Vera Oomen-Rombouts

vera-hoofdMarieke kwam precies op het juiste moment langs. Mijn bedrijf ben ik een aantal jaar geleden begonnen en sindsdien ging het allemaal zo snel. Wat ik toen gemist heb is een stuk basis, over mijn klant, over mijn aanbod, dat soort dingen. Ik was aan het eind van mijn latijn, was mijn ritme kwijt, ik wist niet meer waar te beginnen. Ook de combinatie met het gezin, de rust en regelmaat was weg. Ik stevende af op een burn-out, dat wist ik wel.

Ik deed mee aan een gratis online workshop van Marieke en na afloop sprak ik met haar. Ik twijfelde of ik mee zou doen aan Moeders met een Missie, ik hoorde mezelf ‘maar-maar-maar’ zeggen. Marieke vroeg: ‘Waarom zou je het niet doen?’ en hakte daarmee in feite de knoop voor mij door.

Ik ben aan de slag gegaan met de modules en gaan focussen op de zaken die ik belangrijk vond om aan te passen. De inhoud was goed te doen en fijn dat ik dit op mijn gemak kon doen wanneer het mij uitkwam. Ik heb mijn bedrijfsnaam veranderd, dat was een mooi proces met waardevolle feedback en support vanuit de community. Anders had ik deze stap denk ik niet gezet. Dat uitwisselen in de groep en meedoen aan de vragensessies was en is fijn.

Door mijn deelname van ik veel opener geworden. Ik durf mezelf beter te laten zien, onder andere door op een beurs te gaan staan. Ik praat makkelijker met anderen, durf mezelf meer op waarde neer te zetten en kan complimenten ontvangen. Ik heb een vip-pakket gemaakt naast het pakket dat ik al had en vind het de meerprijs meer dan waard.

Mijn tijd verdeel ik anders, ik ben beter voor mezelf gaan zorgen. Ik ben dingen gaan uitbesteden, dat bestond eerst niet dat een ander iets voor mij zou doen maar dat is nu echt veranderd. Ik neem de tijd om naar yoga te gaan. En ik ga op tijd naar bed.

Ik heb voor Marieke gekozen om de rust die zij uitstraalt. Ze is logisch en praktisch. Stap voor stap maakt zij alles makkelijk. Dat planmatige sprak mij ook aan.

De sfeer in de community is positief. Het maakt het leuker dat je met verschillende soorten ondernemers in een groep zit. We lopen allemaal tegen dezelfde dingen aan en het is waardevol om elkaar te ondersteunen.

Deelname aan Moeders met een Missie is mijn investering zeker waard want er is genoeg veranderd. Ik voel me prettiger. Tegen anderen die zich in mijn verhaal herkennen zou ik willen zeggen: Laat de dingen niet in je hoofd zitten, ga ze uitschrijven en ga doen. Het is heel fijn als zaken je daarbij aangereikt worden en je daar hulp bij krijgt.

Vera Oomen-Rombouts

Spread the love