Je hebt jouw eigen bedrijf en je bent moeder. Herken jij dit:

Laat je bedrijf groeien met kennis, structuur en vertrouwen.

Laat mij je hierbij helpen.

Als moeder van twee kinderen en zelfstandig ondernemer sinds 1997 weet ik dat er altijd genoeg te doen is. Ik geloof dat moeders de beste ondernemers ter wereld zijn, wij kunnen aan onze kinderen laten zien dat je zakelijk succesvol kunt zijn terwijl je er ook voor hen bent. Je kunt jouw eigen definitie van succes heel goed gaan waarmaken. De vrouwen waar ik mee werk zijn ambitieus om hun bedrijf succesvol neer te zetten en zij willen hierin hun eigen tempo aanhouden. Geen gestress en gedoe, gewoon stap voor stap groeien en bloeien.

Het is mijn missie om ze hierbij te helpen. Dit doe ik door het geven van kennis, structuur en vertrouwen. Ook iets voor jou?.

Succes factor. Tweedaagse training

In deze training ga jij intensief aan de slag met jouw bedrijf en jezelf als ondernemer. Je leert wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien. Je hoeft je niet overspoeld te voelen als je de juiste structuur aanbrengt en stap voor stap verder bouwt aan jouw prachtige bedrijf. Je krijgt meer vertrouwen in jezelf als ondernemer, tof toch?! Daarnaast ga je heel veel plezier hebben samen met de andere deelnemers, dit is mijn eerste voorwaarde om iets een succes te noemen!

Deze training is geschikt voor iedere vrouw met een eigen bedrijf die meer uit haar bedrijf wil halen, die op zoek is naar kennis en structuur om dit te gaan doen. Vrouwen die klaar zijn voor de volgende stap. Omdat ze een
missie hebben met hun bedrijf, meer mensen willen helpen.

De training is ook geschikt voor vrouwen die net starten en hun bedrijf direct goed willen neerzetten.

Je krijgt kennis om de volgende stappen te kunnen zetten. Je brengt structuur aan in al jouw ideeën en je gaat vol vertrouwen naar huis.

De training is op 23 en 24 juni en wordt gegeven op de prachtige locatie De Vergaderij te Den Dungen, vlakbij Den Bosch.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. Je werkt dus in een kleine groep waarin naast de gezamenlijke momenten ook volop ruimte is voor individuele aandacht en jij tijd krijgt om jouw plannen in alle rust
uit te werken.

Testimonial

Marieke heeft een prettige, open houding en begeleiding, ze is heel toegankelijk en duidelijk. Ze geeft de lijnen aan en deelt haar mening en ervaring. Tegelijkertijd geeft ze heel mooi de ruimte om je eigen koers te bepalen. Er wordt niet één manier of antwoord opgelegd, zij nodigt je uit om je eigen manier te bepalen. Sommige trainingen lijken gericht op het volgen van een voorbeeld, Marieke laat je juist je eigen antwoord vinden, wat jou als ondernemer sterker maakt. Sinds de training voel ik me geïnspireerd om verder te werken aan mijn doelen. Ik heb een concreet plan en kon dit direct na het weekend inzetten, heel fijn.

Patricia Djukić

Tijdens de twee dagen heb ik geleerd om mij te focussen en niet alles tegelijk aan te willen pakken. Want dan heb je geen overzicht meer, zeker in combinatie met je gezin en de lopende opdrachten weet je dan niet meer wanneer je alles moet doen. Ik heb geleerd dat ik mag durven te kiezen voor mijn kracht en dat ik erop mag vertrouwen dat als ik meer ga staan voor wat ik wil, de juiste klanten naar mij toe zullen komen. De locatie waar we de training hadden was super mooi en alles was goed verzorgd. De sfeer in de groep was ontspannen. Marieke voelt heel goed aan waar en wanneer iemand hulp nodig heeft.

Karin Wolters

Ik had zoveel aan en in mijn hoofd, ik had totaal geen overzicht meer. De training Succes Factor heeft mij gebracht dat ik alles uit mijn hoofd heb gehaald en nu op mijn laptop heb staan. Ik heb in alle rust heel goed kunnen werken aan mijn aanbod en hoe ik mijn bedrijf verder wil laten groeien. We waren met een hele gezellige groep op een prachtige locatie en het eten was heerlijk. Deze training is mijn investering meer dan waard geweest. Marieke heeft veel kennis van zaken en speelt goed in op de behoeftes van de deelnemers. Ik ben echt heel blij dat ik gegaan ben!

Heidi Bouwman

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:

Plannen

Je gaat de grote lijnen uitzetten voor dit jaar. Na dit onderdeel heb jij helder waar je nu staat en waar jij het komend jaar heen wilt met jouw bedrijf. Je gaat overzicht creëren en keuzes maken, allereerst voor de komende 3 maanden.

Klantprofiel

Je weet (nog scherper) voor wie jij er bent en waar jij jouw klant mee helpt omdat je precies weet waar deze klant naar op zoek is.

Aanbod

Je gaat werken aan jouw aanbod, dit kan zijn een nieuw product of een bestaand product wat je wilt aanpassen. Helemaal compleet, inclusief prijzen en teksten die je zo op je website kunt zetten.

Mindset

Je gaat jouw belemmeringen onder ogen zien en ze omkeren zodat je jezelf niet langer tegenhoudt en jouw missie volledig kunt gaan leven.

Verkoop

Voor veel vrouwen is dit een lastig onderdeel in hun bedrijf maar niet na dit onderdeel! Je gaat leren hoe je een verkoopgesprek kunt hebben zonder pusherig te zijn. Resultaat is oa. dat jij je sterker voelt over wat jij waard bent.

Resultaten voor jou na deze twee dagen:

Dit zeggen deelnemers

Nog even alles op een rijtje:

De training is op 6 en 7 oktober 2017 en wordt gegeven op de prachtige locatie De Vergaderij te Den Dungen, vlakbij Den Bosch.
Inclusief: een werkboek, heerlijk eten en drinken op een prachtige locatie
Er is plek voor maximaal 12 deelnemers en jouw investering is € 550,- ex btw.

Heb je vragen over deze training, of het wel is wat jij nodig hebt?
Neem contact met mij op via het formulier op deze pagina dan hoor je van mij.
Voor deze workshop gelden de algemene voorwaarden.