Business Retraite Italië
13 -17 september 2017

Na het succes van vorig jaar organiseren La Dolce Donna Business en ik ook dit jaar weer een geweldige vijfdaagse business retraite in Italië. Er is plek voor maximaal 8 vrouwen om mee te gaan naar Piemonte.

Hoe heerlijk zou het voor jou zijn om een aantal dagen ongestoord te kunnen werken aan jouw bedrijf en te genieten van het prachtige Piemonte. Vijf dagen lang niet te hoeven zorgen voor anderen maar zelf in de watten gelegd worden. Dit is niet alleen het beste kado dat je jezelf kunt geven, dit is pure noodzaak voor iedere hardwerkende moeder met een eigen bedrijf!

Vijf dagen focussen op jouw laatste kwartaal van 2017 en wellicht al de eerste maanden van 2018. Je krijgt alle tijd om aan jouw plannen te werken. Ik ben er om je daarbij te helpen.

Ik help je op een praktische manier met kennis, tips, feedback en coaching zodat jij jouw volgende stappen kunt gaan zetten. Voor mij is het belangrijk dat jij overzicht hebt over alles wat jij wilt doen, overzicht hebben geeft rust in je hoofd en zorgt voor een betere focus.

Na vijf dagen ga jij opgeladen, vol met nieuwe kennis en inspiratie en een mooi actieplan weer naar huis om de beste te zijn in jouw bedrijf en de beste moeder te zijn voor je gezin!

Testimonials

De retraite is als volgt opgezet:

Dag 1: In de ochtend verzamelen we op Schiphol waar we met de KLM naar Turijn vliegen. Vanuit daar reizen we per auto naar ons verblijf I Muri Piemonte te Bonvicino. Nadat je je hebt kunnen settelen drinken we met elkaar een drankje en maken we kennis met elkaar. Hierna gaan we heerlijk uit eten.

Dag 2: Vandaag ga je aan je bedrijf werken. We lunchen op onze locatie. In de middag werk je verder, is er tijd voor 1-op-1 coaching en staan er massages gepland. 's Avonds gaan we naar een wijnproeverij en hierna heerlijk pizza eten.

Dag 3: 's Ochtends werk je verder aan je bedrijf en staan er weer enkele massages gepland. We gaan lunchen in Dogliani. Hierna is de keuze aan jou: ga je wandelen of winkelen? Of ga je terug naar de locatie om verder te werken aan je bedrijf of om daar lekker bij het zwembad te gaan liggen? Ook deze avond dineren we in een restaurant.

Dag 4: Weer een heerlijke dag om te werken aan je bedrijf of te genieten van de omgeving. We lunchen op de locatie. Aan het eind van de middag ronden we gezamenlijk af en 's avonds gaan we voor de laatste keer heerlijk uit eten.

Dag 5: Opgeladen en vol inspiratie rijden we in de ochtend terug Turijn om terug naar Schiphol te vliegen waar we rond 14.00 uur zullen aankomen.

Resultaten voor jou:

Spoiler alert: waarschijnlijk zul je een paar kilo aankomen door de geweldige Piemontese keuken ;-)

Foto's Marianne Bras

Ik heb een heerlijk business- en verwenweekend in Italië gehad. Niets hoefden we te doen, Irma en Marjolein, van La Dolce Donna, regelden alles, van de tickets, de auto's tot de heerlijke Italiaanse maaltijden. Ik hoefde niet eens na te denken over welk menu ik wilde eten. Hierdoor kon ik ontspannen de focus op mijn bedrijf en mijn eigen ontwikkeling houden. Ik heb in deze prettige omgeving goed kunnen nadenken over wat ik in 2017 met mijn bedrijf wil gaan doen. Het was prettig om met Marieke te sparren, zij had ook fijne praktische tips waarmee ik direct aan de slag kon. De inspiratie van de andere vrouwen was ook groot, niet alleen tijdens de gezamelijke bijeenkomsten, maar ook tijdens de zeer gezellige maaltijden in de beste locale restaurants. Bijzonder vind ik het contact ook na het weekend, de belangstelling voor elkaar blijft.

Dit weekend heeft me, naast het uitwerken van mijn plannen voor 2017, vooral geleerd hoe ik mij en mijn bedrijf zichtbaar kan maken en dat er zoveel mensen zijn die mij daarbij kunnen en willen helpen, ik hoef het alleen maar aan te nemen. Het is een goede investering in mijzelf en mijn bedrijf geweest.


Marijke de Bos

Nog even op een rijtje wat je krijgt tijdens deze vijfdaagse retraite

Jouw investering in deze business intensive is 1399,- ex btw.

Je kunt ook in drie termijnen van elk 475,- ex btw betalen.

Wil je mee? Heb je nog vragen? Vul onderstaand contactformulier in:

Foto's Marianne Bras

Tijdens deze heerlijke dagen heb ik me goed kunnen focussen op mijn bedrijf. Ik heb in alle rust onder andere teksten uitgeschreven voor een serie video's die gepland stonden om op te nemen na dit weekend. Het was fijn dat Marieke in de buurt was om mij hierbij te helpen.
De groep was een geweldige bron van inspiratie en gezelligheid. Het eten was fantastisch, zowel de restaurants waar we hebben gegeten en ook het ontbijt en de lunch op de locatie was steeds perfect georganiseerd door Irma en Marjolein.

Het was een kado aan mijzelf en aan mijn bedrijf deze retraite en ik kan het iedereen aanbevelen!


Rebecca Eltingh
Budget met Beleid