Marieke’s beste videotips


Speciaal voor jou heb ik hier een selectie gemaakt van mijn meest waardevolle video's. Veel kijkplezier. Ik hoop dat ze je verder helpen, laat het mij weten!

Over drie dingen die je op orde wilt hebben in jouw bedrijf:

Over het verschil tussen een blog en een nieuwsbrief:

Over het feit dat je best wel positief egoïstisch mag zijn:

Over niet opgeven en met focus blijven werken aan jouw doelen:

Over het stellen van een minimum aantal deelnemers en of dat wel slim is:

Over het belang van een gratis weggever:Vond jij dit waardevol? En wil je elke week mijn gratis nieuwsbrief per email ontvangen met daarin nog meer tips en inspiratie? Vul dan hierboven aan de pagina je gegevens in. Als eerste ontvang je dan mijn handige focus- en planningstool. Deze is al meer dan 2000 keer gedownload!

Spread the love