangt een Zakenmam notebook als je je aanmeldt op uiterlijk 31 december as!

Ik doe mee en meld me aan!

 

>