Werk deze zomer door aan de groei van jouw bedrijf.

De Zomervakantie staat voor de deur. Veel moeders met een eigen bedrijf gooien de business ‘op slot’ omdat de kinderen een week of 6 tot 8 thuis zijn. Zonde! Want dan is het straks in september toch weer een soort van opnieuw beginnen. Jij wilt dit niet en jij bent zo niet. Jij bent ambitieus genoeg om het allebei te willen: Genieten van de vakantie en je gezin maar óók jouw bedrijf de tijd en aandacht blijven geven die het verdiend. Dat is de mindset van een ondernemende moeder waar ik van hou!

Stel je eens voor waar jij na de zomer kunt staan als je de komende maanden met een goede strategie en structuur doorwerkt aan jouw bedrijf. Met een aantal uur per week kom je al een heel eind. Het vraagt een realistische planning en tijd waarin je met focus jouw ‘Zaken’ doet. Zodat jij daarnaast als ‘Mam’ er ook echt bent voor jouw gezin. Weg met de schuldgevoelens en weg met de stress, je hoeft niet te kiezen voor het een of het ander, je kunt het allebei hebben!

De Zakenmam Zomerschool gaat jou hierbij helpen.

De Zomerschool is speciaal voor moeders die:

De Zomerschool loopt van 1 juli t/m 10 september 2017. Tien weken waarin jij gestaag verder werkt aan jouw bedrijf én geniet van de tijd met je gezin. Tien weken vol kennis, inspiratie, support en voldoening voor jou als ambitieuze ondernemende moeder.

De informatie die ik in de modules kreeg heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik ben dan ook met alle modules aan de slag gegaan. Ik heb mijn aanbod en tarieven veranderd en kort hierna had ik 3 nieuwe klanten. Ik heb een gratis weggever gemaakt waar ik binnen 4 weken 200 aanmeldingen voor heb gekregen.
Het even kunnen overleggen, sparren en feedback vragen heb ik als fijnst ervaren. Het is fijn dat iemand die wat verder weg staat en die kennis van zaken heeft met je meekijkt.
Marieke heeft veel kennis en kan dit op een prettige manier over brengen. Ze zorgt ervoor dat dingen duidelijk voor je worden, waardoor je keuzes kunt maken. Ze geeft prettige feedback en denkt en leeft echt met je mee. Moedigt aan en zet aan om stappen te nemen. Ik heb haar leren kennen als een vriendelijk, nuchter en enthousiast persoon. Ons contact voelde persoonlijk en haar steun/support heb ik als heel prettig ervaren.

Pauline Jonker

Wat levert meedoen aan de Zomerschool jou op:

Werk deze zomer samen met mij stap voor stap aan jouw bedrijf zodat je straks in september klaar bent voor een fantastisch laatste kwartaal van dit jaar!

Dit krijg je bij de Zakenmam Zomerschool:

Dit zijn de modules waarmee jij jouw bedrijf gaat laten groeien:

Met de kennis en opdrachten in deze modules heb je goud in handen om een succesvol bedrijf neer te zetten. Dit is het fundament van jouw bedrijf en je kunt er steeds naar terugkeren. Heel vaak zie ik dat de basis nog te wankel is, deze modules gaan je helpen bij het stevig(er) maken van jouw mooie bedrijf.

Door met de modules in het programma aan de slag te gaan heb ik allerlei dingen opnieuw bekeken en aangepast. Ik heb nu helder wat mijn missie en visie is. Een plan opgesteld om de verkoop van mijn producten te verhogen. Ik heb nieuwe producten voor de shop geselecteerd die beter aansluiten bij mijn doelgroep. Ik heb ook veel meer rust. Neem de tijd om leuke dingen te doen met de kids. Ze krijgen meer aandacht en ze genieten er met volle teugen van. Ik besteed ook meer tijd aandacht aan mezelf. Ik vind de interactie in de groep en tijdens het wekelijkse telefonische vragenuur erg prettig. Het is een prettige manier om met mijn bedrijf bezig te zijn in interactie met vrouwen die exact weten hoe het is en voelt om een Zakenmam te zijn.

Daniëlle Moesman-Kenton


Duidelijke video’s, leuke en ook confronterende opdrachten, goede feedback en tips van Marieke, maar ook van de andere deelnemers. Je kunt werken in je eigen tempo omdat de modules altijd beschikbaar zijn. Ik heb geleerd dat ik beter kleine stapjes kan maken wat alles meteen overzichtelijker maakt.

Mariëlle Geraets

Als je wilt groeien als ondernemer moet je focussen en een plan hebben om doelen te bereiken. Ik heb Marieke ervaren als een heel prettig persoon om mee te werken, zonder poeha. Toegewijd en eerlijk. Zij durft te zeggen wat zij vindt van de situatie en je uit je comfortzone te halen.

Christel van den Heuvel