Business Retraite Italië
12 – 16 september 2018

Voor de derde keer op rij organiseren La Dolce Donna Business en ik ook dit jaar weer een geweldige vijfdaagse business retraite in Italië. Er is plek voor maximaal 8 vrouwen om mee te gaan naar Piemonte.

Hoe heerlijk zou het voor jou zijn om een aantal dagen ongestoord te kunnen werken aan jouw bedrijf en te genieten van het prachtige Piemonte. Vijf dagen lang niet te hoeven zorgen voor anderen maar zelf in de watten gelegd worden. Dit is niet alleen het beste kado dat je jezelf kunt geven, dit is pure noodzaak voor iedere hardwerkende moeder met een eigen bedrijf!

Vijf dagen focussen op jouw laatste kwartaal van 2018 en wellicht al de eerste maanden van 2019. Je krijgt alle tijd om aan jouw plannen te werken. Ik ben er om je daarbij te helpen.

Ik help je op een praktische manier met kennis, tips, feedback en coaching zodat jij jouw volgende stappen kunt gaan zetten. Voor mij is het belangrijk dat jij overzicht hebt over alles wat jij wilt doen, overzicht hebben geeft rust in je hoofd en zorgt voor een betere focus.

Na vijf dagen ga jij opgeladen, vol met nieuwe kennis en inspiratie en een mooi actieplan weer naar huis om jouw bedrijf verder te laten groeien. Met ook genoeg tijd voor jouw gezin en alle andere leuke en belangrijke zaken in je leven!

Testimonials

De retraite is als volgt opgezet:

Dag 1: In de ochtend verzamelen we op Schiphol waar we met de KLM naar Turijn vliegen. Vanuit daar reizen we per auto naar ons verblijf I Muri Piemonte te Bonvicino. Nadat je je hebt kunnen settelen drinken we met elkaar een drankje en maken we kennis met elkaar. Hierna gaan we heerlijk uit eten.

Dag 2 – 3 – 4: Op deze dagen ga je werken aan je bedrijf en is er tijd voor ontspanning. Er staan een wijnproeverij en een uitstapje gepland en je krijgt een fantastische massage van één uur. We gaan heerlijk uit eten.

Dag 5: Opgeladen en vol inspiratie rijden we in de ochtend terug Turijn om terug naar Schiphol te vliegen waar we rond 14.00 uur zullen aankomen.

Resultaten voor jou:

Spoiler alert: waarschijnlijk zul je een paar kilo aankomen door de geweldige Piemontese keuken ;-)

Testimonials

Nog even op een rijtje wat je krijgt tijdens deze vijfdaagse retraite

Jouw investering in deze business intensive is 1599,- ex btw.

Mogelijk is er een toeslag in verband met de vluchtprijzen.

Wil je mee? Heb je nog vragen? Vul onderstaand contactformulier in: