De Zakenmam agenda 2018

De Zakenmam agenda 2018

Na het succes van de 2017 agenda is er voor 2018 weer een prachtige agenda gemaakt waarin jij als ondernemende vrouw met een gezin al jouw bezigheden kunt plannen. Het is een unieke agenda die jou laat focussen op je bedrijf én jouw gezin. Ik geloof in plannen als middel om meer rust in je leven te creëren en dat is de reden dat ik deze agenda heb ontwikkeld.

Kijk per kwartaal vooruit, focus per maand op jouw prioriteiten en plan jouw dagen in de weekoverzichten. Geniet van de prachtige kunstwerken, leeg je hoofd op de notitiepagina’s, pak een rustmomentje met de kleurplaten. Uiteraard staan alle feestdagen in Nederland en België in de agenda vermeld, zo kun je er rekening mee houden.

Aan het eind van het jaar kijk je terug op een geweldig 2018 waarin jij zowel jouw bedrijf, jezelf als ondernemer en jouw gezin hebt laten groeien en bloeien!

  • Formaat 198 x 250mm
  • Inhoud: 198 pagina’s
  • Afwerking: genaaid gebonden, hardcover, ronde rug, twee leeslinten
  • Prijs: €34.99 inclusief btw en verzendkosten in Nederland

De agenda 2018 verschijnt in een gelimiteerde en genummerde oplage.
Bestel jouw agenda nu dan heb je ‘m in de week van 18 september in huis!

Bestel de Zakenmam agenda voor €35 inclusief btw en verzending

Meerdere exemplaren bestellen

Wil je meer dan één agenda, bijvoorbeeld omdat je deze kado wilt doen aan klanten of vriendinnen? Vul dan onderstaand formulier in, ik neem contact met je op.

Ik wil meer exemplaren bestellen

Buitenlandse Bestellingen

Woon je buiten Nederland en wil je de agenda bestellen? Vul dan onderstaand formulier in, ik neem contact met je op.

Ik wil buiten Nederland bestellen

WACHT!!

Kom naar mijn event op 18 november – inclusief agenda

Je krijgt de agenda ook op mijn event op zaterdag 18 november.
Plus een heleboel meer.
Lees er alles over op de pagina over het event.

Vertel me meer

lien-nuytsWat is hij mooi! En overzichtelijk! Bedankt voor de mooie agenda, ik ben er nu al verliefd op!
Lien Nuyts
pauline-jonker-wensinkVoor alle ondernemende moeders die dit lezen: de zakenmam agenda moet je gewoon hebben!!
Pauline Jonker-Wensink
jedidjah-companjeWat zat er een mooi cadeautje bij de post vandaag. Mijn nieuwe agenda voor 2017 eigenhandig gemaakt door Marieke Anthonisse van Zakenmam. En ook echt zo mooi ingepakt. Nu al zin om te gaan plannen!
Jedidjah Companje
biancaHeel blij met de Zakenmam Agenda voor 2017! Marieke Anthonisse van Zakenmam heeft er echt een geweldig mooie en handige planner van gemaakt. Snel tijd maken om hem in te gaan vullen.
Bianca Wijngaards
linda-grotenhuisHier hoorde ik een ‘plof’ in de brievenbus. Heb van het uitpakken echt even een momentje gemaakt. Wat is hij prachtig geworden!!! Je kunt gewoon op ontdekkingsreis door de agenda. Dank je wel Marieke!
Linda Grotenhuis
jolanda-brok-dankelmanWat een prachtige agenda! Het is zoveel meer dan een gewone agenda met alle praktische zaken maar ook de inspirerende woorden. Heel hartelijk dank ik zal hem zeker ook nog aanbevelen bij andere zakenmams.
Jolanda Brok-Dankelman
babs-levensJoehoeeee, hij is binnen en ik ben nu al verliefd. Kan niet wachten tot ik hem kan gebruiken.
Babs Levens
wendy-van-heesselHelemaal blij met de agenda. Mooi en overzichtelijk. Leuke handige extra pagina’s. Gaat zeker helpen met doelen stellen en doelen halen.
Wendy van Heessel
maria-mattens-van-der-madeEen harde plof op de deurmat, dat kon maar 1 ding betekenen…. de agenda is binnen!!!
Eerste indruk: wat is hij mooi!!! Ik word hier zo blij van! Kan niet wachten om dingen erin te zetten!
Dank je wel!
Maria Mattens-van der Made
esther-van-eerselWat ziet de agenda er prachtig uit. Ik ben er heel blij mee, heb genoten van de zorgvuldigheid waarmee je hem verpakt hebt, zo is het een echt cadeau. Heel fijn, ik heb veel zin om er mee aan de slag te gaan. Heerlijk gevoel!
Esther van Eersel
jeanine-van-barneveldDank voor de agenda, hij is prachtig! En ook zo fijn vrouwelijk ingepakt, ik werd er blij van.
Jeanine van Barneveld
marijke-ruijterZojuist de Zakenmam Agenda ontvangen. Hij ziet er super goed uit. Blij mee, ik ga hem gelijk in gebruik nemen Dank je wel!
Marijke Ruijter
anja-zerroukWat een mooie agenda. Helemaal blij. Deze zakenmam gaat gestructureerd het nieuwe jaar door. Bedankt Zakenmam
Anja Zerrouk
sabriye-dubrieHier word ik blij van! Zakenmam agenda 2017 van Marieke Anthonisse
Sabriyé Dubrie
De agenda is binnen. Hij is prachtig, het is geen hulpmiddel het wordt mijn bijbel. Wat zal het fijn zijn om nog meer structuur te krijgen.
Anja Nuijten
Ik vind de agenda helemaal geweldig! Ga er zo spoedig mogelijk achter zitten om in te vullen!
Heb nu al zin in 2017!!
Super bedankt Marieke!!!
Deborah Boerlage – de Cloe
Het ziet er fantastisch uit! Precies wat ik nodig heb om alles overzichtelijk te noteren en m’n tijd beter te plannen! Je bent een topper!!
Deborah

patricia-postema-josef

De agenda is vandaag gearriveerd!
Ik ben faliekant tegen papieren agenda’s/notitieboekjes, maar in de vooraankondiging zag ik al dat deze agenda anders is dan alle andere die ik ken.
Belangrijke activiteiten worden bij herhaling opgesomd (o.a. kilometerstand en inkomsten per dag noteren). Hopelijk ga ik deze dingen niet meer op briefjes noteren en op een stapeltje gooien, mijn boekhouder zal je dankbaar zijn !
De kolom ‘Goed om aan te denken’ is ook een mooi plekje om geluksmomentjes te noteren, elke dag kent wel een geluksmomentje, als is het maar dat het even niet regent.Patricia Postema-Josef

Spread the love