1-daags Event op 18 november 2017

Een dag gevuld met kennis, inspiratie, fun, ontmoetingen, entertainment,
en nog veel meer voor ondernemende vrouwen.

Wil jij:

 • het nieuwe jaar met een goed plan starten?
 • jouw bedrijf met meer focus en structuur verder laten groeien?
 • ook genoeg tijd hebben voor de andere belangrijke zaken in je leven?

Natuurlijk wil jij dit!

2018 wordt een jaar vol mogelijkheden waarin jij weer mooie stappen gaat zetten.

Speciaal voor vrouwen met een eigen bedrijf die ook moeder zijn en die de
ambitie hebben om te groeien met hun bedrijf. Dit wordt een dag vol kennis en
inspiratie waarmee 2018 geweldig van start gaat.

18-november

Vorig jaar was ik op Marieke’s event. Ik voelde me wat onwennig, denkend dat iedereen wel meer zou weten over het ondernemerschap dan ik. Al tijdens de eerste break stuurde ik een berichtje naar mijn man: ‘Alléén maar leuke vrouwen hier!’ Allemaal vrouwen die een missie hebben voor hun bedrijf en hun gezin, al lopen de bedrijven erg uiteen. Marieke gaf veel tips en tools. De gastsprekers vond ik een echte aanvulling. Ik heb die dag heel veel geleerd. Maar ook echt dingen in werking gezet voor mijn bedrijf. Dat zie ik nu, nu ik een jaar later teruglees en op een rijtje zet wat mijn wensen voor 2018 zijn. Want dit jaar ben ik er ook weer bij op het event. Een mooie boost voor mijzelf en voor mijn bedrijf!
Miranda Molhoek

Waarom jij deze dag aanwezig wilt zijn:

 • je start het nieuwe jaar met een stevige basis en je hebt overzicht
 • jouw groei mindset staat aan
 • jouw stappenplan helpt je om doelgericht verder te groeien
 • je hebt geleerd hoe Feng Shui jou helpt in je bedrijf en leven
 • je weet hoe je media aandacht kunt krijgen voor jouw mooie werk
 • er is verrassend entertainment
 • je gaat vol vertrouwen en met een goede focus 2018 in
 • je ontmoet andere gelijkgestemde vrouwen
 • je krijgt de agenda 2018 plus extra’s in jouw persoonlijke event tas
 • heerlijk eten en drinken in een vijfsterren omgeving
Een ticket voor het Zakenmam Event kost € 245 (ex btw).
Heb je de agenda 2018 al besteld en wil je naar dit event komen, neem contact met mij op via het formulier op deze pagina dan krijg je een aangepaste factuur.

Vorig jaar werd ik door een vriendin en collega ondernemer getipt voor het event en we zijn er samen naartoe gegaan. Ik heb genoten van de dag en de energie. Nu een jaar later blijft de energie stromen en werk ik nog steeds aan mijn business en mijn gezin!
Bianca Jacobs Huveneers

Het event is praktisch, waardevol en het is heel fijn om anderen te ontmoeten. De energie is erg inspirerend!

Laurence Steenbergen

Wat het event vorig jaar gebracht heeft? Inzichten en mooie interacties met andere zakenmams. Sommige kende ik al online en het was daarom heel leuk ze live te ontmoeten. Iedereen heeft verschillende rollen die aandacht vragen en Marieke geeft je de tools en inzichten waardoor je de juiste mix voor jezelf, je relaties en je bedrijf kan maken!
Sandra van Dijk
photos

m-a

Ik ga je helpen met jouw plan voor 2018. Je krijgt de Zakenmam agenda waarmee je overzicht in jouw drukke leven kunt aanbrengen.

We werken deze dag ook aan jouw mindset zodat jij jezelf niet langer tegenhoudt in je bedrijf en leven.
Je krijgt tips en trucs over hoe jij jouw bedrijf in het nieuwe jaar gestructureerd kunt laten groeien. Werk niet in het wilde weg maar stel doelen en volg het stappenplan dat ik je op deze dag geef.

Op 18 November ga je ook onwijs veel leren van deze gastsprekers:

Anne

An Sterken

Hoe Feng Shui jou en jouw bedrijf kan helpen
An Sterken is eigenaresse van het bedrijf Fengshuiandmore. Zij helpt ondernemers en managers om meer succes, stroming en voldoening te creëren in hun carrière. Ze gebruikt hiervoor klassieke Feng Shui, Oosterse profielanalyse en datumselectie. Deze kennis haalde ze in de landen van oorsprong: Maleisië, Taiwan, Hongkong, China en Indië, alsook in de USA en de UK. Ze wordt hiermee gezien als één van de hoogst opgeleide personen in Europa in haar vakgebied.

Wat ga je leren in deze mini-workshop?

 • Hoe ziet jouw ideale werkplek eruit voor meer concentratie, inspiratie en flow in je werk?
 • Hoe krijg je een extra duwtje in de rug bij marketingactiviteiten, administratieve taken, verkoopgesprekken en het verbeteren van je klantenrelaties?
 • Welke plekken in je huis bevorderen inspiratie, rust, cash-flow en meer succes?

Anne

Nicky Corts

Hoe kom je in 2018 in de media? Ook als je denkt dat je niets interessants te vertellen hebt!
Nicky Corts is voormalig verslaggever en publiciteitscoach bij Nickypent. Zij is auteur van het boek Experttips voor Free Publicity – maak je bedrijf zichtbaar in de media met de PIN-code voor gratis publiciteit. Media-aandacht is volgens haar een geweldige manier om meer naamsbekendheid op te bouwen en beter zichtbaar te worden. Het vergroot je geloofwaardigheid en je expertstatus en het zorgt ervoor dat klanten je makkelijker weten te vinden. En het is nog gratis ook. Veel ondernemers weten niet hoe ze zichzelf zichtbaar kunnen maken in kranten en tijdschriften of op de radio en de televisie. Maar media-aandacht is makkelijk dan je denkt als je weet wat journalisten nodig hebben. En Nicky leert je denken als een verslaggever. Ze legt in een interactieve mini-workshop uit hoe je jouw media-aandacht in 2018 gewoon kunt plannen, zodat je de data waarop je in de krant komt meteen in je agenda kunt zetten.

18-nov-payment

Het event vindt plaats op de prachtige locatie De Ruwenberg te Sint Michielsgestel, net onder Den Bosch.

photos2


Heb je de agenda 2018 al besteld en wil je naar dit event komen, neem contact met mij op via het formulier op deze pagina dan krijg je een aangepaste factuur.

Spread the love